2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geldim ezmrdim
buğlemi cıbı cıbı yaptrcam
cadoloz bekle ölçücem

feyza kız sen nezaman gittin eve nezaman buğlemi yıkadın giydirde geldin maşallah topiğimiz hamaratlarla dolu

evet artık geçmiş olsun diyelim bizde 1 2 kellam edelim benim kızım olsa adı zeynep olcaktı ama sana birkaç beğendiğin isimlerden söliyim ciciş
duru
mina
zeynep
nil
ecrin:)))
şimal
aklıma bunlar geldii gene gelerse sölerim yada duyarsam o doğana kadar:)

selammmm umarim hepinizin keyfi yrindedir

sanirim bir cohumuzun bebesi huysyz bu aralar.benimki de cok sımardi hic yalnnız kalmayacak bua ralar....
saglikli olsunlarda...burnu tikali hala rahtlamadi benimki.asıl endisem 2 gun once uzunca bir sure vakit gecirdigim arkadasim hasta---virutik bisey kızı epey etkilemiş ben de cocuga gecmiştir diye cok korkuyoroum.bakallım 2-3 gune bir sey cıkmazsa iyidir.

günün sazanı benim bugün kesin daha yıkayacakmışsın çook pardon çook

estapititi canımcım sadece yorgunsun git evebebeğini al kcuağına dinlenirsin bak bana pes etme 3 saatlik uykuyla olan işimide yaptım bide kda lafyapıyom ne kadan hamarat ev hanımıyım ben yaaabayanssulusmile

ceyce gule gule...
örtmenim hoşgeldin..
feyza ne çabuk gittin eve.gazan mübarek olsun şimdiden .file var onu tak yıka kolay oluyor..
cadı beni sevdigini biliyordummm:asigim:

yaa ayris bugun ne çok uyudu neden acaba 5 saat olcak birazdan.anammmm bugece otururuz artık:))

ecrin
şu senin ıslak kurabiyenden yaptım şimdi
şuan fırındalar

bakalım becerebilecekmiyim :)

daha çıkmama 50 dak varrrrr. yağmur bastırdı göz gözü görmüyorrr nasıl giedecğim evee uffşşttt

kızlar geldim ezmrdim
buğlemi cıbı cıbı yaptrcam
cadoloz bekle ölçücem
korktun demi seninkini alcam deince:)))9
geçmiş olsun canım içini ferah tut inşasllah bişiy çıkmaz benimkide hasta burun tıkalı öksürük bi yandan bi totişi düzeltemedi ç.ağan
cadoloz boy 75 cm en 105 cm kafa boşluk kısmı 35 cm
canım saol yaa son soru seninki askılı yoksa iki taraflımı hoyanınki askılıydı nette gördüğüm iki taraflı geçirlmelidi

hosblduk ecrin:))iyi bir ogle uykusu guzel bir aksam uykusuna işaretmiş.

dimple bravo valla..ben tek cocukla cesaret edemiyorum kurabiye yapmaya

bu arada tarifi kk nin yemek tarifleri topiginde mi..ben de bakim hani olur ya:))

cadoloz saol canim insallah dedigin gibi olur
seninkinin popişinin neyi var pişik mi??

delf diner belki birazdan.oyalan biizmle işte biraz:))

örtmenim yemek tarifleri kurabiyelerde benimde rumuzda var msj sayısının orda yemek tarifi 2 diye tıkla çıkar.

:)))) öğretmenin güldürdün kız beni yok bizde öle derler habire hasta olana bi totişi toplayamıyon dirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…