2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bi slm yazdım bir allahın kulu da almamış selamımı... Neyse sizlere iyi sohbetler...

özggeee ne alınıon kızım bizim topik böyle alışamadınmı bir yıl oldu bizim burda çoğu şey muhabbetin yoğunluğundan yada iş yoğunluuğundan ayakta kalır aaa alınmak yok canım.

heyaa çilek 101 çeyrek 400 cumhuriiyet olmuş...uçtu piyasalar beklenti dahada çıkacagı yönünde takip et.dün amerika borsası çok kayıp verdi bugun affaldı piyasa.yunanistan krizi vs.şuan en guvenli liman altın gibi görüldüügü için altın fiyatları yükseldi.ama dolarda çıkcakmış daha...neyse ben kaçar benimki nöbetçi geç gelcekmiş gezip tozayım biraz..

kısaca şöle durumlar bacı bebelerin bazıları hava değişimi yüzünden grip öksürük var bol bol ıhlamur içiler iyileşecekler esmer karısı habire çalışıyo bide ayaza zorla sebze çorbası içiriyo çoğu kişi dördünci ay aşısını vurdurdu jullii mevlüt yaptı anasına gitti ordanda tatile gitcek kocisiynen hediyeleşme devam ediyo millet hediyelerini almaya başladı bdne dahil olmak üzere son dakklalrda ecrinin kocası niçün tuhafdavranii onu düşünüyodukkki sen geldin aklıma gelenleri yazdım emme ben olmayınca snede baaa yazacanolumunekankayizsmile:lepi:

oyy kuzulara çok geçmiş olsun canlarım yaa allah acil şifalar versin
ayazım yer yerde çocuk ağzının tadını biliii oyüzden sevmii sebze çorbasını:D
ohh juliyede allah kabul etsin daha erken değilmi tatil için nere gidicek bu gacıkii
ecrinin kocası onu asla aldatamasss yolar walla ecrin sağlam kalmazlarr:D ben hediyeleşme olayını kaçırdım yaww sonradan gördüm herkeşler iyi günlerde kullansınlar hediyelerini cadaloz aşk olsun anlatmammı sen sor buralarda olduğum heranı anlatırım saol bacımm

bi slm yazdım bir allahın kulu da almamış selamımı... Neyse sizlere iyi sohbetler...

ay canım ben gidip gidip geliyom vallaha gördüğüm herkeze yetişmeye çalışıyorum aleyküm selam nasılsın özgecim hediyelerimi eklemek nasip olmadı henüz bütün upload siteelri çalışmıyo esmercimde beceremedi nasılsın arkidişim bir derdinmi var takılma böle selama bende çok veriim almıyo bunlar çoğundasenağlama bende direk konulara dalıyorum ee anlat bakalım ne var ne yok

Hoşgeldin pamuk
allah seni cadaloz bi 10 gün bukadar kısa anlatılamaz dıohaoldumsmile

napam bacı aklıma geleni yazdım
kız ecrin altın okaaa olmuşmu bende altın olsa bozdurru harcardımzemuszemus ama yok hep pırlanta hep yakutt hep zümrüt delikafadulden ben onalrın piyasasına takip ediyorum sırnaşık şey

özge mrb bende slm vermeden dalıom konuya çoğunda tskılma boşver görülmemiştir

merhaba özgecim ben de cadoloz gibi direk muhabbete daliyorum 2 saatte ancak gidiyor yazidigim sey zaten o yüzden pek bisey. evde kaplumbagimiz var da adi da internet :(

evt kızlar dün akşam eşim telefon etti. hadii dışarı çıkalım yemeğe dedi egeyi hazırla dedi. ay dedim çok yorgunum çıkamıcam. neyse bir şekilde ikna edip çıktık. bir restorana gittik oturduktan sonra egeyi kucağına alıp bakk sana anneler gunu hediyemiz dediiii ve arık arkadaşınızın da bir tek taşı var 8 sene sonraaakaydirigubbakcemile3

ayyy harıka aaa ne guzel dusunmuslerrrr boshayallersmileiyi gunlerde kullan canım

bugün çok yoğunum fazla takılamıyorum yetiştiğim yerleri okuyorum.çook geçmiş olsun kızlar.gerçekten kara kışta bişey olmadı bebişlere şimdi noluyor anlamadım.bizim keremde acayip çok terliyor gece neyapacağımı bilemedim yaa ince battaneyle örtmeme rağmen.korkuyorum oda hasta olacak diye biz yeni atlattık çünkü.

evet canım kısın olmaz zaten atıyoruz ya kendımızı dısarı tam zamanı buyukler de aynı bırtek bebısler degıl
canım ben yastıgını yumusak bır havluyla sardım altına da oyle dah az terlıyor dene ıstersen..

ooo canım güle güle kullan eşimde bana bugün kargoyla margazit taşlı yüzük almışta yollamış notuda çok hoştu bana 2 tane evalt verdiğin için çok teşekkür ederim karıcım sen çok fedakar ve çok iyi bir annesin seni seven eşin :sinifsinif: çok mutlu oldum 1 saat ağladım zaten istiyodum o yüzüğü beğenmiştim haberi vardı ama kargo ne alaka anlamadım adam dedisanırım benim hatun kargoyla hediye almaya alıştı bide ben yollıyım:)))
ayy ne guzeeellll ne hoss gule gule kullan canımboshayallersmile
selam tatlım ben dısarı cıktım tekrar geldım sımdı.. nasılsın?

kzıalr ben gidiyom büyük oğlumun almaya orda belki girerim belkim giremem kendinize iyi bakın pazartesi görrüşürüz öptüm sizleri

kızlar bız ıhlamuru pazardan aldık taze koyden getırmısler cok guzel..
kıpada kılosu 70 tl ydı 100 gr almıstım kokusu bıle yoktu esıme verdım o bıle ıcemedı..

ben kayınvalıdem sadece cıcek at desede hem cıcek hemde yaprak koyuyorum zaten benımkı taze oldugu ıcın dallarla cıcekler kırılmamıs tam duruyo hıc te ezılmemıs bır ıkı tane secıp atıyorum yetıyor..

bogazını gıcıklamasına gelınce soguk suyla once duruluyorum tozlar gıdıyo demıde kacmıyor uzerıne kaynamıs su dokup azıcık daha fokurdatıyorum hazırdır bebege vermeden yıne suzuyorum.

Back
X