Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ameliyat yerimin üst sol kısmında sertlik ve biraz da yumru gibi bir şişlik varsizde de var mı?fıtık olabilir mi ki?[/QUO
bende doğumdan snr dikişimin bittiği yerin hemen üstünde ki şişlikten dolayı korkup dr a gitmiştim
korkma bişi yok içerden atılan dikişler daha tam oturmamış onun şişliği demişti ama şuan yok denecek kadar az o şişlik
kıkzlar bişiy sorcam okuyamıyom geçmişi saçları çok dökülüyo sebamed ada bıoxcın şampuan kullananız varmı bugün devlet hastanesine cilidye doktoruna gittim olabilir emzirme döneminde dökülebiliyo dedi bide vitamin eksikliğinden oluyomuş kaqn tahlilim aldı yarın 11de sonuçları almaya gitcem ona göre ilaç vercek bu 2 şampuanı ve toniğini önerdi hangisini alam bilemedim yorum beklirem sizden
cadaloz
bende tam bunu söyliycektim (bioxin çok berbat hiç deneme biz aldık onunla eşarplarımı yıkıyorum )
kızlar saçlarım avuç avuç dökülmye başladı
diğer doğumlarımda da böyle olmuştu 5 ay civarı başlayıp 8. 9. aya kadar devam etmişti
sebebide hormon değişikliğinden kaynaklanıyo büyüklerde "bebek seni tanıyo" diyolar
daha kısa sürede bu işi çözebilirmiyim bilmiyorum
ne briktiyonuz ben kaçırmışım
para biriktiriyoruz sced inşallah, harcamadan durabilirsek tabii, nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar topiğinde birbirimize destek oluyoruz, ben ecrinden duymuştum bu topiği, sen de gelsene...
saol canım dün ecrin link verdi
hiç para biriktiremem bakalım becerebilcek miyim
benimde çok dökülüyor zaten az saçım vardı daha da az kaldı kel kalcam yönteme gerek yok bu saaten sonra:)
aynennnnnnnn
günaydın kızlaar....
hala bu ay adet görmedim.15 gün geçti...korka korka test bilem yaptırdım..neyseki negatif..gerildim iyice..çatlayacam yaaa.......laelaelaelaelae
ohhh hadi gözün aydı
günaydın kızlar oğluşum dünden beri hiçbişey yemek istemiyor uyurken bile akşam hep mıkır mıkırdı noluyor bu çocuklara ya yoksa bizdemi diş çıkarma sendromlarına hazırlanıyoruz
bazen oluyorlar öyle bugün de bi bak bakalım
bi ara ece de 1 hafta kadar günde 3-4 kez zorla emmişti sonra düzeldi çok şükür
diş huzursuzluğu da olabilir tabii
Günaydın kızlar
Eren sanırım diş çıkarcak çok yakında
Yavrum hep elleri ağzında
önleri sırılsıklam ıslak
akşam hiç uyumadı hep ağladı
çok kaşınıyo dişleri
bebek arabasına koyup uyuttum akşam onu
olabilir canım..diş çıkarma belirtileri 2 ya da 3 ay önce başlarmış...
şu dişleri kolayca çıkarabilseler keşke
muhallebi ya da pirinç unundan mama yediren var mı şu anda?prensesim 4 ay+12 günlük oldu...vermeye başlasam mı acaba 2 kaşık falann..
ben geçen hafta hero baby organik olanın sütlü pirinçlisini verdim
dr'un verdiği tarife göre 1 su bardağı suya 1 kaşık pirinç unu koyup pişir
içine 5 ölçek devam maması koy şeklindeydi
oto koltuğu alan var mı kızlar aranızda ya da düşünen. nasıl bişii almalı?
evt canım. eşimin amcasından dün bir telefon geldi ödenek çıktı bize hediye alacaklarmış gidin beğenin diye. bizde bir arayışa girdik. internetten bakacağım şimdi . farklı çeşitleri var sanırım. 0 dan 18 aya kadar 8 den 3 yaşa kadar filan diye. uzun sene kullanalım büyük alalım da demeyin diyorlar çünkü büyük alınca korumuyormuş filan. araştıma sonucumu bildiririm canım
ben daha erken olduğunu düşünüyordum aslında bizimanakucağı 13 kiloya kadar zaten
ama haftasonu chicconun 0+ modelini gördüm yatar pozisyonu da vardı o mantıklı geldi
fiyat olarak da diğerlerine göre oldukça uygundu
maxi cosiler falan çok pahalı geldi bana ama bakalım araştırcaz hangisi iyiymiş
sen de sonucu söyler misin
günaydın kızlar ben dün gece yazdıdım saçlarım çok döklüyo doktora gittim 3 şey tavsiye etti birini al dedi sebamed bıoxcın revıgen ama dimple bıoxını iğrenç demiş sebamed alımmı revigenı ben duymadım hiç cevap ayzın sipariş yapcem yolarım sabah sabah hepiciğinizi
canım ben kullanımıyorum ama kullanana bazı arkadaşlarım var şiddetle tavsiye ediyorlar. Rahatlatıyormuş dentinex sanıyorum adı
günaydın kızlar ben dün gece yazdıdım saçlarım çok döklüyo doktora gittim 3 şey tavsiye etti birini al dedi sebamed bıoxcın revıgen ama dimple bıoxını iğrenç demiş sebamed alımmı revigenı ben duymadım hiç cevap ayzın sipariş yapcem yolarım sabah sabah hepiciğinizi
kızlar günaydın;
bende kısmetse 2011 ocak annesi olacağım.benim şuan 11 aylık bir oğlum var.oğlum yaz bebeğiydi.o yüzden rahat ettim çok şükür pek hasta olmadı.ama 2.bebeğim kış bebeği olacağı için korkuyorum açıkçası.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kış bebeği mi daha iyi yaz bebeğimi.kış bebeği çok hasta olurmu.siz nasıl baktınız.ne saçma sorular soruyorum dimi:))))))) hamile olduğumu dün öğrendim ne düşüneceğimi şaşırdım.aklıma nasıl bakıcam kışın diye geldi hemen:))))
kızlar günaydın;
bende kısmetse 2011 ocak annesi olacağım.benim şuan 11 aylık bir oğlum var.oğlum yaz bebeğiydi.o yüzden rahat ettim çok şükür pek hasta olmadı.ama 2.bebeğim kış bebeği olacağı için korkuyorum açıkçası.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kış bebeği mi daha iyi yaz bebeğimi.kış bebeği çok hasta olurmu.siz nasıl baktınız.ne saçma sorular soruyorum dimi:))))))) hamile olduğumu dün öğrendim ne düşüneceğimi şaşırdım.aklıma nasıl bakıcam kışın diye geldi hemen:))))
kızlar günaydın;
kızlar günaydın;
kızlar bişi sorcam;bebek doymuyo diye 2 gün önce akşamları pirinç unlu muhallebiye basladık
normalde gece 11 gibi uyuyan çocuk şimdi 1 1bucukta ancak uyuyo
yediriyorum emziriyorum canlanıyo uyku muyku hak getire kuçuk hanımda
acaba bu çocuk önceden aç kalıyosa açlıktan baygınlık geçirip sızıyomuydu diye aklıma geliyo
:ecrin_bebek:
sizde böle bişi oldu mu