Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de de oldu. Kedim çok sinirlendirmişti. 7 8 kilo kediyi aldım dolabın üstüne koyayım diye kaldırdım. Boşluğuma geldi sinirle. Bebek tarafında cart diye yırtılma oldu gibi bi acı. Üç gün ağrıdı. Sancıdı. Ama kan leke vs olmadı. Tabi benim aklım gitti. Acili aradık gelelim diye. Kanama yoksa gelmeyin dedi.
Ben de de oldu. Kedim çok sinirlendirmişti. 7 8 kilo kediyi aldım dolabın üstüne koyayım diye kaldırdım. Boşluğuma geldi sinirle. Bebek tarafında cart diye yırtılma oldu gibi bi acı. Üç gün ağrıdı. Sancıdı. Ama kan leke vs olmadı. Tabi benim aklım gitti. Acili aradık gelelim diye. Kanama yoksa gelmeyin dedi.
Merhaba canım. Benim doktorumda bu kontrolde aynısını söyledi ilişki yasak ağır iş yapma ağır kaldırma yasak. Bunlara dikkat etmemi söyledi. İlerleyen haftalarda dönebilirmiş doğuma yakın dönmezse sezeryan olur dedi.