2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum
işe başladım pazartesi günü mafoldumben
bi bakayım kim var kim yok dedim
gerçi beni unutmuşsunuzdur

niye unutalım bacım.
hoşgeldin tekrardan

gunaydın kızlar..feyzan negatif çıkmış sevindim..ayris çok huysuz öksürüyor peditus veriyorum ıhlamur verdim başka ne yapabilirim öksüürkten uyuyamıyorda sürekli uyanıyor.

sıcak havlu yap göğsüne ecrinim biraz rahatlatır blekim.
bir de akşam yatmadan önce sıcacık bi banyo yaptır, rahatlatır o da.

hoya bizede kızdı sanırım girmediğine göre

sanmam, bize kızması gereken bir durum yok ortada

yıka bakalım rahatlar belki demircim. ege daha iyice canım bayağı hafifledi şükür

oo süper yaa, bundan daha iyi olamazdı.
benim sırf yolum 1,5 saat sürüyor :a015:

evi de ..... götürüyo ben burda takıldım kaldım demirde odada yanlız kalmak istemiyo annem gelmeden yada demir uyumadan hiçbir iş yapamıyorum

kendine ceza vermiş
dedim sen gel biz sana ceza veririz o kaaa istiyosan

evi de ..... götürüyo ben burda takıldım kaldım demirde odada yanlız kalmak istemiyo annem gelmeden yada demir uyumadan hiçbir iş yapamıyorum

bugün karşı apartmanımda oturan teyzemlerin temizlikçisini çaldım zemuszemus
iki haftada bir geliyordu onlara. dedim sizin evinin pislenmemiştir bana gelsin, çaldım onlardan
evim detercan kokcek bugün sositososito

darısı başına bacım guclubacismile

ohhh miiiis
akşam size gelemmi deterjan kokusu duymayalı çok olduuuu:kedi:

süper çok sevindim. benim de iş yeri şehir dışında dağın yamacında . :teytey:

4 aylık bebklerde geçiş süreci heralde..sıcak bişeyler koy canım karnına rahatlar belki
selam kızlar nasılsınız
uzun zamandır yoktum
işe başladım pazartesi günü mafoldumben
bi bakayım kim var kim yok dedim
gerçi beni unutmuşsunuzdur
hoşgeldin sefalar getirdin
mrb kızlar nasılsınız

meraba canım hoşgeldin

valla adaşım aynı şey bnm ev içinde geçerli sanırım yakında belediye temizlicek:roflol:

anam olmasa ben yanmıştım ya birazdan o gelecek o demire bakar ben toplarım evi
aslında geçen hafta demiri anneme bırakıp güzelce heryeri dip köşe temizledim ama demir bugünlerde huysuz diye bırakmak istemiyorum yanımda olsun
evet adaş bu gidişle bizede belediye gelecek zaten eşimin işi sürekli belediyede o haber verir artık ekiplere:):):))

esmer ohh valla o temizlik kokusunu duymayalı baya oldu hamileyken bile ne temizlik yapardım o göbekle
güle güle kirlenin şekerim zaten kirlenmek pek uzun sürmüyooo yani en azından bizde öyle akşamına heryer savaş alanı yine

ya bişey sorcam demir 2 gündür sürekli sol kulağını çekiştiriyo kualğımı ağrıyo acaba diyorum kulak ağrısı çok fenadır ağrısa hayatta susmaz diyor annemle eşim acaba götürsem mi dr a öğlenden sonra

bebekler uyumak için kendi uzuvlarıan dokunmayı severmiş başta kulak çekiştirmek tabi.ben öyle biliyorum..sen yinede dr u ara sor gel derse götürürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…