2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim kızlar anam bi geldimki buğlem örümceğe binmiş geri geri gidyoo ananesi bindrmiş

esmmer git canım bi dr a ya kontol ettir kenidni
vücut adet oldukşa şişliği atıyor rahatlıyor insan

ecrin sağol canım fiyatlarınıda öğreniyim on a göre karar vericem birine

benimde nida 4 aylıkken çok dökülmeye başladı şimdi biraz azaldı ama muhtemelen kansızlık bende hat safhada tahlil yaptırmaya korkuyorum kansızlık çok tetikliyor
başladım hapada unutmazsam içiyorum

kızlar doğumdan sonra 4.aydan sonra başlarmış saç dökülmesi vücuttaki demir eksiliğinden kaynaklıyormuş vücut yeni yeni kendini toparlamaya başlıyormuş d vitamini almak gerekirmiş hem bebek hemde anne sorun alıyormusun hayır ben almıyorum ama kerem alıyor o bana yeter opuyorumnanaktan ve bende çook unutkanlık var.

esmer kız adet olmuyorsan demekki yumurtlamıyorsun korkma hamile kalmazsın bence benim fikrim bu ama adet olamamanda normal değil senin için çünkü sen emzirmiyosunki ay senin iş karışık kızım doktorluksun sen

feyza tutmuş buğlem yolu gidecek anlaşılan.6.ay diyorlar kız bebekler için örümcek erkek için nekadar geç olsa okadar iyi olur diyolar ben diyenlerin yalancısıyım

bende bindiriyorum eceyi...zaten ayaklarıda değmiyor ama az kaldı...
bayılıyor örümcekteki oyuncaklara...müziklere ışıklara...

bende bindiriyorum eceyi...zaten ayaklarıda değmiyor ama az kaldı...
bayılıyor örümcekteki oyuncaklara...müziklere ışıklara...

anam bizimki kafasını tutmaya yeni başladı kaydirigubbakcemile3
örümcek felan şaşırdım bide erkek çoçukları için bindirmeyin diye
duymuştum

ben kendini dengede tutabildiğinde almayı dşünüyorum
dik durabilmeli ağırlığını vermeden kalçaya
buda 7-8 ayu bulacak snaırım

ayaklar da tam yetişmediğinden parmak uçlarında yürüyorlar ver ayak yappısı bozuluyor içe basıyor diye biliyorum

hee bu arada ecrin ayça cadaloz kılıf takmadan kocişleriyle samimi olmuşlar geliyomuş bebişleri h.sonu mesaileri iyi geçmiş anlayacağın onlarınsempatiksalakcinni

cık bende bu ay tık yok yavrım yanaşmadım eli değdi bana emme başka bişiy yok kızoğlan kız gibiyim ben bu ay saolsun çağan bize korunma yöntemi yapiii kocasıynan yatanlar düşünsün lan benim ekrandaki yazılar küçüldü beceremiyom nasıl büyültecem zatiii gözlerim acvıyo anam bana fırında sütlaç yapıyo tavuğuda ben hazırladım çabıkk söleyin okuyamıyom benim smilelelirme gülüyonuz haaa kocalarıyla yatan karılar çekemeyn smilede size geldin hıııhhh(((

anam bizimki kafasını tutmaya yeni başladı kaydirigubbakcemile3
örümcek felan şaşırdım bide erkek çoçukları için bindirmeyin diye
duymuştum

ama cnm seninki daha küçük merak etme...
ben küçücük bir yastık koyuyorum göbeğinin olduğu yere birden eğilmesin diye...böylece rahatça durabiliyor...

Lennn bu yazılar pıre gıbı nasıl bÜyÜtÜcem deyın baaa kocamı arıyam bakmıyoo aloooo sopa gelıı sopaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…