Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Ben de bazen mini mini dokunuşlar hissediyordum sonra hissetmemeye başladım ama doktor normal diyor...İnşallah bebeklerimiz iyidir Amin

Bende ilk 16 haftada hissetmeye basladim kizlar.icerden pit pit damar atmasi gibi.ama her zaman olmuyor birkac gunde bir anca.ozellikle yorulup uzun sure uzandiktan sonra hissediyorum

Ben dün sordum doktoruma 18+3 benim de hissetmiyorum dedim zaten hissediyorum desen de inanmam dedi 500 gram alti hissedilmezmis genelde bağırsak hareketiyle karistirilir dedi

Ben dün sordum doktoruma 18+3 benim de hissetmiyorum dedim zaten hissediyorum desen de inanmam dedi 500 gram alti hissedilmezmis genelde bağırsak hareketiyle karistirilir dedi
Ben 17+4te hissetmeye başladım ilk bebiş hem de bilemedim ya 🤣🤣 benimki 500 gr olmuş olamaz şimdiden

İnşallah canım bizeede haber et içimiz rahatlasın 😂😂 aaaa görürsün baya haftası iyi
Çok şükür sıkıntı yokmuş hissedememem normalmiş çünkü biraz sakin bi kızım varmış elhamdülillah 🩷😊 %100 emin olamamakla beraber büyük ihtimal kız, sen kızın olacak diye düşün dedi 😊

Ben 17+4te hissetmeye başladım ilk bebiş hem de bilemedim ya 🤣🤣 benimki 500 gr olmuş olamaz şimdiden
Ben 16 dan beri hissediyorum.Yani gazla tekmeyi de ayırt ediyor insan.Dun iki kere karnıma bastırdım hop bir tekme geldi mesela 🤣 gaz bu kadar eş zamanlı olmaz.Doktorlar bazen her şeyi bilmiyorlar 🤣🤣

Bende 16 haftalığım plasentam arkada olduğu İcin erken hısetım siz yuruyunce böyle karnınıza ağrı falan girmiyor mu yada böyle olmadık yerlerde kucuk kucuk ağrılar hısetmıyor musunuz yada kıpırtılar
Tam 2 hafta önce en son oğlumu gördüm. Plasenta öndeymiş. Bende bir an önce hissetmek istiyorum. Ne güzel sizin hissetmenize sevindim.

Sol tarafa yatınca mesela ağrı hissediyorum sertleşiyor arada ağrıyor küçük küçük dediğiniz gibi ama hareket denilince kelebek kanadı şeysi falan geliyor aklıma 😂
Benimde sizin gibi sol tarafıma yatınca ağrı oluyor ve dokunduğumda sertlik var. Sanırım oğlum orda. Sırt üstü yada sağ tarafıma yatınca iyi hissediyorum. Kızımda hiç böyle olmamıştı.

Kaçıncı haftadasın canım bir risk mi gördü de yasakladı acaba. Bide dönüp dönmemesine bakmak için çok erken değil mi daha ya. Ben geöen 14. Haftada gittiğinde baş aşağıydı iki gün sonra baksak farklı olacak dedi mesela

Bana doktorım 12 kg a kadar ağırlık serbest demiştii

Benim 11 de netleşmişti canım o yüzden ben ufak ufak kıyafet biberon müslin tarzı başladım
12kg mı. Ağırlıkla spor yapmak konusunda bile çok uç fikirler var. 1kg dumbell ile çalışın diyorlar

Back
X