2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anaaa keşke bende para koysaydım ben deste deste çizdim paraları kabul eder heralde:)
kendi şansını zorla kendi yaratan diyebilirsin:))

günaydın ayçaaaaa

günaydın cnm sana da.......
günaydın ayça hoşgeldin nasılsın kızın nasıl

günaydın cnm ...

bugün bir ara kaynanaya ve anneciğime hediye almaya gidecem....
anneme ceyoda. bir terlik düşünüyorum...ama kaynanama karar veremedim...geçen sene aldığım bluzün üzerindeki taşları bir güzel söktü neymiş efendim yaşına göre abartı olurmuşklava: giyemezmiş...sanki sökünce giydi:mymeka:

off ya işin ilginci tam anlamıyla gideceğim arayacağım dr umuz yok babamız benim dr u bende onunkini beğenmiyorum kuzenim devlet hast.hemşire evede çok yakın onun yanına mı gitsem
şimdi kucağımda emerken uyudu uyansın bakayım çok moralim bozuldu çocuğumun doğru dürüst dr yok ya

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bebıslerınız nasıl?ozlemısım sızlerı... opuyorumnanaktan

biz elh iiz semihacım
ha burada bizim dişimiz çıktı kızlar :)

Son düzenleme:
ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum. Allahım hayat ne kadar acımasız. ne kadar küçük şeylere kafamızı takıp üzülüyoruz. yapmamalıyız. ve her gün bebeklerimiz için sağlıkları için şükretmeliyiz.

ayça ben olsam almazdım bi daha ona hediye çok ayıp yaa

valla bana kalsa bende almam alsanaalsanasmile
ama napim eşimin annesi sonuçtabenneyaptımki şimdi anneme alıp ona almamam olmaz....sabah kocişime söyledim zaten yine hatırlattım geçen sene aldığımı böyle böyle yaptı diye:mymeka: eşimde biliyor annesini bana ne..
ben alım eşimle kötü olmayım:asigim:

bende hediyemi aldım o kadr mutlu oldum ki size anlatamam içinde yazan not beni öyle duygulandırdı ki ilk anneler günümde ilk hediyemi demirden almam beni çok mutlu etti şuan ne yazacağımı bilemiyorum inanırmısnız bankaya çıktım geldiğimde masamdaydı .çok çok çok çokkkkk çoooook teşekkür ederim

demir'in annesi esracım hediyelerinin hepsi birbirnden güzel ,çok hoş çok beğendim tekrar takrar teşekkür ederrim

akşam resimleri çekip topiğe koyacağım

cssa maşallah
erkenci diş hayırlı olsun
sizde diş bulguru yapılırmı

meraba kızlar biz geldik sabah aşılarımızı olduk şimdilik iyiyiz bakalım bugün nası geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…