canim bazi markalarin lastikelri oyle sert oluyor ben alirken ozellikle dikkat ediyorum yumusacik bebe lastigi olsun diye sen de alirken bak bundan sonra sorun olmuyor bebk lastigi olursa
hadi bakalim hayrilisi insallah gonlune gore olur oglusun sans getiri insallah sana canim biberonu cok acken de mi almiyor oglusun canim tokken bizimki de istemiyor acken dun rezene verdim mesela onu icti
sen de benim annemdensin 25 senedir hci aksatmadan yapar dun gece de yapti ev araba okul bizim okumamiz icin cizerdi eskiden onlar odlu sukur artik sadece para koyuyorum diyor :) alem kadin
valla esmerim helal olsun sana gunduz gezmeleri bitti gece de alemlere akmaya basladin bakiyorum yok anacim bende var bi beceriksizlik sanirsam neyse bu haftasonu kocis geliyor biraz gezelim biz de bari
valla supermis isteyecekmissin zaten istemezsen bisey olmamis evrene istek enerjisi yollayacakmissinki sana gerio donsun secretten alintidir ben de isteyip duruyom sukur veriyor allahim
ben hala adet olmadim gecen nette yaziyodu sadece anen sutu veriyosaniz adet olmadiysaniz hamile kalma sansiniz yok gibi bisey diye ona guvendik bzi de bakalim alalh sonumuzu hayir etsin :) koca zaten 2-3 haftada bir geliyor bisey olmaz diyip geciyor :)
ay canim benim o tam bosaltamamistir icini burak da ayni dunden beri dun yapti aslinda kakasini ama 4. gunde 4 gunluk kadar cok yapmadi o yuzden hala ikiniyo nasil sikinti yapiyor bebeklerimzie bu gazlar kakalar ya
hosgeldin canim unuturmuyuz hic nasilsin minigin nasil allah moilaylik versin tum calisan annislerimzie zor gercekten 10 sene kesintisiz calismis biri olarak calismadan yapamam diyodum ama su donemde iyki evdeyim diyorum 1 yasina gelince burak insallah tekrar calisma sahalarina donmeyi planliyorum ya da kocisten yuksek maasli bir is teklifi bekliyorum 10000 dolardan asagi calismam senin yaninda diyom guluyo :)
canim ugrasma bence kendin mikrop falan kaptirisin bi ara doktoruna goster bence icten kanama falan yapmis olmasin
bu aksam ayni kokudan bizim evde de olacak esmerim su an temizleniyor 2 haftadir memleketteydikya ev nasil toz olmus camlar falan berbat ama aksama mis kokular yayilacak evimden sukur
sansli kadinsin esracim ya da sansini kendi yartan kadin mi diyeyim
kızlar şunu bir okuyun.
böyle birşey düşünen varsa aklının köşesinde olsun.
günaydın ayçaaaaa
günaydın ayça hoşgeldin nasılsın kızın nasıl
biz elh iiz semihacım
ha burada bizim dişimiz çıktı kızlar :)
asmin77, tilsim2, aYca24, essmeralda, ecrin1001, tutku2012, delf, 35esra35, ceyce, smhsmh günaydın :)
biz elh iiz semihacım
ha burada bizim dişimiz çıktı kızlar :)
ayça ben olsam almazdım bi daha ona hediye çok ayıp yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?