2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım bi aylıktan beri hiç sütüm yok milupa bebek sütü ile besleniyor

kızlae şimdi bi kitap gördüm baya iyi diyorlar
yaşasın mutfakta annem var' diye bi kitap annabel karmel yazarı
ilk ek gıdaya geçiş için tavsiyeler ve tarifler var almayı düşündüm kitabı bilen varmı
birde ayçanın arçelik bebek robotunu alim sebzelerin en iyi sonucu haşlanarak hazırlanmasıymış çok iyiymiş benimde ek besin sıram geldi ya eteklerim tutuştu egenin 2 3 haftadır mamaylada pek arası yok geçen gittigimizdede çok almamıştı kilo eskisi gibi lök lök içmiyo mamasını 24satte 6 7 defa 120cc lik içiyo oda benim zorumla ek besine geçmem şart artık dr geçicez demişti zaten bakalım cuma günü ne olucak

canım benim dr bu ay başlıcaz demişti ege bugün 4.ayını bitirdi cuma günüde dr gidicez aylık kontrol için

PAMUKcum al valla robotu inan çok rahat edersin....olumunekankayizsmile
ben iyiki almışım diyorum beni tencere tavadan kurtardı...guclubacismile
hem pratik hem dAha sağlıklı ...
normalde 1 patates 1 havuç 1kaşık pirinç 1 kaşık zeytinyağı ile yapıyorum çorbasını geçen gün bunların içine ilave 1 tane taze fasulye attım bir güzel piştiler buharda sonra bunları çıkan suyunun içne attım rondosu hemen halletti ve çorba hazır....
her haftaq içine farklı bir sebze atmayı düşünüyorum...
eğer bir yere gideceksemde boş kavanoz mamalarını atmıyorum ona koyuyorum ...zemuszemus

selam kızlar nasılsınız ben evdeyim misafrım vardı gece dün akşam yemeğe çıkardım yiğenimi askere gidiyorya yeni gitti şimdi evi silip süpürcem akşamda diğer yiğenm gelyor tokattan onuda dışarı çıkarırım uğraşmam sonra bi ara bakarım size buğlem uyurken süpürüym hemen

kızlar merhaba

cadoloz geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız hastalıkları.

feyzae sanada kolay gelsin

bende boş boş oturuyorum evde yapacak o kadar iş varki hiç canım istemiyorr yerimden bile kalkasım yok

naber kızlar iğrenç bi geceydi çağan hep ağladı grip öksürük evde peditus şurup vardı ondan veriyom akşam biraz ateşlendi doktora götürseemi acaba her seefrinde götürüyom peditus veriyo bide ıhlamur ver diyo offf offf
yaa bide çağan 2 gündür kabız oluyo kızlar hazır meyve püresi veriyodum onlarımı yaptı acaba çok ığınıyo avcumun içi kadar koyu bi kaka yapıyo bırakıyo geene ıhın ıhın varmı sizin bebelerdede aynı kabızlık probnlemi ek besin tek meyve püresi verdidim 1 haftadır 1 şişenin yarımını yiyodu günlük
acil yorum yapın daha geçmişe bakamıyom kızlar napam
canim cok gecmis olsun bir de anne sutu alan bebeler hasta olmaz hic derler emdigi suirece bu idda curumus oldu cagan sayesinde cagan kadar cok emip bu kadar hasta olan bebk olduguna gore atesi dusmezse goturusun canim doktora ayni ilaci verecek nasilsa bu arada kabizligi icinde armut suyu ver cenim ama dogal evde kendin cam rendede hazirlayip cok iyi gelir kabizligina arkadasim denedi kizinda ise yaradi hemen yapti akkasini
PAMUKcum al valla robotu inan çok rahat edersin....olumunekankayizsmile
ben iyiki almışım diyorum beni tencere tavadan kurtardı...guclubacismile
hem pratik hem dAha sağlıklı ...
normalde 1 patates 1 havuç 1kaşık pirinç 1 kaşık zeytinyağı ile yapıyorum çorbasını geçen gün bunların içine ilave 1 tane taze fasulye attım bir güzel piştiler buharda sonra bunları çıkan suyunun içne attım rondosu hemen halletti ve çorba hazır....
her haftaq içine farklı bir sebze atmayı düşünüyorum...
eğer bir yere gideceksemde boş kavanoz mamalarını atmıyorum ona koyuyorum ...zemuszemus
ya kizlar biri bana su bebek robotu ne ise yarar bi anlatsin ya simdi alacam desem anenm ve kardesim benle dalga gececekler cunku ne zaman sizden duydugum bir seyi almaya kalksam abartma ne gerek var eskiden boykle seyelr mi vardi diyolar sterilazator vs. alirken mesela simdi bunu da soylesem kardesim diyecek ki ben ogluma 2 yasinda oglusu var normal tencerede yapiyorum corbayi 1.5 senedir gater de oluyor diyecek gercekten ise yarar biseymidir nasil kullaniliyor ve kac paradir markasi nedir ne cok sordum
kızlar merhaba

cadoloz geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınız hastalıkları.

feyzae sanada kolay gelsin

bende boş boş oturuyorum evde yapacak o kadar iş varki hiç canım istemiyorr yerimden bile kalkasım yok

canim ise basladinmi nasil memnunmusun oglun biberon aldi mi nasil hallettin

jassmincim kesinlikle katılıyorum sana çağan bütün herşeye aykırık bir bebek olarak büyüyo ben diğer oğlumu ilk deoğduğunda sarılıktan götürdüdüm sora 2 yaşına kadar doktor yüzü hasta olupta görmemişti bu bide gece boyu çok emiyoya çok terliyo emerken bide çok ığınıyo gazından emzirmesem bas bas ağliyo çok terliyo onun içinde hasta oluyo sanırım 6 ayıda geçtimde inşallah yaşına girince düzene girer aminnnn

jasmin arçelik bebek robotu yaz cnm internette bak.....
çorbasını püresin rahatlıkla yapabilirisn...alıp almamak sana kalmış tabi ....

naber kızlar iğrenç bi geceydi çağan hep ağladı grip öksürük evde peditus şurup vardı ondan veriyom akşam biraz ateşlendi doktora götürseemi acaba her seefrinde götürüyom peditus veriyo bide ıhlamur ver diyo offf offf
yaa bide çağan 2 gündür kabız oluyo kızlar hazır meyve püresi veriyodum onlarımı yaptı acaba çok ığınıyo avcumun içi kadar koyu bi kaka yapıyo bırakıyo geene ıhın ıhın varmı sizin bebelerdede aynı kabızlık probnlemi ek besin tek meyve püresi verdidim 1 haftadır 1 şişenin yarımını yiyodu günlük
acil yorum yapın daha geçmişe bakamıyom kızlar napam

ewet benim oglumda hazır meyve püresinden kabız oldu ilaç verdim yaptı rahatladı.

gesmis olsun cadoloz

ben de 3 mil yürüdüm bi kac telefonluk isimi hallettim,

yusuf ikinci uykusuna yatti tabi ayagimda sallaniyor illa beni de yaninda tutacak uyurkene bir iki isimi yapsam ya

kızlar ben burdan çok şey öğreniyorum
şu robattan hiç haberim yok tu
şimdi görünce baktım çok hoşuma gitti bende almak istiyorum
biraz daha detaylı anlatsanıza kızlar

kızlar hepinize teessüf ederim doğrusu...yaklaşık 1 yıldır şuraya yazıyorum iyi gününüzde de kötü gününüzde de siz veya bebekleriniz hasta olduğunda da veya başınıza gelen iyi veya kötü şeylerde dilimin döndüğünce bi şeyler yazıp sizin yanınızda olamaya ve destek vermeye çalıştım ha belki yazamadıklarım da oldu mutlaka görmedim veya müsait olamadığımdan yazamadım özellikle esmeraldadan beklerdim çünkü hastanede yatarken de bebeği yatarken de hep merak ettim geçmiş olsun dileklerimi yazdım hep merak ettim durumunu...ama malesef şuraya eşimin ameliyatını yazdım sadece 3 kişi bana geçmiş olsun dedi onlara da ayrıca teşekkür ederim tekrar ama diğer arkadaşlardan hiç bi şekilde bişey görmedim hepinize tşk ederim...insanın böyle zamanlarda desteğe daha çok ihtiyacı oluyo Allah kimsenin başına vermesin ama çok ağır bi ameliyat geçidi eşim ve küçücük bebeğimle eşimin arasında mekik dokudum en azından biraz ilgi gösterseydiniz...beklerdim ...

kızlar hepinize teessüf ederim doğrusu...yaklaşık 1 yıldır şuraya yazıyorum iyi gününüzde de kötü gününüzde de siz veya bebekleriniz hasta olduğunda da veya başınıza gelen iyi veya kötü şeylerde dilimin döndüğünce bi şeyler yazıp sizin yanınızda olamaya ve destek vermeye çalıştım ha belki yazamadıklarım da oldu mutlaka görmedim veya müsait olamadığımdan yazamadım özellikle esmeraldadan beklerdim çünkü hastanede yatarken de bebeği yatarken de hep merak ettim geçmiş olsun dileklerimi yazdım hep merak ettim durumunu...ama malesef şuraya eşimin ameliyatını yazdım sadece 3 kişi bana geçmiş olsun dedi onlara da ayrıca teşekkür ederim tekrar ama diğer arkadaşlardan hiç bi şekilde bişey görmedim hepinize tşk ederim...insanın böyle zamanlarda desteğe daha çok ihtiyacı oluyo Allah kimsenin başına vermesin ama çok ağır bi ameliyat geçidi eşim ve küçücük bebeğimle eşimin arasında mekik dokudum en azından biraz ilgi gösterseydiniz...beklerdim ...

canım çok geçmiş olsun bende geçen yıl mayıstan beri giriyorum buraya ama
çok sık giremiyorum senide hiç görmedim desem yeridir
geçmişede dönemiyorum mesela
çoğumuz çalışan insanları vakit buldukca girip çıkıyoruz
görduğu halde sana cevap yazmıycak insanlar yokbence burda
rabbim acil şifalar versin sana ve kızına bağışlasın eşini
üzme kendini

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun cantanelerim,inan artık uzun süre kalamıyorum burada ve çok fazla sohbete katılmıyorum. Hiç denk gelmedim mesajına,geçmişe de bakmıyorum artık. Allah şifa versin eşine... Bir daha böyle bir durum yaşatmasın inşallah... ben de facede bir akrabamı kaybettiğimi yazdım bir tek seda ve cadaloz başsağlığı diledi. O yüzden artık benim buradan hiçbir beklentim yok...

Çok geçmiş olsun cantanelerim,inan artık uzun süre kalamıyorum burada ve çok fazla sohbete katılmıyorum. Hiç denk gelmedim mesajına,geçmişe de bakmıyorum artık. Allah şifa versin eşine... Bir daha böyle bir durum yaşatmasın inşallah... ben de facede bir akrabamı kaybettiğimi yazdım bir tek seda ve cadaloz başsağlığı diledi. O yüzden artık benim buradan hiçbir beklentim yok...
arkadaslar bence biraz alinganlik ediyorsunuz gorse yazmayacak arkadas yoktur burda artik bebislerle cok fazla gecmise bakamiyoruz son birkac sayfaya bakabiliyoruz bazen o yzuden gormemis olabilir arkadaslar mesela ben ikinizin de yazdigini daha once gormedim cok gecmis olsun esine cantanelerim ne ameliyati oldu allah kolaylik versin
ozge sana da basin saolsun allah emkanini cennet etsin oyle burdan beklentim yok falan demeyin burda hereks birbirine destek ama bebisler arada aklimizi basimzidan aliyor tam yazacakken cikiyoruz falan arada kayniyor yazacaklarimiz da bazen birbirimizi en iyi biizm anlamamiz lazim

arkadaslar bence biraz alinganlik ediyorsunuz gorse yazmayacak arkadas yoktur burda artik bebislerle cok fazla gecmise bakamiyoruz son birkac sayfaya bakabiliyoruz bazen o yzuden gormemis olabilir arkadaslar mesela ben ikinizin de yazdigini daha once gormedim cok gecmis olsun esine cantanelerim ne ameliyati oldu allah kolaylik versin
ozge sana da basin saolsun allah emkanini cennet etsin oyle burdan beklentim yok falan demeyin burda hereks birbirine destek ama bebisler arada aklimizi basimzidan aliyor tam yazacakken cikiyoruz falan arada kayniyor yazacaklarimiz da bazen birbirimizi en iyi biizm anlamamiz lazim

aynen katılıyorum jasmin

Cantanelerim gecmis olsun ya, hakkini hellal et
ben foruma giriyorum ama okuyamiyorum haklisin insan bekliyor ama internet ortaminda bu kadar takip edilebiliyor keske dertlerini sikintilarini daha yakindan paylasabilseydik
Ne zaman cikicak hastaneden bir akrabam felan yok mu bebeye baksin,
Allah yardimcin olsun

Özge basinsagolsun, Allah rahmet eylesin ben de okumamisim yazdigini hakkini helal et

cantanelerim özel değilse ne ameliyatı oldu eşin

canım çok geçmiş olsun bende geçen yıl mayıstan beri giriyorum buraya ama
çok sık giremiyorum senide hiç görmedim desem yeridir
geçmişede dönemiyorum mesela
çoğumuz çalışan insanları vakit buldukca girip çıkıyoruz
görduğu halde sana cevap yazmıycak insanlar yokbence burda
rabbim acil şifalar versin sana ve kızına bağışlasın eşini
üzme kendini

Cantanelerim gecmis olsun ya, hakkini hellal et
ben foruma giriyorum ama okuyamiyorum haklisin insan bekliyor ama internet ortaminda bu kadar takip edilebiliyor keske dertlerini sikintilarini daha yakindan paylasabilseydik
Ne zaman cikicak hastaneden bir akrabam felan yok mu bebeye baksin,
Allah yardimcin olsun

ben face e fazla girmiyorum daha doğrusu hiç girmiyorum dersem yeridir o yüzden orada yazılı olanları okuyamıyorum ama buraya hep daha fazla girmişimdir ama yaklaşık 15 gündür hiç 2 kere girebildim eşim ege ün.by pass ameliyatı oldu her gün otobüsle oraya taşındım 1 gece onun yanında 1 gece burada bebeimle yattım bebeğe annem baktı ama o kadar zorluk çektim ki ...moral bozukluğu bi yandan zihinsel ve fiziksel yorgunluk bi yandan..gerçekten çok zor günler geçirdim..şu anda evimizdeyiz ama hala tehlikeyi atlatamadı eşim akciğerleri iltihaplanmış şu anda onun tedavisini görüyor...

??????????? ne ilacı verdin kiii bende akşama kadar ığınırsa fitil verem diyom doktora bi sorcam

duphalac. diye bir surup. bagırsak düzenleyici ..

Alperen 1 aylıktan beri kabızlık çekiyo..
doktor hergün ver dedi ama ben arada veriyorum yarım ölcek yazıyo ölcegi baya bbüyük ben 1 tatlı kasıgı veriyorum.. .1.2 saat sonra yapıyo mecbur kalırsam veriyorum her türlü bitkiyi denedim Alpernın kabızlıgı için..

Back
X