2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çııkkks almayayım şekerim ben sana devredeyim.koltuğumu odamı al hepsi senin olsun.

kaynanamlar gitti onlar gitmden bende çağanı yıkadım ayy çok tatlı yıkanırken yaaa afaya su dökme sabaha kadar vücuduyla oynaş hoşuna giddii tosunumun ama kafaya şampuan gelince başlii çıırmaya ama susuyo hemen allahtan ama bende amma dedim muhahahaha

işi ben alırım çağanı sen alusanbilmiyorumkismile emzirme ölçüsü senin verdiğin ölçü ufak geldüüü daha büyük istiim ben kapatmadı benim sarı kızları sempatiksalakcinni

esmer ben istemem bacı böyle rahatım:))
ne bileyim yapıyorum işte arada pc açıkkne falan akşamları zaman buldukça.
birde ben buna çok merak salmıştım kursuna gittim.ahh hedefim yatak öretüsü yapmakta nezamna bilmem.
salon takımı yapcam anneme kasnak işindne bi başlasam..esmer kuzenimde etamin işlemeye bayılıyor o da ne çok işlemişti..

dün başıma gelmeyen kalmadı bacım ama söz bugün unutmuycam 4de çıkcam zaten 4bucuk gb yazarım ok

bnde ve gidnce yıkıycam annemle ben daha hiç te başıma yıkamadım ki hep annem yada eşimle yıkadım.yarın ablamın oğlu askere gidyor eğlence düzenleyeckmiş arkadşlarıyla gün boyu ordayım işten izin almayı düşünyorum yarın

ecrin havlular çok güzel olmuş güle güle kullan

posi sana bişey sormuştum ama görmedin sanırım
tutkuya yaptırdığın bardağı hangi siteden yaptırdın link verir misin

ben çıkıyorum kızlar kendinize ii bakın öpüyorum hepiniziiii ve bebişleriniiziiii

kızlar ya yeğenim olacak kız şuanda 6 aylık bana kız isimleri önersenize bakıyorum bakıyorum heep aynı isimler

dün başıma gelmeyen kalmadı bacım ama söz bugün unutmuycam 4de çıkcam zaten 4bucuk gb yazarım ok
önemli değil hayatım tamam ne zmana vaktin olursa ozaman söle dahadasölemesen örtünü alırım elindenkaydirigubbakcemile3
ya bende bugün ilk defa kendim banyoda yıkadım zaten biz çağanı 2 aydan fazladır banyoda yıkıyoz sığmıyo leğene küvete falan hertaraf su oluyo hep babasıyla yıkıyodum ama böyle daha rahat iki bacağımınarasına yatırdım evir çevir yuhura yuhura yıkadım vallaha daha az yoruldum diğer türlü eşimin çenesi bitmiyodu yokköpük yuttu yok yavaş dök deli ediyodu beni rismen artık ben yıkıcam:lepi:
kızlar ya yeğenim olacak kız şuanda 6 aylık bana kız isimleri önersenize bakıyorum bakıyorum heep aynı isimler

tamam hemen sölüyorum madem doğmadı çıkarmasın bacım içinde kalsın mutlu mesut yaşasınlar çıkınca tek isimle bitmiyo sen öle söle onlara vıyak cıyakk siperrrrr fikir ama dimidelikafadulden

sağol ecrincim ceren benimde çok hoşuma gidiyor ekliyorum hemen bunlarıda listeye.

bana sorsalar ben diyecektim yapmayın diye ama cadalozcum bunlar keremin gelmesini beklemeden yaptılar şimdi tırsıolar ama çoook geç bu hep böyle ağlayacakmı abla nezaman ağlamayı kesecek nezaman susacak nezaman uyuyacak diye soruolar da çoook geç çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…