2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım banada öle dedi,ben zaten medivanın yanında oturduğum için çok sevindim,hoş ben çarşambaya gidiyom dese,orayada giderdik,mehmet beyden çok memnunuz canım,bırakmayın mehmet beyi,aynı güne randevu alalım,görüşürüz hem,başka görüşeceğimiz yok bizimsempatiksalakcinni

biliyorum pumpcum ben diğer oğlanıda ona götürdüm hep hatta işin komik tarafı benim ve eşiminde çocukluk doktorumuz mehmet bey artık haftasonuna alcaz randevuyu dün gitmem hasta diye oldu daha 4 gün vardı kontrolune bidakine haberleşelim

gızım mescit va olmADI EMZÜME ÖRTÜSÜ ALDIM ONLA EMZıR.ıRıN MYCEYıN ÇOK RAHAT BıŞEY
heeüfün gezesü vaa üst katta tadilat var gündüz rahat yoooohg

esracım selam. nerelerdesin sen canım yaa? demircik nasıl ?

iyiyiz canım demir şimdi uyudu çok şükür bi yaramazlık yok
ben güsüm hepinize ne zaman gelsem kimse selam veermiyiii bana bende küsüp gidiyorummmmm :umursamaz::umursamaz:senağlamasenağlama

ben güsüm hepinize ne zaman gelsem kimse selam veermiyiii bana bende küsüp gidiyorummmmm :umursamaz::umursamaz:senağlamasenağlama
kuuzuum küsme sen:teselli:sensiz ne ederuk biz,öpüyorum seni ve demiriopuyorumnanaktan

küsme canım nie selam vermeyelim yoğun bi saatte giriyorsun galiba yoksa kimse selam vermemezlk yapmaz

kız havva 4ten önce çıkma makrodan ağla zırla arkidşim gelcek dee nurda ağlarsa edepsüzlük etme cadı teyzen gelcek de:)))

çeşitli isteklerim var benim :1closedeyes:
hoya-cadı buluşmasın kıskanıyom :sm_confused:
esra da küsüp durmasın üzülüyom :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…