2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy gecmis olsun cadoloz uykusuz kalmisin ins. öteki günlerde böyle yapmaz

kizlar mama yiyen bebelere su veriyonuz mu

günaydın kızlar nabersiniz ben çok uykusuzum çağan 12ye kadar hiç uyumadı 12den sorada yarım saate bir emmek istedi memede uyumayı huy edindi hıyarr dün şeftali muzlu pürealdım ama pek sevmedi yedi ama geende bide muhallebi yaptım sabah muhallbiyi yiyeli bi saat oluyo şimdi uyuttum bakalım ne kadan uyuycak muhallebi ülkerin gogly pirinç unu sütlü yazıyo dışında tarife görew yaptım ama sulandırdım epey koyu oldu biberona koydum bunu sevdi 120lik yedi yani gerisinide ben yidi:)))) çoğunuz ek gıdaya gemeden doktoruna sor demiş bizim doktora sormamam gerenk yok kilosu çok iyi diye bişiye başlatmıyo ama benim ne çektiğimide anlamıyo anca çocuğu biliyo dua edinde işe yarasın şu pirinç unu bir öğün veririm eğer fayda ederse gece yatmadan önce veririm belkim uyutur benimki teselli işte
feyzacım en ıhlamurla rezene karışıtırıp veriyorum arada 30 cc 40 cc sabah akşam içiriyom ama hergün değil içmesede acık içine pekmez katıyom çok az tatlandırsın diye tatlı oldumu içiyo benim dana

uykusuzlukta çok kötü ya insan sersem gb oluyor .mama ver canım belki sütün yetiyor sanıyosundur ama yetmez sen ver ya boşver doktoru benm doktora kalırsan 4 saatte emzir diyor ben akşamlerı beklemdn emziryorum çocuğumu

bugün ıhlamur vercem canım inş iyi gelir.teşekkürler

günaydın kızlar
gece üstü açık uyuyacakmış diye sürekli kıpırdadı bende kontrol etmek için 5 ten sonra sürekli uyandım gözler kapalı tepişiniyo açıyuo uyuyo örtünce yne başlıyo 7 de yanıma aldım 1 sa uyumuşuz ee sonra babasını göndericem diye kalktım hanım efendide yarım sat oldu uyanalı

posi ben emzirirken hiç içirmedim ama mamaya başlayalı içiyoruz

başımız konak olmuştu dü
n gece eytinyağ sürdük biraz bekletip taradık yarısından fazlası gitti bu akşam yine yapıcaz doğduğundan beri ilk defa oldu

kızlar hiçbişey yazmamışsınız yaa sabahtan beri bende çok konuşulmuştur geçmişi okuyamam diyodum ama.çook yoğunum bugün çoook.

selam kızlar ben geldim
evle uğraşmaya başladık boyacıyı bulduk ama bu hafta dolu haftaya başlıcak parkeci bu hafta doluymuş oda haftaya gelicek
bu hafta banyoyu yaptırabilirsek en azından bişi bitmiş olucak kociş gelsede giip seramikleri seçsek alıncakları alıp halletsek ay bu kocişim çok ağır bi adam ya ben bi an evvel olsun bitsin yerleşiim istiyorum

hediyelerim geldi yupppiii:lepi:
çekiliş topiğine ekledim bakabilirsiniz

mehlika evet yaa başka topiklerde takıldık kaldık ayris uyudu anasıda kk da lafa daldı şimdide uykusuz işte:)))

Back
X