2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoyACım diş çıkarcağı zamanki huzursuzluklarını gideren ağrısını azaltan bi jel hemen al sür cnm çok rahatlatıyo acı çekmesin nurcuk ihmal etme al cnm

oyy kuzum benim,bizim rotanın 2.dozu 5.ayda zor bu işler valla bakamadım yine zaten babası tuttu bacaklarını ama onların iyiliği için napalım

ayrıca jelli dişlikleri soğut tut dişine o kkemirsindişlik yoksa elmada olur tut dişine ısırsın bunlar rahatlatı cnm inş sizde biran önce çıkarır rahatlarsınız

ceyce
ecrin chileck ve esra iyi biliyolardır canım onlar anlatsın
ben sana özelden anlatıyım
gene komiğe kaçmasın neme lazım

smhsmh aşkolsun canım kızdınmı ya bugunlerde burda şakada yapılmaz oldu valla
estağfurullah iyi bildiğimden sölemedim ben adını öyle bilirim diye söledim ama yanlış anladın sanırım

tamam cssa yaparım inşallah bizim orda diş buğdayına gölle derler
hosbulduk bacılar a.s.

hoya
kız hacı ben yohum diemi girmiyonsempatiksalakcinni

hee dayanamıyom sensiz

yok vaveyin çantasına lastik dedim de sonra kendime ceza verdimalsanaalsanasmile

vaveyla aradı beni hediyelerim ulaşmış ona.ama tuzlugun biirisi kıırlmış off sinir oldum ya...

bencede okadar aldatılmaya boşanmadıgına göre para tatlı geliyor bu yaşam bırakılrımı demiş oturmuş olmalı:)))

kızlar katı meyve presi alacaktım phılıps ın bebege lazım olacak dıye eşimde iş toplantısına gidince orda sinbonunkini vermişler almış gelmiş yeter diyo bi bbeege meyve suyu sıkavan diyo kullanan varmıı nasıl.. bu herifin başına buyruk halleri beni deli ediyorrr uleeeennnnn....

karar veremedim cssa ya mutfagım kuçuk zaten çok eşyam var almasam diyemi düşünüyorum ev degiştirme durumum var olursa ozamana alırım olmazsa.

fatma ben fakirin kullanıyorum çok memnunum...
ama arkadaşım sinbo almıştı o da memnundu guzel sıkıyor dedi hemde daha küçük az yer kaplıyordu.
güle güle kulla.valla ben cam rende aldım onu yıka temizle çok zor:))

cam rendede oluyormu sıkma işlemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…