2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hee öle desene
migrostan buldum bi sütgen onu takıyom bide emzirme sütgenlerim var idare ediyik
bi gün bazardan 5 liraya aldım melisa hanım ogün emmedi beni o daha güzel oluyodu ama kullanamıyom koku yapii

nur ayak parmaklarını emiyo on gündür ben bezini alırken de 2 ayağını tutuyo yardım ediyo bana he he

he culi iyiymiş anam başım dertte benim karpuzlarla halaamlara benzedim yav

anlamı da güzelmiş ayrisin. hayırlısı olsun. isimleri ile yaşasın hepsi...

he hacı bu kızda var bi arızalık
ne dert görüyosa sac bas yoluyo arada kulak cekiyo
kendi kendine işkence ediyi

sen benim memükleri heç sorma yürüken bi ağzıma deyo bi göbemee
hop hoppp

ecrin esensör esensööör
seye benzemiş facede biri sesli mesaj bırakıyo ya enaktar enaktar oyy diyo ona he he

hacı sen toptancıya git bi al banada yerini süyle bende gidem alam kıyafet değilsede yazlık pıjama kısa kollu uzun kollu ince şelere ihtiyaç var onu bana birisi daha dedi emme ben oralara hiç gitmedim millet hep ordan alıyomuş çorabı bile poşetiyle alıyolarmış ucuz oluyo diyee biz bi bilmüşük miniço lcv ahh ahh gezemiyomda ondan olii gezsem nereleri keşfedecem emme:))))

kız juliii kırmız al ben burdayım desin bende herife dedim ben tanga bikini istiyom dedim herfite baa dediki olsun sen hiç geyme karı dedi nasılsa senin dötünde o gözükmicek didikaydirigubbakcemile3 hayytta giymedim zaten giyememde ama sen genede kırmızı al hacıı üstede bşiy giyme ruslar türk malı görsün:)))

ben çıkıcam birazdan kızlar bu baş ağrısı nasıl geçer kafam kazan gb

cadı bak şimdi fatihte elliler falan var ya o hizada arka sokaklar hep toptancı canım

ben çok sinirliym normal yapım öyle oda beni öyle idare ediyo hoya ne yapıyım

hee anladım teyzem de sen gibi çok sinirli yapı meselesi demek ki

cadı bak şimdi fatihte elliler falan var ya o hizada arka sokaklar hep toptancı canım

hee anladım teyzem de sen gibi çok sinirli yapı meselesi demek ki

bnde bazen pişman oluyorum bağırdığım zamn felan hemen kendimi topluyorum .stresten galiba

feyza parol yada minoset iç..
ya benim koca çanakkalden kabuklı badem almış çekiçle vuruyom vuruyom kırılmıyor nolcek bunlar yaww.alttakide inşaat yapıyo sancak garibim:)nasıl kırılır bu fikri olan bilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…