aaa ben kullandim hep ise yaramisti markalari mi farkli acaba turkiye siyasi yapisini nasil degerlendiriyorsun posi :) yoksa sen uluslararasi siyasetle mi ugrasiyorsunsiyaset bilimleri,
Jasmi77 ben de aldim o glasskeramik reiniger ama bir ise yaramiyor bilmiyorumkismile
irem olmadı kendimize piknige giderken çay yaparız:)))şeye benzedi yaşlı amca hanım suyu ocaga koy olursa olur olmazsa çay yapar içeriz demiş:roflol:
aaa ben kullandim hep ise yaramisti markalari mi farkli acaba turkiye siyasi yapisini nasil degerlendiriyorsun posi :) yoksa sen uluslararasi siyasetle mi ugrasiyorsun
irem olmadı kendimize piknige giderken çay yaparız:)))şeye benzedi yaşlı amca hanım suyu ocaga koy olursa olur olmazsa çay yapar içeriz demiş:roflol:
yine ne kaynettınız kızlar sumu geliyorum gidyorum bi konu buluyosunz vallaha hızınıza yetişemyorum bir yığın ütü yaptım kızlar 12 tane gömlek 5 pantolon3 elbise 3 etek sanki giycekmişim gb 8 tanede t-shırt dahada halim yok pasta yapcaktım yiğenime ne zman yaparım bilmyorum daha yemek bile yemedim
ben 40. gun kontrolumde gittigimde demisti doktorum istersen 3-4 ay sonra gel takariz spiral diye regl olmaya gerekl yok demisti ama ben korkuyorum spiralden kanamayi arttiriyomus falan diyolar bir de cikarinca hemen bebis olmayabiliyomus gerci doktorum yok boyle bisey dedi ama benim hap icmem de mumkun degil damar tikanikligi yapiyor bizde is kocise dusuyor ama kendiis hemen 2.yi istiyor bakalim halim ne olacak :)kızlar ben bugun dok. gittim
hala adet olmadıgım halde spiral takabiliriz dedi
takılıyomu bi bilginiz varmı,adet olmadan takılırken cok sancılı oluyormuşş
ben 40. gun kontrolumde gittigimde demisti doktorum istersen 3-4 ay sonra gel takariz spiral diye regl olmaya gerekl yok demisti ama ben korkuyorum spiralden kanamayi arttiriyomus falan diyolar bir de cikarinca hemen bebis olmayabiliyomus gerci doktorum yok boyle bisey dedi ama benim hap icmem de mumkun degil damar tikanikligi yapiyor bizde is kocise dusuyor ama kendiis hemen 2.yi istiyor bakalim halim ne olacak :)
ohhh ne gusel kalabalık burası, eşimde ezel izliyor pc bana kaldı.. hepinize gusel aksamlar dılıyorum kıslar.. bebısler gece uykularına gıttıler mı bakıyıım? ya bırsey soracagım su demır ılacından kac damla ve gunde kac kere verıyorsunuz? bırde 4. ayı gecmıs olmasına ragmen ek besınlere dr.u baslatmayan var mı? bızımkı hıc bırsey yememızı önermedı sasırdım. ben buay beklıyordum cicik mamalara baslamayı ama ...nok....
bak mehlika ekşın yazdın aşağısı doldu:))))
feyza maşallah sana...
ohhh ne gusel kalabalık burası, eşimde ezel izliyor pc bana kaldı.. hepinize gusel aksamlar dılıyorum kıslar.. bebısler gece uykularına gıttıler mı bakıyıım? ya bırsey soracagım su demır ılacından kac damla ve gunde kac kere verıyorsunuz? bırde 4. ayı gecmıs olmasına ragmen ek besınlere dr.u baslatmayan var mı? bızımkı hıc bırsey yememızı önermedı sasırdım. ben buay beklıyordum cicik mamalara baslamayı ama ...nok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?