2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam demırın annesı :))opuyorumnanaktan
ben demır hayranı olarak :)) artık demırı 1. plan tutuyorum goruyorsun ahahaha :))

sagol canım oncelıkle cevabın ıcın anne sutune devam emdıgı kadar canım sadece 3 ogun ek gıda alacak kalan 3 ogun veya 4 te olabılır gelırse sutumden devam edecek..
bakalım zıllı ne yapacak gorecegız ama arımamayı ve bebelac vermesem olmaz mı acaba sadece elma suyu ve yogurt versem?
canım gaz yapar dedı dr da onun ıcın de papatya cayı ver dedı..

kibele canım benim eşim gıda sektöründe onun söylediğine göre arı mama çok satılıyormuş ama ben hiç yapmadım etraftan duyumumda yok dr. verdiğine göre bi sorun olmaz herlade.

kızlar benbilirim geliyormu hiç haberi olan varmı face te de yok sanırım. ben sıksık girmediğim için denkmi gelmiyorum yoksa

kibele canım benim eşim gıda sektöründe onun söylediğine göre arı mama çok satılıyormuş ama ben hiç yapmadım etraftan duyumumda yok dr. verdiğine göre bi sorun olmaz herlade.
cok sagol canım arı mama en sadesı dıye dr tek ogun verdı gdo lu olmasın dıye bakalım gorecegız ben de onunla buyumusum annem dedı..

selam demırın annesı :))opuyorumnanaktan
ben demır hayranı olarak :)) artık demırı 1. plan tutuyorum goruyorsun ahahaha :))

evet pabucum damda farkındayım iidir hayalin annesi hayalim yavrum napıyo
kısasa kısas:))

kızlar benbilirim geliyormu hiç haberi olan varmı face te de yok sanırım. ben sıksık girmediğim için denkmi gelmiyorum yoksa

yok şekerim ben hiç görmüyorum
sen nerelerdesin napıyosun ne ediyosun anlat bakalım:)

bu arada taşınıyorum sonunda annemin apartmanında bir daire boşalmıştı bgn konuştuk pazartesi halledicez kısmetse
eşimi zor kandırdım ev bakım istiyo ama olsun o kadar rahatladım ki resmen hayatım inanılmaz kolaylaşıcak :))

kibelesr canım hepimiz arı mamalarla büyümüşüzdür çok şükür hiçbiyerimizdede bişi yok eskiden tek o varmış, ben de bir kaç kutu kaşık maması var milupanın bu ay sonunda kullanamaya başlıcaz gerçi demirin önünde yemek yenmiyo gözünü öle bi dikiyoki yutamıyosun bi an evvel ek gıdaya başlasakta oğlumda rahat etse:)

iyi geceler kizlar bi merhaba diyeyim dedim gecmisi okudum uykum geldi burak pasam uyurken ben de gidip uyuyayim bari pazar gunu donuyorum istanbula artik daha cok girerim nete ozledim muhabbeti sizle opuyorum sizleri ve tum bebisleri

merhaba kızlar nasılsınız bende döndüm evime..
benbilirim yogunmuş giremiyormuş ama iyiymiş merak etmeyin..

bu adam sinir ediyor beni
nuru yine düşürdü bu sefer anakucağını kendine ayağıyla çekmeye çalışırken anakucağı yan devrildi nur içinden yuvarlandı minderin üstüne düştü allahtan ağlamadı ama çok sinir oldum yaa bugün 2. düşürüşü
bi de savunuyo kendini çocuk düşerek büyürmüş
şimdiden düşürmene gerek yok dedim bi ton fırçaladım şaka yaptığımı sandı çok ciddiyim dedim
19 mayısta gideceğim kurtulacağım senden dedim mumla ararsın beni dedi
ben de geri gelmemeyi bile düşünüyorum ben ne araması dedim
küstü yattı
alsanaalsanasmile
hiçbişey yapmıyo artık çok değişti
dün nurun dönencesinin pil yerinin kapağını kapattı ben demeden işi bitince diyo ki nur aslında baban çok çalışkandır ama tembellik yapıyo uzun zamandır diyo
alsanaalsanasmile

poseidon canım hediyeni bugün aldım..çok güzel çok değişik bi hediye..bayıldım bayıldım..çok teşekkür ediyorum canım benim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

julimm naptın canım ya üzme kendini..süt veriyosun sen sakın takma kafana meloşumun sütüne bişey olursa sorarım sana hesabını..
canım her evde kavga oluyor bunlarda evliliklerin tuzu biberi napalım..meloşta affeder sizi öpersiniz barışırsınız..çok güzel bi ailesiniz siz..
bu adamların hamurunda var ayılık napcan..anneannem vefat etti ya annemi arayıp konuşamadım ağlarım onuda üzerim diye..eşime söyledim.. bana sakın utkunun yanında ağlama diyo..dedim laf söyledi bal kabağı..sanki kendisi hiç ağlatmadı beni..ne zaman ağlattım hatırlamıyorum diyo..erkek işte gül geç boşver

kızlar selam hangı yoğurt mak almayı dusunuyorsunuz?
beko magazasında eskıden kalma bır mak var bır de arzum arasında kaldım sız ne almayı dusunuyorsunuz?
kendım mayaladım gecen gun tuttu ama kayınvalıdem her zaman tutturamazsın al dıyo kararsız kaldım..
canım benarzumun makinasınıaldım..dün akşam yaptım yoğurt çokgüzeloldu..kendimizede bundansonra evde yapıcam.

sıkıldım yaaa.
bitmedi cuma günü, paydos olalım hadi.
zaten kendime yarın için gezecek kapı da bulamadım
püffff

atla banagel bacım..
son mesajın bana gelmedi canım ya mesaj kutum doluymuş..sildim ama daha gelmedi..zahmet olmazsa bi daha atsan

eskisi gibi değil artık çok değişti neden böyle bilmiyorum babalık ağır geliyor heralde
2 dk. yanlız kalamıyor kızıyla nur da kalmak istmiyor onunla artık ne zaman yanlız bıraksam ağlıyor kızım onun kucağında bana gelince susuyor
ev için de bişey yaptığı yok zaten halıları ben gönderirim ilaçlama şirketini ben ayarlarım evin tüm genel temizliğini yaaparım akşam yemeği önünee koyarım hala memnun değil hayatından
1 ay ayrı kalsın da anlasın kıymetimizi

anam noldu bizim topiğin kızlarına hepiniz kocelerden dertlisiniz..normalde bende hep dertli olurum ama bu hafta melek gibi adam..anlamadım bu işi:uhm:

iyiyim güzelim izmirde annemlerdeyim keyfim yerinde ogluşum ege de baharını alıyor sen nasılsı kızın nasıl

oooohhh ne guzell gezın tozun valla harıkaa..

evet pabucum damda farkındayım iidir hayalin annesi hayalim yavrum napıyo
kısasa kısas:))

yok şekerim ben hiç görmüyorum
sen nerelerdesin napıyosun ne ediyosun anlat bakalım:)

ayy hayal delı edıyo benıı emmıyo yaa canım bugun dr mama dedı receteyı cıkardı ıste yazdım

bu arada taşınıyorum sonunda annemin apartmanında bir daire boşalmıştı bgn konuştuk pazartesi halledicez kısmetse
eşimi zor kandırdım ev bakım istiyo ama olsun o kadar rahatladım ki resmen hayatım inanılmaz kolaylaşıcak :))
hayırlısı olsun canım cok sevındım
kibelesr canım hepimiz arı mamalarla büyümüşüzdür çok şükür hiçbiyerimizdede bişi yok eskiden tek o varmış, ben de bir kaç kutu kaşık maması var milupanın bu ay sonunda kullanamaya başlıcaz gerçi demirin önünde yemek yenmiyo gözünü öle bi dikiyoki yutamıyosun bi an evvel ek gıdaya başlasakta oğlumda rahat etse:)

:)) alem su demır yaaa valla masallah ona

poseidon canım hediyeni bugün aldım..çok güzel çok değişik bi hediye..bayıldım bayıldım..çok teşekkür ediyorum canım benim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

julimm naptın canım ya üzme kendini..süt veriyosun sen sakın takma kafana meloşumun sütüne bişey olursa sorarım sana hesabını..
canım her evde kavga oluyor bunlarda evliliklerin tuzu biberi napalım..meloşta affeder sizi öpersiniz barışırsınız..çok güzel bi ailesiniz siz..
bu adamların hamurunda var ayılık napcan..anneannem vefat etti ya annemi arayıp konuşamadım ağlarım onuda üzerim diye..eşime söyledim.. bana sakın utkunun yanında ağlama diyo..dedim laf söyledi bal kabağı..sanki kendisi hiç ağlatmadı beni..ne zaman ağlattım hatırlamıyorum diyo..erkek işte gül geç boşver

canım benarzumun makinasınıaldım..dün akşam yaptım yoğurt çokgüzeloldu..kendimizede bundansonra evde yapıcam.

atla banagel bacım..
son mesajın bana gelmedi canım ya mesaj kutum doluymuş..sildim ama daha gelmedi..zahmet olmazsa bi daha atsan
canım ben de arzum alacagım herhalde
verdın mı utkucuguma bakalım?
nereden almıstın?

günaydın kızlar naparsınız bakalım hoya bence sen depresyona girmeden 19 mayısı beklemeden git annene biraz uzak kalmak sana iyi gelecek gibi bunalmışsın iyice ne yapsa sana batar şimdi boşver takma kafana sen stres yaptıkça beben daha husursuz olur bende dün gece kavga ettim gelen misafirlerin çocuğu bilgisayarın kablosunu kırmış mause bozmuş bide mausu yeni aldıdı 40 lira verdidi çocuklar oynamasın diyede bir iki kabloyu söktüdü bil bozuk dersin dedidi bunların her gelemsinde bilgisayar gidiyo söktüm gene mahvetmişler sen nerdeydin niye bakmadın baırdı çaırdı bana bende napıyım senin tanıdıkların görüşmeyelim ozaman dedim ama soradan bende sinir oldum biz oğluma hediye almıştık o mausu o daha elleyemeden başkasının çocuğu becerdi dünki zararımız 100 kağıt kopan kabloda hardiskindi istanbuldan getirtmişti burda bulamamaştı söktü bıraktı bili şimdide işe
gitti akşamada misafir var off offf

Back
X