Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Kizlar ya mutfak dolabina uzandim birsey almak icin
Karnima agri girdi
Tedirgin oldum birsey olur mu:/
Simdi uzandim agri yok

Kizlar ya mutfak dolabina uzandim birsey almak icin
Karnima agri girdi
Tedirgin oldum birsey olur mu:/
Simdi uzandim agri yok
Ben de de oldu. Kedim çok sinirlendirmişti. 7 8 kilo kediyi aldım dolabın üstüne koyayım diye kaldırdım. Boşluğuma geldi sinirle. Bebek tarafında cart diye yırtılma oldu gibi bi acı. Üç gün ağrıdı. Sancıdı. Ama kan leke vs olmadı. Tabi benim aklım gitti. Acili aradık gelelim diye. Kanama yoksa gelmeyin dedi.

Ben de de oldu. Kedim çok sinirlendirmişti. 7 8 kilo kediyi aldım dolabın üstüne koyayım diye kaldırdım. Boşluğuma geldi sinirle. Bebek tarafında cart diye yırtılma oldu gibi bi acı. Üç gün ağrıdı. Sancıdı. Ama kan leke vs olmadı. Tabi benim aklım gitti. Acili aradık gelelim diye. Kanama yoksa gelmeyin dedi.
Cok gecmis olsun
Normalde de ulasiyorum yukarilara ama agri hic olmamisti korktum bende:/

Merhaba canım. Benim doktorumda bu kontrolde aynısını söyledi ilişki yasak ağır iş yapma ağır kaldırma yasak. Bunlara dikkat etmemi söyledi. İlerleyen haftalarda dönebilirmiş doğuma yakın dönmezse sezeryan olur dedi.
Bana bi yasak koymafi sadece takip edelim dedi bide fitil yazdi bilgilendirmedi hic korkutmak iicn mi demedi bilmiyotum

Kedinmi 7 8 kilo😱 Garfield mi besliyorsun

Back
X