2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu çok önemli bir konu, acaba tüm sezeryan tipleri için mi geçerli, yoksa bebeğin gazlardan etkilenmediği spinal için de geçerli mi, gerçi onda da şok yaşıyordur tabii, ama sezeryan kaçınılmaz olunca yapacak bir şey yok, ben normal ile sez. arasındaki en büyük farkı şöyle söyleyebilirim, her ikisini de yaptığım için, normalde doğum sonrası tatlı bir yorgunluk vardı ve vücudumun çok arındığını hissetmiştim, sezeryan sonrası halsizlik, üşüme ve sersemlik hali vardı ve arındığımı hissetmedim, ama o genel anesteziydi, bu defa spinal olucam inşaallah...

Tabi canim zorunluluk durumu farkli,

Dogum sirasinda bebegin cikarken yasadigi stress onu sonraki hastaliklara hazirlayacak genleri aktivlestiriyor. Ama sezeryande bebek ne sekilde anestezi olursan ol o dogum kanalindan cikarken yasadigi stresi yasamiyor. Bu yazida kastedilen bütün sezeryanler.

YOK KIZ
arada bakıyor
benım sıkıldıgımı anlayınca
kanepeyee uzanıyor
al sen bak dıyor
uyukluyor
elektrıklı battanıyenın fısını takıyorum
yatak odamızda
yatagımız ısınıyor
ben vakıt gecırıyorum pcde
sonra uyandırıyorum yatıyoruzzz
ben ondan daha cok vakıt gecırıyom pcde

Kadinlar kazaniyor hep hamile olunca kiyamiyorlar bize :CüvCüv:

onu da araştırdım, devlet memuru olduğumda devlet masraflarımın bir kısmını karşılıyor, resmi kayıtlarda belli olacak, bu yüzden de evde yaptım diyemiyorum, ancak okula başlarken gelişim geriliği var diye rapor alacakmışım o da ileriki yaşamında da çocuğu takip ediyormuş...

:1shok: Resmi angaryalar iste, ins. ocakta gelir o zaman bebegin.

ben zaten 2 tane kka acıyorum poseıdon
bı orda bı burdayım
ama daha uzucu olanlar da var
ben lınkı yollamasını bılmıyorum
ama bıtanesı varkı içler acısı

Bu evlililere karisan ailelere sinir oluyorum. Sanki ogullari onlarin mali

Adamlar da ailelerini dinleyip kendilerine MAL muamelesi yaptirtiyorlar ya... Salaklar.

Dur o zaman ben de 2. sayfa birden aciyim, yandna burayi da takip ediyim.

Bizim evliligimizin basinda da aileler cok karismisti, eger uzaklasamasaydik ailesinden bir türlü huzur bulamicaktik cünkü esim ailesine cooookkk bagli yasakkelime

O yüzden ayri bir sinir oluyorum böyle ailelerden dolayi büyük sikintilarin yasandigi hikayelere :kızgın:

aynen bende ole
mutlularsa ne karısıyosunnn

ne zorun varr

ha sorun varsa cekersın kulaklarını oglum yapma kızım sabırlı ol dıye

poseıdon bakkk
derdım var bolumunun asagısında
bı konu var yardım dıye
onu bul oku
3 4 sayfada hepsını yazmıs kadınnn
ahh turk fılmı gıbı
allah yardımcısı olsunnn

yok ben bunun devamini okuyamicam, midem bulandi

ne kadar sükretsek azdir.

ayy hemen ic acici birseyler okumali ya da seyretmeliyim yoksa rüyama girer iakannehir

epidural olıcam ben doktorum onu söledi sanırım epidiralda bir iğne vuruyolar hemen ameliyata alınıyosun spinal yalnış anlamadısam daha çok normal doğumlarda kullanılıyo olsa gerek diye düşünüyorum beline bişiy takılıyomuş ince bişiy o doğum bitene kadar kalıyomuş ihtiyaç oldukça uyuşturulsun diye umarım bilgilerim dorudur senide doru bilgilendirmişimdir genede başka bilgili kişilerde yazsın vebal altında kalmıyım bende milleten duyduğumu söledim
epiduralde katater takılıyor ve doğumdan sonra da takılı kalıyor, ağrı oldukça oradan ağrı kesici veriliyor, spinalde de belden iğne yapılıyor, uyuşma daha hızlı oluyor, doğumdan sonra 4 - 6 saat gibi uyuşma geçiyor, bu yöntemle sezeryan da olabiliyor, sadece normal değil...

canım kusura bakma

senı uzmek ıcın demedım

halımıze bınlerce sukur
ondan yanııı

Back
X