2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim hoyacim sen nasilsin valla iyi oldu gezdik dun gerci cok kalabalikti ikea ama oglusum saolsun cok uslu durdu anensine gzuel guzel alisveris yaptirdi simdi de uyuyor uyansin birazdan bahceye cikaracagim dolastirmaya hava cok guzel burda sabah banyosu sonrasi guzellik uykusunda pasam uyanmasini bekliyorum ben de arada islerimi yapiyorum arada size bakiyorum nur nasil canim bu arada tehlike atlatmissiniz gecmis olsun minibiuscuelr oyle ya burda da ayni cok feci araba kullaniyolar manyak adamlar

iyiyim nur da iyi ama diş çıkarıyor çok huysuz

sorma yaa pohu pohuna gidiyoduk öteki tarafa

selam jasmincim, iyi sayılır canım benim bebiş ama biraz yaramaz
bel fıtığı olmak üzereyim inmiyor tepemden.
az öncede ağladı ağladı bıraktım kendi haline uyuyakaldı. alıştırmaya çalışıyorum, biraz daha kilo alınca halim ne olur sonra düşünmek bile istemiyorum bilmiyorumkismile
senin bebiş nasıl, uslu mu?
birde uyanırken ağlayarak uyanıyor sanki etinden et koparmışlar
sizinkilerde öyle mi?

aynı nur da öyle hoşgeldin

merhaba hepınıze...
kızlar 4. ay dakı asılarınızda da ateşiniz cok cıktı mı? ası gunu yaklastı benı stres bastı....

yok canım ben aşıya gitmeden önce kalpol verdim bi de 4 saat sonra verdim yarım çay kaşığı

selam kızlar nasılsınız
delf cadı hediyelerinizi güle güle kullanın
bana da 6. sınıfa giden kuzenim hediye almış
çok mutlu oldum
eşimin yanında verdi
bakalım hala eşim bana hediye almazsa artık ben ne diyem

ayy ne düşünceliymiş o kuzenin

kızlar benım kız ne bulsa ememeye başladı gören kırk yıldan aç sanır dudaklarını filan emıyo sizinkilerde öylemi..

fatmazehra benimki de aynısı
herşeyi ağzına götürüyo
son zamanlardaki favorisi battaniyesini kemirmek

ne bileyim kızlar ya gözyaşları döküyor sanki kabus görmüş de öyle uyanmış
B vitamini eksikliği falan olmasın diye korkuyorum.

Hoyacım tatlı krizin geçmediyse sana eti intense tavsye edeyim, şu ara favorim cokacimcoook

hoya allah korusun canim aman deme oyle dis huzursuzlugu da zordur emenim ama allah vcaresiz der vermesin canim gecen gun bi arkadasin yolaldigi blogtaki minik nehirin yasadikalrini okuduktan sonra cok etkilendim allah hic bir cocuga caresiz hastalik veremsin onlar cok kucukelr yaa nasil dayanir minik bedenelri hep saglikli olsunlar insallah
burak da herseyi agzina goturuyor canim uzerindeki tshirtleri battaniyeyi falan sokuyor agzian ama en favorisi 10 parmak girtlagina kafdar sokup ogurtuyo kendini sonra da :) ama elelrini emmekten memyi emmekten daha fazla zevk alirlarmis doktorum dedi onu yapabildigi icin cok mutlu diye ben de birakiyorum sokuyor agzina

chileck beni de götür hoyayı götürdüğün yere

yaa esraların dükkanı varmış ya ben onu kebapçı sanıyodum da ondan yazdım hem esra diyette ikimizi de vurur allama sus

kızlar benım kız ne bulsa ememeye başladı gören kırk yıldan aç sanır dudaklarını filan emıyo sizinkilerde öylemi..

her şeyi emiyo bezini alırken ıslak mendili emerken yakaladım

ne bileyim kızlar ya gözyaşları döküyor sanki kabus görmüş de öyle uyanmış
B vitamini eksikliği falan olmasın diye korkuyorum.

Hoyacım tatlı krizin geçmediyse sana eti intense tavsye edeyim, şu ara favorim cokacimcoook

tatlı krizim geçmez benim deneyecem canım sağol

hoya tatlı krizin için bi tarif de benden

yalancı profiterol bence süper oluyor çok sevdim ben
1 lt süt
2 kahve fincanı un
2 kahve fincanı nişasta
8 yemek kaşığı şeker
50 gr kadar margarin
1 krem şanti

bunları karıştırıp pişir margarini en son ekle
5 dk sıcaklığı gitsin içine krem şantiyi toz olarak dök mikserle 2-3 dk çırp
içine etimeği küçük küçük kırkp at karıştır borcama dök
üzerine de çikolata sosu yapıp dök

ben bayıldım rsmen misafir için de iyi oluyor
hem pratik hem lezzetli

Son düzenleme:
sced bunu deneyecem inş.
nolcek doblo bana çarpıyodu kucağımda nur kendimi kaldırıma zor attım

kuzenim reçellik-sosluk diye bişey almış
4'lü üzerlerinde kapakları var
küçük kaseler
6. sınıf öğrencisinin alabileceği güzel bir hediye
ama ben sadece o geldiğinde kullanırım heralde
düşünmesi yettti benim için
hele eşimin yanında vermesi benim için süper oldu

ödüm sıttı gızım korkmak ne kelime valla nur paçayı zor kurtardık dedim nura o da suratına esen rüzgarı yalamakm için dilini çıkarmış kocaman
görenlr bunnar ailecek dedi demiştir

Back
X