2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende anamın evini nasıl kalabalıklaştırsam diye alıcam :))) şaka bir yana hayatımı kurtardı demişti kız....
kullanamadıklarını ikinciye kullanırsın inş. canım ikinci gelirken eşin dayanamayıp tası tarağı toplar artık

hoya tatlım
bende daha ek gıdaya başlamadım ama arada tattırıyorum bende sonuna kadar anne sütü diyenlerdenim göğüslerim 2 aya yakındır hiç sert değil ama çok şükr ite kaka idare ediyoruz

dediğin gibi iki kaşık meyva suyu kilo aldıracak falan değil
ama bebeklerimizin farklı tatlara alışması tanıması ve 6 aydan sonra en azından beslenmemeyi red etmemesi için

dr bana 1 haziran itibari ile günde 5-6 kaşık tadımlık meyva presi meyva suları mevsiminde olan
çorba ve yoğurda başlamamı söyledi

anlaştıkmı kuzucum

delf:))
ismet i iyi gunlerde kullan canim:))

rapunzel mama sandalyesi cok onemli diyor gorumcemde 2. yı aldi hatta cocuklari 2 yasında henuz.o yuzden bana iyi bisey almamı soyledi

29 mayis cumartesi günü
sabah saat 11 de
süreyyaplajinin ordaki migrosun önünde bulusuyoruz kahvalti ediyoruz,
Esmer bizi kahvalti edilecek yere götürecek,

vereliniortak 1 ay sonra başlarım artk

poseidon nasılsın??aliştin mi isvicreye.bol bol cikolata ye dicem ama onunda sonu iyi degil:))peyniriniz de iyi sen en iyisi bol bol protein al:))

!!!bu arada kızlar fayrouz diye bir marka iceecek var ya o da malt icecegi aklinizda bulunsun.

öğremenim
realde fayrouz var o yüzden her hafta aldırıyorum her gün içiyorum nerdeyse alıştım soğuk soğuk iyi geliyo ama işe yarıyomudur tartışılır bilemiycem benim göğüsler ve süt hep aynı

bide kavanoz mama geçen aldım iki gün boyunca 5-6 kaşık verdim ilk gün kustu ikinci gün yedi ama pek severek yediği söylenmez ağzından geri çıkarıyo yavrum milıpanın elma şeftalisini almıştım
sonraki günlerdede ben elma rendeledim cam rendede bi kaç kaşık onu verdim
düzenli vermiyorum ama arada işte

hoya bu arada ben annemde uzun sre kalacağım zaman park yatağı götürüyorum yavrum rahat ediyo bide yatağını yadırgamıyo iyi oluyo bence

smhcim canim saoll:))

bakalim ben de aldim bakalim nolacak fayrouz.o kavnozlar belki disari cıktıgımızda kurtarir bizi diye dusundum de 6.aydan sonra

demirin annesi esra tadilatın hayırlı olsun:)))
dione raporu alabilmişsin sevindimm...
selinsel merhaba nasılsın...
feyza nasılsınnbakalım.buglem nasıl..
ayy kimse kaldımı..

bende demirin annesi esrayım:))))
ben hafta içi gideceğim minaya ben sana alayım buluşalım vereyim:))))
Esracım evlİlİk yıldÖnÜmÜzn kutlu olsu canım. Nİce mutlu uzun senelereeeee
canımcım teşekkür ederim amin inş.
canım kızın biberon alıyo mu ben süt sağıp eşime bırakıyorum o gece kalkıp içiriyo sende sağsan eşin evdeyken o baksa uykusuzluk hem sinir yapıyo hemde sütü etkiliyo gerçekten
bu günlerde tüm bebeler huysuz anlaşılan

aa esranın evlilik yıldönümü mü?
geçmişe bakamadım kaçırmışım.
mutluluklar esracım
teşekkürler esmeercim hoya sanada teşekkürler bakalım nasıl gececek akşam demir sağolsun annesine bütün gün huysuzluğuyla hediyesini verdi:)))
sağol adaş

ya sorma şimdilik hiç kullanmadım ben dondolina almıştım ya hem mama sandalyeside oluyo ama fazla yükselmiyo bakalım kullanacakmıyız

yerine iyi mama sandalyesi alsam daha iyiymiş
gerçi daha kullanmadım kullanınca fikrim nasıl olur bilemiycem ama sallanır olarakta kullanmıyoruz
bizimki kucakçı
bide ben sallamadan uyutmaya çalışıyorum genelde

iyi yapıyorsun smh,sallamayı ben de hic istemiyorum.en guzeli yataginda kendiliginden uyuması ama her mzan mumkun degil işte....

sende denersin belki memenun kalrsin dandiniden

öğretmenim bizim doktorda 6 aya kadar bişiy verme diyodu ama ben 1 haftadır başladım çağana meyvepüresi vermeye meyve olanların hepiciğini xevdi kusmadı yiyo ama sebze pürelerinden hiç hoşlanmadı bende vermiyorum bi kavanozu açıyorum 2 günde araaraveriyorum şop şopta yiyo doktorlara kalsa garmala kaşık ucuyla başlıcan ben uğraşamam benimkine kaşık ucuyla verdimçırçır çıırdı bu ne yaa çokver diyeee yani biz başladık meyvelere yazmışsın sormuşsun diye cevapladım uy diye değil yanii:))) benimki azman olduğu için azda olsa eyleniyo onu yerkende:)benimde sarı kızlar dinleniyo düzenli emmediği için gazından habire bana sarıyo çünki

iyiyim ötmenim alistim haftasonu geliyorum istanbula istediginiz bisey var mi burdan,
ötmenim sen de anadolu bulusmasina gelsene assagidaki linkte yaziyor

http://www.kadinlarkulubu.com/annel...nneleri-istanbul-anadoluyakasi-bulusmasi.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…