günaydın kızlar..moralim çok bozuk.dün gece anneannem vefat etmiş bugün öğle namazıyla cenazesi kalkıcak.durumu kötüydü annemde bir aydır yanındaydı bartında..allah mekanını cennet eder inşallah..
bide yazdıklarınızı okudum koptum tamamen..nasıl bi dünya bu..bi yanda doğum bi yanda ölüm..kafam kazan gibi..böyle durumlarda hiç ağlayamam ben şu anda taş gibi heryerim ağlayamıyorumda..:sinifsinif:
günaydın kızlar..moralim çok bozuk.dün gece anneannem vefat etmiş bugün öğle namazıyla cenazesi kalkıcak.durumu kötüydü annemde bir aydır yanındaydı bartında..allah mekanını cennet eder inşallah..
bide yazdıklarınızı okudum koptum tamamen..nasıl bi dünya bu..bi yanda doğum bi yanda ölüm..kafam kazan gibi..böyle durumlarda hiç ağlayamam ben şu anda taş gibi heryerim ağlayamıyorumda..:sinifsinif:
sağol ayça yazdıkların için. çok iyi geldi valla.
valla herkesi depresif ettim sabah sabah ama yok çok canım sıkıldı dünden beri.
küçücük bebeği kıskanmak, bunun mantıksız olduğunu bile bile yapmak; kendime yakıştıramıyorum aslında.
dediğim gibi bu yaşıma kadar kıskançlık nedir bilmeyen ben, el kadar bebeği kıskanıyorum şimdi.
rahatlamam gerek biraz.
meltem aqbla ne güzel yazmışın
,
bi de hani çay yollamışın ya onu içirince gaz olmaz demi rahatlaatır mı nuru uyutur mu
esmerim
:)))))) dur dur daha evlenecekler sonra gelinler aa annen beni kiskaniyor dicek
canım canını hiç sıkma
seni emmemiş olabilir ama
sen onu karnında taşıdın senin içini dışını herşeyini biliyor
herkesi bir kenara bırak o seni tanıyor buna emin ol opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?