2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaar....
hala bu ay adet görmedim.15 gün geçti...korka korka test bilem yaptırdım..neyseki negatif..gerildim iyice..çatlayacam yaaa.......laelaelaelaelae
günaydınnn
ayyyeyvahedigeldismile
bende kazaya kurban gitmiştim
15 gün sonra test yaptıracakmışım
cok korkuyorummm mafoldumben

günaydın kızlar oğluşum dünden beri hiçbişey yemek istemiyor uyurken bile akşam hep mıkır mıkırdı noluyor bu çocuklara ya yoksa bizdemi diş çıkarma sendromlarına hazırlanıyoruz
bizimkide bikaçgündür öyle
olabilir canım sulu diş kaşıyıcılardan al
ben onlardan veriyorum
hoş o yine onu atıp işaret parmagını sokup onu ısırıyor resmen

Günaydın kızlar
Eren sanırım diş çıkarcak çok yakında
Yavrum hep elleri ağzında
önleri sırılsıklam ıslak
akşam hiç uyumadı hep ağladı
çok kaşınıyo dişleri
bebek arabasına koyup uyuttum akşam onu

evet canım aynen bizimkidezemuszemus

esmer Ayaz hangi mamayı yiyor
ben Eren e bebelac verdiğim zaman ishal oluyodu
bide Eren de mama yerken ayakları terliyo, ve sadece başının ön tarafı terliyo
sırtı hiç terlemiyo
çok ilginçCADIARZU

canım ben cevap vereyim sana Ayaz Bebelac yiyor. Ege de öyle. ben ishal gibi bir durumla karşılaşmadım. başka ne marka kullanıyorsun? ege de öyle mama yerken kafası terliyor :uhm:

muhallebi ya da pirinç unundan mama yediren var mı şu anda?prensesim 4 ay+12 günlük oldu...vermeye başlasam mı acaba 2 kaşık falann..

bana dr piriçli unlu muhallebiye basla dedi.
benim kızımda 4ay 12 günlük ama bizim ki hala 6380 gr civarı
ayrıca normal şartlarda artı elma havuç kayısı seftali suyu verebilirsin dedi dr

cokacimcoook
muhallebi ya da pirinç unundan mama yediren var mı şu anda?prensesim 4 ay+12 günlük oldu...vermeye başlasam mı acaba 2 kaşık falann..

canın kilo alımı nasıl?
sütün yetiyor mu?
şayet yetiyorsa yedirme bence...

ben daha hiç ek gıda vermedim Eren' e
başlamak istiyorum, bugün doktora gidicez
ilk önce tatlıyla mı başlıycaz, yoksa sebzeylemi

bide dişleri kaşınan bebeklerin ağzına bi ilaç sürüyolar
halamın kızında görmüştüm
rahatlatıcı bişey herhalde
ondan alıcam bugün
siz kullanıyo musunuz?

bana dr piriçli unlu muhallebiye basla dedi.
benim kızımda 4ay 12 günlük ama bizim ki hala 6380 gr civarı
ayrıca normal şartlarda artı elma havuç kayısı seftali suyu verebilirsin dedi dr

canım..ben elma suyu verdim 1 haftav boyunca..
bu hafta havuç denemeye başlayacağım...bir de muhallebi vermeyi düşünüyorum..ama kendim yapmayı düşünüyorum..hazır almak istemiyorum..yapan var mı?nasıl yapıyorsunuz?bilmiyorumkismile

canım ben cevap vereyim sana Ayaz Bebelac yiyor. Ege de öyle. ben ishal gibi bir durumla karşılaşmadım. başka ne marka kullanıyorsun? ege de öyle mama yerken kafası terliyor :uhm:

Eren çok gazlı olduğu için doktor Bebelac, Bebelac AC yada Milupa Conformil ver demişti
bu mamaların üçünü de verdiğimde Eren'in kakası sıvık oluyodu
ben Milupa Aptamil veriyorum
gazımız artık azaldı Allaha şükür

berilin de son günlerde eli hep ağzında,
ben dün suluğunu yıkayıp dolaba koydum bugün akşam vereyim bakim kullanabilecek mi..

bende elma suyuna baslıcam bugün
pirinç unuyla suyu karıştırıyorum
dr evde yapma dedi ama bu yöntemlerle kim bilir kaç nesil büyümüş,hazırıda ben vermek istemiyorum ama içine seker koyma çok çok az pekmezle tatlandırabilirsin sade olarak yemezse

bende elma suyuna baslıcam bugün
pirinç unuyla suyu karıştırıyorum
dr evde yapma dedi ama bu yöntemlerle kim bilir kaç nesil büyümüş,hazırıda ben vermek istemiyorum ama içine seker koyma çok çok az pekmezle tatlandırabilirsin sade olarak yemezse

evet canım..ben de evde yapıcam inşallah...bugün azıcık deneyelim bakalım...cokacimcoook

[sıze="2"]ben daha hiç ek gıda vermedim eren' e
başlamak istiyorum, bugün doktora gidicez
ilk önce tatlıyla mı başlıycaz, yoksa sebzeylemi

bide dişleri kaşınan bebeklerin ağzına bi ilaç sürüyolar
halamın kızında görmüştüm
rahatlatıcı bişey herhalde
ondan alıcam bugün
siz kullanıyo musunuz?
[/sıze]

canım ben kullanımıyorum ama kullanana bazı arkadaşlarım var şiddetle tavsiye ediyorlar. Rahatlatıyormuş dentinex sanıyorum adı

Canım ben almayı düşünülyorum yaklaşık bir ay oluyor ama ne alacağımı bilemedim hangisini almayı planlıyorsun sen alacakmısın?

evt canım. eşimin amcasından dün bir telefon geldi ödenek çıktı bize hediye alacaklarmış gidin beğenin diye. bizde bir arayışa girdik. internetten bakacağım şimdi . farklı çeşitleri var sanırım. 0 dan 18 aya kadar 8 den 3 yaşa kadar filan diye. uzun sene kullanalım büyük alalım da demeyin diyorlar çünkü büyük alınca korumuyormuş filan. araştıma sonucumu bildiririm canım

kızlar ameliyat yerimin üst sol kısmında sertlik ve biraz da yumru gibi bir şişlik varsizde de var mı?fıtık olabilir mi ki?

günaydın kızlar ben dün gece yazdıdım saçlarım çok döklüyo doktora gittim 3 şey tavsiye etti birini al dedi sebamed bıoxcın revıgen ama dimple bıoxını iğrenç demiş sebamed alımmı revigenı ben duymadım hiç cevap ayzın sipariş yapcem yolarım sabah sabah hepiciğinizi

Back
X