2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağolunkızlar ama bende mesaj attım bu hediyeyi kabul etmem gününde başka bi hediye isterim dedim onu zaten beğenmiştim alcaktım dedim mesajı okuduğunda yüz ifadesini merak ediyorum eşiminsempatiksalakcinni ay bende bi yandan çanta hazılıyom bi yandan çağan bi andan çamaşır anam ne kadan yoğun bi evkadınıyım bugün beee

napıyosunuz kızlar özledim hepinüzüüüü
giremedim on gün oldu ne değişiklikler var sevabına baa özet geçin yahu
meraktan çatlarım biz iyiyiz oğluşum iyyiii
geçen hafta saçlarını evde makineyle sıfıra vurdum artık ağzından ordan burdan
saç çıkarmaktan gına gelmişti çok dökülüyodu burda yapan kızları okmuştum bi göz atarken bende yaptım ohhh çokta rahatladımm oğluşta rahatlamıştır eminimkii

hoşbulduk canım benim
hoya bacım senin herşeyden haberin vardır bana şu 10günlük olayların özetini geçsen ya be çok merak edimm önemli bişi kim ne yaptı ne oldu diyee hee bacıı

kısaca şöle durumlar bacı bebelerin bazıları hava değişimi yüzünden grip öksürük var bol bol ıhlamur içiler iyileşecekler esmer karısı habire çalışıyo bide ayaza zorla sebze çorbası içiriyo çoğu kişi dördünci ay aşısını vurdurdu jullii mevlüt yaptı anasına gitti ordanda tatile gitcek kocisiynen hediyeleşme devam ediyo millet hediyelerini almaya başladı bdne dahil olmak üzere son dakklalrda ecrinin kocası niçün tuhafdavranii onu düşünüyodukkki sen geldin aklıma gelenleri yazdım emme ben olmayınca snede baaa yazacanolumunekankayizsmile:lepi:

ben geldim
delf cadaloz güle güle kullanın yüzüklerinizi
ne altın 101 mi olmuş bozdursakmı eldekileri dur kocişe söliyem

posi bişi yaptıgı yok eşimin çok durgun derdi var gibi de takılıyorum bende benimi aldatıyor ne diye:))
ayy çok bunaldım ben foruma gidiyorum gezmeye ikeayada bakayım ne var ne yok yeni.alış veriş yapmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm..

Back
X