2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cumartesi gün boyu annemdeydim ablamın oğlu askere gidyor ona yemek verdi annem çok kalabalıktı 25 kişi vardı o kadr yoruldum ki dün akşama kadr yattım bugünde yorgunluktan kafamı kaldıramıyorum .

yarında ablamı yiğenimi alıp yemeğe çıkarcam evde hiç uğraşamam yemek felan .salı günüde tokattan okulla geziye geliyor yiğenim onuda yemeğe çıkarmam gerek gezdircem çok yoğunum aksilk canımda hiç bişey istemiyor

hoya hadi kolay gelsin ben de zar zor biseyler yapablildim ama gercekten cok zor iki cocuklular nasıl basariyor bravo valla...

benim huysuz gunluk kakasını yapti tabi soy yıka giydir hic hoslanmayarak giydirdim sonra hooppp kustu tekrar soy ama bu sefer tulum giydiremedim sadece alt pijama giydirebildim insallah bisey olamz.gerci yataginda simdi uyaninca huysuzlugu gecerse giydiricem.

sağol canım biraz daha yapayım dedi nuru uyutmuştum 5dk. uyudu kalktı cadı artık iş miş yapamam uyumaz da

enee gızım tam 5 aylık olmuş

şimdi bırcı gelir ayaz da 6. aylık olmuş der gısganç:umursamaz:

irem tulum dedigim tek parca penyeler oluyor ya ondan demek istedim.uyku tulumu degil.yoksa bu da mi fazla???.ev gunes almiyor diye evde tek atletle bırakamiyorm.

hoya ayyy evet uyumuyorken iş yapmak cok zor oluyor hele de uykusuz olduğunda

banada ablam vercem dedi baston geçen verdi çok eskimiş yenisi almam lazım benim kocede var nie alalım diyor öyle yapıyorya gözüne yapıştırasım geliyor .sana sormadım dedim bozuldu gıcık gittk baston işi ne olcak bilmyorum

irem tulum dedigim tek parca penyeler oluyor ya ondan demek istedim.uyku tulumu degil.yoksa bu da mi fazla???.ev gunes almiyor diye evde tek atletle bırakamiyorm.

hoya ayyy evet uyumuyorken iş yapmak cok zor oluyor hele de uykusuz olduğunda

tmam anladım canım
yok benimkide atlet üzerine ince pijama takımıyla duruyor

fatma bilmiyorumki hiç buzluga atmadım bunu yapıp.belki süte batırmadan atsan çıkarınca süte batırsan olur.istersen bikaç tane at dene:))
baston al canım zaten ucuz ne dicekki:)))çok çok ta söylencek:))

bak şimdi baştan çıkardın benı zaten limonıyız işe girmek istedim diye bozuk bana kaç gündür hazır bozukken alayımda bişey diyemez belki ayyy çok kötü gördüm bugün kendimi . erkekler kadınları kızdırmasınlar valla kızınca hiç acımamız olmuyo valla:olmaz::olmaz:

geldin mi gısganç anazemuszemus

örtmenim çok zor çok gidecem ya satacam nuru başkalarına keyfime bakacam he he he

fatmazehra kızının kalça çıkılığı iyileşmiş geçmiş olsun

benim dr. memlekete gideceğimi söyleyince ek gıdaya başla gelecek ay dedi
bu ay 700 gr. almış pek beğenmedi 900 olsa iyiydi dedi
eşim de diyo ki boşver 1 ay daha verme dedi
zaten ilk ay 1 hafta elma SUYU 1 HAFTA HAVUÇ SUYU 1 HAFTA YOĞURT 1 HAFTA DA SEBZE ÇORBASI VERECEKMıŞıM alerji yapıp yapmayacağına dikkat etmek ,için
iyi de aga mayısın sonunsda havucu nerden bulacam yav

fatma ben çogu zaman sormuyorum bile alıyorum nasıl guzel dimi begendinmi diyorum daha bişi diyemiyor:)))yada sürpriz yaptım diyom:)))o da ben bu iişte bana sürpriz degil kazık görüyoum diyo:)geçinip giidyoz işte:)

fatma ben çogu zaman sormuyorum bile alıyorum nasıl guzel dimi begendinmi diyorum daha bişi diyemiyor:)))yada sürpriz yaptım diyom:)))o da ben bu iişte bana sürpriz degil kazık görüyoum diyo:)geçinip giidyoz işte:)

senin yöntemin güzelmişkaydirigubbakcemile3
acaba ben de mi bundan sonra öyle yapsamsempatiksalakcinni

çileeek hadi taşın da fotosunu bloga koy gız zati demiri de özledim ben görmüş oluum

cadı nası oldu senin saz arkadaşları iyileşti mi

esra35 evlilik yıldönümünüz mü ne güzel

mehlika canım Allah yardımcın olsun işin zor
gündüz çok mu uyuyo acaba kızın bi de akşam 6 7 arası uyut bi saat sonra uyutma 8 gibi adaçayı ya da iyi geceler çayı veya rezene içir 9 da bi banyo yaptır sonra uyut işine yarar inş.
belki gaz sanırsın derdini ama uyumak istemiyo da olabilir

sen de bendensin.
zavallı adamın haberi bile olmuyor.
zaten en son 2'li koltuğu atınca heyheylenmişti gene. ne alırken ne atarken soruyorsun, iyice etkisiz eleman ettin beni diye.
iyidir, iyidir; karışma işime dedim kaydirigubbakcemile3

Back
X