2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorunla görüşmeden ek gıdaya geçme bence

merve calişiyorsun sende degil mi su an.pompayi işe goturup sag aksam emzir ve inan artacagina.gercekten artıyor emzirdikce.biraz daha dayan ek gıdaya gecmek icin 4 aylık bile olmamıs sutun azalmasın derim ben.

evet canım çalışıyorum günde 2 kere bazen 3 kere emzirmeye gidiyorum
iş yerinde sağma şansım yok eve gittiğimde de sürekli emziriyorum
bu haftadan sonra yetmiycek gibime geliyo sağdığım sütler

kızlar meraba bugün kızıma muhallebi yaptım ama içine her şeyden koydum 1 kaşık pirinç unu, 1 tatlı kaşıgı pekmez,1 elma püresi ,çok az süt, 1 bardak su pişirdim. biraz önce yedirdim çok sevdi 7-8 kaşık yedi daha fazla vermek istemedim alışık değil diye kavanoz mamalar gibi oldu. ama sonucunu gece görecegiz şimdilik bi rahatsızlıgı yok bakalım eger gaz yapmazsa yada agır gelmez bı rahatsızlık vermezse arada yapıp vermeyi düşünüyorum tabi üşenmezsem.))

fatma hadi hayirli olsun:))kahvaltida verirsen yeni ogunleri daha rahat edebilirsin.en azından hazisizlik yaparsa gece cocuk zorlanmaz...

evet canım doğru dıyorsun bidahakine öyle deneyeyim.
birde benım saçım inanılmaz dökülüyordu komşum kansızlıktan olur dedi acaba kan hapı kullansammı doğumdan sonra kullanan arkadaşlar varmı?

fatma bana ilk 6 hafta demir ilaci verdi ama sonra kullanamdim fazlasida iyi degil.bu hormonal bir durum dokulmesi ne kullanirsan kullan dokuluyor .ben bioxin kullaniyorum hep buna ragmen cok dokuldu.simdi biraz daha azaldi gerci saclarimi da kestirince daha az gibi gorunuyor dokulen o da olabilir.yani sayim yaptirmadan kulanma bence herkesin dokuluyor bu aylar

offf off oglumu amcasıgil sevicez diye almışlardı.4 saat oldu getirmediler ne gıcık insanlar.bende zannediyorum ki yarım saate getirecekler.gögüslerim sütdoldu.acıkmadı mı hiç bu bebe.kesin bişey verdiler yoksa durmazdı .bezide yok.knt de yok arayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…