2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız bugün son iğnemi oldum iyiyim çok şükür yarın olsun öpmekten soldurucam kuzuyu acısını çıkartmam lazım sırnaşık şey kızlar b,işey sorucam size benim sıpa yüzüstü yattığında kafayı doğrudüzgün kaldırmıyo daha doğrusu kollarını kullanmayı bilmiyo yanda kalıyo kolları öne getirmeyi akıl edemiyo yada yüzüstü döndüğünde kolu altında kalıyo çıkartamıyo benimkim çok tembel acaba bilmiyorumkismile ama sırtüstüyken her hareketi yapıyo anlamadım

posi şampuansan olcagını sanmam ben yaa.bu dogal birşeymiş hamilelik sonrasında.ama panten çok saç dökermiş onu duymuştum eskiden..

canim onu kullanmaya baslayinca bi anda topak topak sac döküldü korkmaya baslamistim
gecen onu kullanmadim esimin sampuanini kullandim dökülmedi. dogumdan dolayi olsa dökülmeye devam ederdi

kizlar benim annem de zip zip almis haftasonu gidoyom ya bakalim oturtucaz yusufu nasil ziplicak merak ediyorum

ben de hala ayni odada yatiyorum bebeyle

canim onu kullanmaya baslayinca bi anda topak topak sac döküldü korkmaya baslamistim
gecen onu kullanmadim esimin sampuanini kullandim dökülmedi. dogumdan dolayi olsa dökülmeye devam ederdi

ben head&shoulders kullanıyordum şimdi sarımsaklı şampuan aldım ama saçlarım son hız dökülmeye devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım. bioxin alıcam eskiden bende işe yarıyordu inşallah yine işe yarar

merhaba esra hoşgeldin nasılsın..rylai dert etme bazı bebekelr tembel oluyor..ayriste aman aman hareketli degil.dönemiyor bile hala:)

çadi
gorunum menusunden metin boyutuna gel Orta yı seçebilirsin

sed ben hedp bioxin kullaniyorum 6.aya yaklasıyorum axaldi dokulmesi,yani sampuan da bene bir yere kadar.bir donem yasıyaagix.seninde amanla aalir dokulmesi

merhaba esra hoşgeldin nasılsın..rylai dert etme bazı bebekelr tembel oluyor..ayriste aman aman hareketli degil.dönemiyor bile hala:)

rlai aele etme.amanı geline yapaak benimkide tembel:))

öylemi diyosunuz kızlar ,ne bilim normalde çok hareketli yatınca dönüyo kafayı kaldırıyo sürekli ama yüzüstü yatınca hayat duruyo çocuk için ondan şaşırdım bende ama normal demekki

esra iyiyim bende geçti gibi ama dun bugun biraz öksürdü inş.birşey olmaz.bende dışarı çıkcam görüşrüüz kızlar bi tur atalım sıkıldım..

öğretmenim sen bioxin şampuan mı kullanıyorsun yoksa serum mu? şampuan bende işe yaramıyor serumları çok iyi geliyor

esra hoşgeldin nasılsın?

Ayça bende 6 aydan sonra 2 ayyda bir kontrole goturulur diye duymustum ama doktor bisey demedi bakalim nasıl olaak.

Erin 2 tusum çalişmiyor(

oh bee yazılarım düzeldi kucam söledi yaptım cahıl karılar bişiyi bilemediniz pire gibi okıcam die canım çıktı neyse ben bugünlük kaçar annemlen dedikodu yapam kendinize iyi bakın öptüm hepiciğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…