oyyy yoruldum.
devren muhasebecilik işi var, isteyen var mı?
koltuğumu devreden isteyen birine.
nan cadı sana emzirme önlüğü ölçüsü verdiydim beğenmedin mi?
ecrin ne ara yapıyon yaa.
bende etamin tablolar yapardım hep. hata çok güzel bir model buldum ama kuamşı ölçmeye bile fırsat bulamadım 2 haftadır.
sagolun kızlar.
cadı ben heryere yetişirim herşey yaparım:)kurdela nakışı kızlar bunlar renk renk yaptım...
oyyy yoruldum.
devren muhasebecilik işi var, isteyen var mı?
koltuğumu devreden isteyen birine.
nan cadı sana emzirme önlüğü ölçüsü verdiydim beğenmedin mi?
ecrin ne ara yapıyon yaa.
bende etamin tablolar yapardım hep. hata çok güzel bir model buldum ama kuamşı ölçmeye bile fırsat bulamadım 2 haftadır.
ecrin kız nasıl yaptın sen bu havluları böyle ?
feyza bugleme kardeş keremmi geliyo yoksa kız bel ağrısı flnsempatiksalakcinni
anam ecrin kızıms en kafayımı yidin yaaa ben tuvalete zor gidiyom sen ne arayaptın bunları kadın bide evdededurmuyon paso geziyonohaoldumsmile ay bende çok yapmıştım bu havlulardan bide kenarlarına hafif iğne oyası yapıyodum çok hedayye yapmışımdır ahh gidi eski günlerim geldi aklıma beeee
feyzacım ölçmedin sanırım emzirme önlüğünü haber çıırtı gelmedi senden
ben yaptım guzel olmuşmu:)))
önemli değil hayatım tamam ne zmana vaktin olursa ozaman söle dahadasölemesen örtünü alırım elindenkaydirigubbakcemile3dün başıma gelmeyen kalmadı bacım ama söz bugün unutmuycam 4de çıkcam zaten 4bucuk gb yazarım ok
ya bende bugün ilk defa kendim banyoda yıkadım zaten biz çağanı 2 aydan fazladır banyoda yıkıyoz sığmıyo leğene küvete falan hertaraf su oluyo hep babasıyla yıkıyodum ama böyle daha rahat iki bacağımınarasına yatırdım evir çevir yuhura yuhura yıkadım vallaha daha az yoruldum diğer türlü eşimin çenesi bitmiyodu yokköpük yuttu yok yavaş dök deli ediyodu beni rismen artık ben yıkıcam:lepi:bnde ve gidnce yıkıycam annemle ben daha hiç te başıma yıkamadım ki hep annem yada eşimle yıkadım.yarın ablamın oğlu askere gidyor eğlence düzenleyeckmiş arkadşlarıyla gün boyu ordayım işten izin almayı düşünyorum yarın
kızlar ya yeğenim olacak kız şuanda 6 aylık bana kız isimleri önersenize bakıyorum bakıyorum heep aynı isimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?