2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bana hediye alan kuzenim bugün tr geneli güvender sınavına girdi
1 yanlışı varmış
çok sevindim ona

izmire gelsem yapan mı

seninki de şapşallık sınırlarını zorluyo galiba
rüzgarımı yalıcakmış haspam

ne diye şapşal dedin bebeme:sinifsinif:
oral dönemde taam mı her şeyi ağzına götürerek tanıyonaniknanik

kizlar acaip sevincliyim sabah yazmistim ya esim gelemiyo uzgunum diye esim aradi simdi 2 gunlugune geliyomus bu gece ay cok mutlu oldum ya kiyamadi yine bana ilk anneler gunumde yalniz kalmayayim diye suepr benim kocacim

temmuzun 2 sinde konyada olcem
gel de buluşak olma mı
ben de ıspartada olcem o zaman hacı nası gelem
kizlar acaip sevincliyim sabah yazmistim ya esim gelemiyo uzgunum diye esim aradi simdi 2 gunlugune geliyomus bu gece ay cok mutlu oldum ya kiyamadi yine bana ilk anneler gunumde yalniz kalmayayim diye suepr benim kocacim
ayy ne güzel yaa

selam kızlar a.s.
kaç gündür gesmelerdeeyiz kızımlan
herkes iyidir insallah

inşallaaaah:)

kocalarınıza söleyin çiçek yollıcaklarsa para yabancıya gitmesin :))
haftaya yimeğe gideruk:)
canim internet uzeridnen sizin firmadan cicek gonderebiliyomuyuz evetse soyle adresi de bundan sonra oyle yapayim
selam kızlar a.s.
kaç gündür gesmelerdeeyiz kızımlan
herkes iyidir insallah

oo sefaniz olsun gezin bakalim ana kiz optum melisayi cok

canim internet uzeridnen sizin firmadan cicek gonderebiliyomuyuz evetse soyle adresi de bundan sonra oyle yapayim

oo sefaniz olsun gezin bakalim ana kiz optum melisayi cok

gönderebilirsin canım ama telefonla vermek herzaman daha iyiir internette standart şeyler oluyor telefonla iletişime geçer siparişini veririsen daha güzel yardımcı olunur sürekli yeni şeyler çıkıyor çünkü verdiğin siparişin resmini çekip mail atıyoruz böylece ne gönderdiğini görmüş olyorsun

sadece istanbul icine mi gonderebiliyrouz canim bir de tel numarani ozelden at arada lazim oluyor cicek gondermek bu arada bugun yarin isler iyidir sanirim malum anneler gunu sebebeiyle oh gelsin paraciklar :)

öpmeye geldim kaçacem.
yoruldum bugün, çok gezdik gene oğlumlan zemuszemus
acık dinleneyem de yemek hazırlayam barim.
yaramazlık yok değil mi, talan etmediniz ortalığı ben yokken kaydirigubbakcemile3

diyodum ben zaten esmer kesin bugun gezmelerdedir yien diye nereyi buldun kendine gezecek bugun canim dun seni ikeaya davet etmistim ama kacamadin sanirsam hadi yap sen yemegini o kadar gezmissin yemegi de yiyip gelseydin ya is cikmasaydi sana :)
sen yokken hareket olru mu burda cok sessizdi bugun burasi cogu kisi gezmede bazilari da chileck gibi iste ben ise evde :)

Hoya
Cok gecmis olsun ya aman Allah korumus ya .

Jasmin
Gözün aydin esin geliyormus.

Herkesler gezmis esmerrr nerelere gittiniz.Biz bütün gün evdeydik daraldim daraldim disarda berbat bi hava var gidilecek hic bi yer yok bu havada Genellikle güvenilmiyor ama havadurumuna göre yarin fena diilmis hava biraz bi yerlere gidelim dedik yoksa ailecek sisicez oturmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…