2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

rep ne demek ben de bilmiyorum bilmiyorumkismile

rep ne kızlarrrr?

mesajları okuduğunuz pencereler var ya.
konu sahibi:elif yazar sağ tarafta.
onun yanında terazi var. ona tıklayınca olumlu ya da olumsuz görüş belirtip yazıyorsun.
bu kişiye puan olarak yansıyor.
sen çok rep almış biriysen verdiğin puan yüksek, az rep aldıysan verdiğin puan az oluyor.
eskiden mesaj sayısının altında yeşil kutucuklar halinde rep puanını herkes görüyordu.
ama rep kavgaları çıkınca kimse kimseninki göremiyor artık.

günaydın arkadaşlarım nasılsınız
benim moralim çok bozuk sütüm çok azaldı bu ara çok yorluyorum o yüzden galiba

günaydın cnm,
kuru dut ve kuru incir fevkalade süt yapıyor ben de onu yazacaktım bugün,
benim sütüm de azalmıştı geceleri özellikle az oluyordu,3 gündür kuru dut ve incir yiyorum
sütüm arttı tekrar,

günaydın cnm,
kuru dut ve kuru incir fevkalade süt yapıyor ben de onu yazacaktım bugün,
benim sütüm de azalmıştı geceleri özellikle az oluyordu,3 gündür kuru dut ve incir yiyorum
sütüm arttı tekrar,

bu ara çok yoğunum resmen sapıttım gece 1den aşağı uyumuyorum buğlem gecede 3 kez uyanmaya başladı doymuyor mama versem iyice mamaya başlayack bu gece kabus gibiydi buğleme 3 ölçek mama verdim uyanmsında dolsun die göğüslerim uyudu o yatmadan önce tatlı yedim büyük kupa bardakla 1 kayısı suuyu-2 bardak su içmeme rağmen uyandığımda boştu göğüslerim .normalde dolar sabah sızısyla uyanırdım bugün aşure yaptrcam anneme bırakmsını istemyorum oda emmek istyor ağlıyor sinirlerim çok bozuk

cantanelerim -özge anlıyorum sizi insan en kötü gününde destek arıyor paylşamk açılmak rahatlmaka istiyor elimzden geldiği kadr paylaşıyoruz herşeyi çoğumuz çalışan insanlarız hep gözümz burda olamıyor kaçırabilirz herkes alınganlık yapıyor yapmayın arkadaşlar bizmde çoğu zamn yazdıklarımız askıda kalıyor
.

peki bu rep ne işe yarıyor? gerekli bişeymiymiş bu? çok cahil kaldım canım bende

bana göre hiç bi işe yaramıyo valla

vallaha ben repi bırak çoklu alıntı yapmayı bile bilmıyorum ne zamndır nasıl yapıldığını sorcam unutuyorum

hemen anlatem
alıntı yap butonunun yanıda NQ gibi bişey yazan buton var ya.
alıntılacağın mesajlarda o butona bas.
en son alıntı yapmak istediğin mesaja geldiğinde de alıntı yap de.
hepsini alıntılamış olur.

bana göre hiç bi işe yaramıyo valla

hemen anlatem
alıntı yap butonunun yanıda NQ gibi bişey yazan buton var ya.
alıntılacağın mesajlarda o butona bas.
en son alıntı yapmak istediğin mesaja geldiğinde de alıntı yap de.
hepsini alıntılamış olur.

teşekkürler canım

Günaydin kizlar
Herkes iyidir umarim bebisler nasil?Face de fotolara baktim cok tatli olmuslar masallah.Bizde gaz derdi hala bitmedi.Gece 2 ye kadar hersey iyi 2 de emiyor ondan sonrada sorun bitmiyor 6 ya kadar.6 da kalkiyoruz zaten bi gülücükler sanki o kadar zirlayan o degil anlamadim bisi.Her sabah 5 de hic sektirmiyor ya nasil bagriyor ondan öncede saat basi gaz geliyor inliyor ama kendi cikartiyor uykusuna devam ediyor ben uyaniyorum hadi dön saga dön sola alistim uykusuzluga artik.Sanirim odamdan gidince dogru dürüst bi uyku cekicek.Bunun disinda cok oyuncu olduk kahkahalar atiyoruz sürekli oyun istiyoruz abimizde tatilde tam tanidi onu neler yapiyor abisi oynasin diye.Oyun halisi ve salincagada alisti artik birakiyorum isimi rahat yapabiliyorum.Abisi dön deyince kendini döndürüyor abisi gülünce oda kahkaha atiyor tam maymun oldu evde :)

Günaydin kizlar
Herkes iyidir umarim bebisler nasil?Face de fotolara baktim cok tatli olmuslar masallah.Bizde gaz derdi hala bitmedi.Gece 2 ye kadar hersey iyi 2 de emiyor ondan sonrada sorun bitmiyor 6 ya kadar.6 da kalkiyoruz zaten bi gülücükler sanki o kadar zirlayan o degil anlamadim bisi.Her sabah 5 de hic sektirmiyor ya nasil bagriyor ondan öncede saat basi gaz geliyor inliyor ama kendi cikartiyor uykusuna devam ediyor ben uyaniyorum hadi dön saga dön sola alistim uykusuzluga artik.Sanirim odamdan gidince dogru dürüst bi uyku cekicek.Bunun disinda cok oyuncu olduk kahkahalar atiyoruz sürekli oyun istiyoruz abimizde tatilde tam tanidi onu neler yapiyor abisi oynasin diye.Oyun halisi ve salincagada alisti artik birakiyorum isimi rahat yapabiliyorum.Abisi dön deyince kendini döndürüyor abisi gülünce oda kahkaha atiyor tam maymun oldu evde :)

oo süper abisi ile oynaması çok iyi oyalanır biraz sende o arada işlerini yaparsın .çok şeker olmuş meltem seninki bayağı büyümüş canım ya uzun zamndır görmüyordum facede gördüm .bneimkide oyun istiyor sürekli pynasam sevsem sarılıp yatsak konuşsak çok beter olcak bunlar

cantanelerim
Cok gecmis olsun esine acil sifalar diliyorum.Ben uzun zamandir girmiyorum nete bu gün bakinca gördüm mesajini onuda esmer alinti yaptigi icin sayfalar cok hizli akiyor bi süre girmeyincede gecmise bakmak zor oluyor.Olsun 3 kiside iyidir bak paylasan cikmis genede derdini.Ben eskisi gibi giremiyorum girdigimdede kimse olmuyor zaten öyle kendi kendime yazip cikiyorum face de bebislerin fotolarina bakiyorum orasi iyi oldu foto icin.Tekrardan esine acil sifalar sanada kolayliklar dilerim.

Feyzacim
Öyle bu aralar zaman cok hizli gecti sanki bana.Senin fistikta 5 ayi geciyor baksana.En tatli zamanlari simdi.Burda havalar berbat canim eve tikildik kaldik oglanda okula gitmeyince iyice tembelledik iki oglani alip oyun oynuyorum napim :)) Tembellkten foto cekip koyamiyorum face de.

Bocuk
Masallah Emir e canim. Bizdede durum ayni ama ben bisey vermiyorum eline allah korusun bi parca kopacagi tutar genzine kacar .Bizde benim süte devam bende doymuyor diye düsünüyorum ama doktor 1 damlada olsa anne sütü dedi onu dinliyoruz.Zaten yarasa neye fayda biz boya gidiyoruz abiside öyle cokkötü ama kiyafet sorunu oluyor boydan dolayi.Bence yediklerini tattirma cünki daha ince bagirsakta bazi enzimler olusmamis diyor internette o yüzden sorun olabiliyormus 6 ayin bitmesini bekliyorum bende o kadar dikkat ettigim halde gaz derdimiz bitmedi hala .

Fatmazehra
Ne güldüm ya :))) Bizimde arabamizi babamiz bize sormadan almisti ama hic rahat edemedik.Artik puset kismina sigmiyoruz oturma kismini koyduk deneme yaptik ama arabaya koyup biyere gitmek cok zor kocaman tekerleklerle biktim 4 ayda.Esimde kabul etmiyor bi türlü bende dün aksam diyordum baston alip gizli bindireyim diye :)))))))) Oturma kisminin günesligi olmadigini farkettik esime bu böyle olmaz ben yagmurluk naylonunu nereye takicam diye tutturdum hos burda günesten cok yagmur oldugu icin mümkün degil cikaramam öyle disari dedim bide koltuk kismini esim araba koltugu da olyuor saniyordu ama arabaya uymadi bide araba koltugu almak zorunda simdi yani bi is yapti cok fena oldu ona insan bi sorar dimi kullanacak olan biziz :((

Back
X