Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    70
Ben öğrendiğin gibi firmaya haber vermen gerekiyor diye biliyorum canım. Hamileliğini gizlediğin duyulduysa belki dediğin gibi haklı görüp o sebepten çıkartmak istiyor olabilirler. İstersen çıkış ile ilgili hiçbir şey imzalamadan önce bir avukat ile görüş o sana yönlendirme yapsın
Öğrendiğim gibi değil çünkü ilk haftalar riskli oluyor ama düğünden sonra söylerim dedim. Çünkü şöyle gelişti ben Mayıs ayında evlendim. Düğünüm daha geçen hafta oldu. Dedim en azından düğünden sonra söyleyim ki insanlara dedikodu çıkmasın. Malum Türkiye burası ve iş hayatında sürekli asılsız dedikodular oluyor o yüzden bekledim. Bende zaten bu hafta ya da haftaya söylerim diyordum ama kısmet olmadı. Arabulucu avukatla hallettim bugün.

Tuza dikkat ediyo musunz bilmiyorum ama anlattığınıza göre ödem olabilir.Sabahları yataktan inmeden önce ayak bileklerine bastır eğer çukur oluşuyorsa ödemdir demişti dahiliye doktorum.
Tuz da yok gibi hayatımda,yaş faktörü olabilir mi diye düşünüyorum. 39 u bitireceğim. Hatta kısmetse 40. Yaş günümde doğum bekleniyor. Çok da hareketliyim,çalışıyorum,sonrasında ev işleri koşturmaca. Bir sonra ki kontrolümde soracağım. Troid ilacına başlamıştım,oda yapar mı. Ondan dolayı kilo almıyordum,başladığımdan beri kilo artışı oldu…

Ay ismi ne acaba? Ben hatayda yaşıyorum da.Normalde Adanalıyım.Doğum için erken ama karar veremediğim bir durumdayım doğumu nerde yapacağım hakkında
Erdem turhan ismi benim pek çok arkadaşımda onda doğum yapmıştı depremden sonra iskenderuna geçmiş diye duydum

Aksam dedim ki eşime x ve y al... Canım istedi ekmek bile almasan olur ekmek doldu ev dedigim cümleler bunlar. Meyve suyu almış abur cubur almış. Cips almış çamaşır suyu almış. Duj Jeli almış... Ve 2 ekmek almış. Benim söylediklerimi almamış.. hadi ya unuttum dedi... Allah Allah .... Ppooffffff 2. Cümleyi kesinlikle anlamıyorlar
Bende alcagi seyin resmini atiyorum bak bu diye
O da ariyor attigin sey dimi diyor he diyorum aliyor o sekilde
Birkac yerden saldirmak lazim😅

Tuz da yok gibi hayatımda,yaş faktörü olabilir mi diye düşünüyorum. 39 u bitireceğim. Hatta kısmetse 40. Yaş günümde doğum bekleniyor. Çok da hareketliyim,çalışıyorum,sonrasında ev işleri koşturmaca. Bir sonra ki kontrolümde soracağım. Troid ilacına başlamıştım,oda yapar mı. Ondan dolayı kilo almıyordum,başladığımdan beri kilo artışı oldu…
Bende 4-5 yıldır tiroit ilacı kullanıyorum.Levotiron. Ama benimki çalışmadığı için kilo yapıyor. Doktorunuza tabi sorun.tiroit ilacı ayrıca önemli bir hormon🌸

Back
X