2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bnmde fakirin katı meyva sıkacağım...memnunum...tavsiye edebilirim...
ama tabi bende şuan için cam rende kullanıyorum ece hanıma...azıcık yaptığım için uğraşmıyorum makineyle...
eğer kendimize de yapacaksam o zaman kullanıyorum

cam rendede rende yapıyorsun zaten o yumuşacık bişey oluyor sıktığın anda bolca suyu çıkıyor

yok canım cam rende sıkmıyor.bebk için aldım ama daha ek gıdaya geçmedik biz.kendimize çok sıkacaksam kulanıyorum onu ben zira bebege zaten yarım elma yeter onuda rendelerim diye düşnüdüm:)

oooo herkesler gelmiş
hoya hoşgeldin bitti mi cezan

kızlar ya bişey sorcam
ben ece'ye bazen mama veriyorum
elimde golden goat vardı ama yarısına gelmeden
tarihi geçti çöpe atıcam şimdi ne alsam karar veremiyorum
hero baby alayım diye düüşşndüm ama iki çeşidi var normal ve lactum
kullanan var mı? ya da sma mı alsam? ya da bebelac
offff ne alayım bi el atıverin

katı meyve sıkacağından bahsetmişsiniz bende moulinex in küçüğü var
çok yer kaplamasın diye küçük almıştım
hiç kullanmıyorum keşke büyük alsaymışım
hangi marka alırsanız büyüğünü alın arkadaşlar küçük olunca meyveleri dilimleyip atıyorsunuz içine
zor oluyor uğraştırıyo
ece için cam rende kullanıyorum çok pratik oluyor

biz aptamil 1 kullanıyoruz cnm....
kaşık mamalarından da veriyorum elmalı olanı...o da aptamil...
ayrıca süütlü pirinçli muhallebisinden de veriyorum aralarda...

ayça neden muhallebileri kendiniz yapmıyorsunuz*? doktor kızdı bana ek gıda mek gıda yok emzir 6 ay dedi ama çocuk doymuyo dıyom anlamıyo herif sık emzir dıyo olmayınca sık emzirsem ne olur bende kaçak kaçak verecem artık napıyım kız yalanıp duruyo doymuyo heralde yatarken nevresimini emip duruyo ya yazık . cam rende alayım bende.

ayca sen emzirmiyor musun peki canım
bu kadar çok şey verince sanki emmeye fırsat kalmaz gibi geldi

nan gene tepişik gününüzdesin gacılar hee.
azcık blog neyim okudum, sonra yimek yedim kaç sayfa yazmışınız yaa

vaveyi aradım konuştum affettirdim kendümü çantasınsa pilastik dedüm diye:roflol:

afferim bacım sana, çok iyi etmişin vereliniortak

ben phlılıps kullanıyorum kendimize ama memnun değilim
daha önce de sinbo kullanmıştım onu da sevmemiştim.
köpük oluyo ondan sevemedim ben o işi.
Ayaz'a zaten cam rendede yapıyorum meyveyi ve süzmeden pütürlü veriyorum ben.
hiç meyve suyu vermedim hep püre verdim ben

ben bebelac kullanıyorum memnunum canım.
küçük boyu 250 gr onun.
fiyatı da uygun

bende phılıpsin katı meyve sıkacağı var ben çok memnunum ama cam rendede kullanıcam çünkü herşeyi sıvı vermek iyi deyilmiş biraz pütürlü yemeğe alışması gerekiyomuş bebeklerin

secdedu anam bikerede dogru yazsam şunu:)aptamil tavsiye ederim aptamil 1 kuçuk 350 gramlık al sen ben 900 gramlık alıyorum hiç anne sütü almıyorya 5 gun gidiyor bize.herobaby aldım o ay az kilo aldı ayris bıraktım hemde kabız oldu sanki..

canım biz hep bebelac kullandık. memnunuz çok

ay bi gün gezmim evde oturim dedim canım sıkılıyo..dip bucak temizliğimi dün yapmıştım.bugünde ütü var aslındada yapasım yok

ben elma ve bi kere havuç suyu verdim şimdiye kadar.pütürlüye önümüzdeki ay tam anlamıyla ek gıdaya geçince başlıcam.
ben kahvaltıda salatalıkları utkuya göre kalın çubuk şeklinde kesiyorum utku emiyo dişini kaşıyo..salatalık yasaklı listesinde değil dimi bişey olmaz:uhm:

kızlar ben geçen gün yayla çorbası yapmıştım valla pirinçli filan vereyim bi çay kaşıgı dedim ay nasıl sevdi kızım daha ver diye bagırıyo tepiniyo bir iki çay kaşıgı daha verdim ama bana dah aerken geliyo alışırda memeden soğar diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…