2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

meltemcim tesekkur ederim evet babamiz geliyor cok sukur bu aksam yarin hep birlikte olacagiz insallah ama yarin da burda hava yagmurlu gosteriyor sansa bak 1 haftadir superdi yarini buldu yagmak icin yagmur

Gecmise baktimda simdi
Hoyacim
Giriyorumda yazacak kadar kalamiyorum cikiyorum hemen.Bende sizi özledim canim benim.Nur dismi cikartiyor.Benim bücürde dis kasiyici aldim ona nasil kasiyor damaklarini parcalicak ama ne zaman gelir dis allah bilir.

Deppocum
Hava bi kez öyle güzel oldu ya sonra hep yagmur sistik hele bu gün colukcocuk evde fenalik gecirdik.Her türlü ev aktivitesi yapildi yapacak bisi kalmadi daralmasinlar diye temizlik filanda yapmadim :) Esim cay lafi duymak istemiyor bunaldik ki ne bunaldik ama soguk ya yagmurda pis yagiyor sanki kis yeni gelecek kasim aylari gibi.

Jasmin
Istanbul olsunda yagmurlu olsun bosverin esine o bile nasil güzel gelir hatta sicak bile gelir Istanbul Rusyadan sonra :)

evet meltem abla diş çıkarıyor haspam sol altta şişti diş yeri kıpkırmızı ve yumuşak bi de oraya dokununca ağlıyo

selam kızalre oyyy çok berbat birgundu ayris sabah çok kötü oldu nefes alamıyordu acile gittik tekrar yatış yapıldı 4 saat film vs serum takıldı antibiyotik vs verildi eve geldik.damar yolu açık acil bişi olursa yine gitcez tekrar damaryolu açmayalım dediler..

Geçmiş olsun Ecrin,umarım tekrar gitmenize gerek kalmaz...

sagolun kızlar bronşit degil öksüüryor burnu tıkanıyor.havalardan dedi dr biizm gibi 4 5 çocuk daha vardı 12 gunluk bile vardı.dikkat edin kızlar..

jasmin rusyaya dönecek misiniz yoksa hep ayrı gayrı mı kalacaksınız eşinlle
donecegiz canim ama su ilk 6 ay asilari bitsin oglusun ondan sonra insallah yani yazi burda gecirecegzi yazin esim de geleeck 1-2 ayligina isi hafifleyecek biraz o donemde sonra beraber doneriz sanirim tatil falan yapip

sagolun kızlar bronşit degil öksüüryor burnu tıkanıyor.havalardan dedi dr biizm gibi 4 5 çocuk daha vardı 12 gunluk bile vardı.dikkat edin kızlar..

ay canim kiyamam hic cok gecmis olsun ecrincim insallah birdaha gitmeniz gerekmez dikkat et canim cok da giydirip terletme teri uzerinde sogursa o da oksuruk yapar bu mevsim gecis donemi daha zor ne giydirecegini saisiriyor insan

bir de ishal salgini varmis kizlar aman dikkat bir sure yikarken falan cesme suyu yerine kaynatilmis ilitilmis su kullanin ishal sulardan olabilri diyomus doktorlar

canım çok ama çok geçmiş olsun. neden oldu ki şimdi bu bölee birden bire:uhm:

Dünyanın en güzel anneleri, ne güzel ilk mesajı ben yazıyorum.

Birçoğumuz ilk , bir kısmımız ikinci ( hatta üçüncü kere yaşayan annemiz de var )anneliği tattık bu sene çok şükür. Hepimiz için özel bir gün. Tüm birbirinden değerli sizlerin Anneler Gununu kutluyorummm. Allahım bizi hiç bir zaman evlatlarımızdan ayırmasın hep mutlu hep mutlu olalaım. Opuyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…