2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hem oferta soyle dusun bak biberona alişmiyor diye uzuluyordun bak alişti.bu da bir surec....pes etme bırakma oyle kendini sakin.

çok haklısın biberon içinde az savaş vermedik bu günlerde geçecek.şimdi biberonu uzaktan görünce ağzını açıyor kereta.inşallah uyumayıda öğrenecek.

bu arada biberona alıştırmak isteyenler içinde tavsiyem asla pes etmeyin ben emzirdikten sonra 30 ml mama yapıp biberonla vermeye çalışyordum öyle öyle biraz alıştı sonra işe başladığım ilk gün esin aç kalacak derken ağlaya ağlaya biraz biberon biraz kaşıkla beslenmiş bir hafta böyle uğraştı annem ama bir hafta kadar sonra alıştı diyebilirim şimdi sorunsuz içiyor hatta o ara denemediğimiz biberon ucu markası kalmamıştı şimdi öyle alıştıki neyle versen içiyor.bu çocuklarla neler öğreneceğiz bakalım daha.

oyh geldim yatak odasını sildim yagaı neyim çektim:)))evi süpürdüm bulaşlıkları maklinaya attım,salonun ve mutfagın örtülerini degiştirdim:)lahana çorbası yiyommmm ayy bunla nasıl durcem beennnn:))
kumabarayada 1 lira attım:(

oyh geldim yatak odasını sildim yagaı neyim çektim:)))evi süpürdüm bulaşlıkları maklinaya attım,salonun ve mutfagın örtülerini degiştirdim:)lahana çorbası yiyommmm ayy bunla nasıl durcem beennnn:))

ohh mis gibi olmuştur şimdi benim evde rezil durumda resmen.bu arada evi karıncalar bassmış ne yapsam acaba çamaşır suyu elimde gezer oldum yuvalarını tespit edip oraya döküyorum bakıyorum sabah başka yerden çıkmışlar orayada döküyorum çamaşır suyu valla başedemiyorum heryerdeler çok sinir bozucu

canım sen bunları yaparken ayris ne yapıyor acaba?

kız şu lahana çorbası diyet bölümündeki çorbamı?sadece onumu içecen kız sen dayanamazsın ooff ooo fff o börekler poğacalar tatlılar bir düşünsene ecrin koskocmaan bir tabak abur cubur sempatiksalakcinni

canım sen bunları yaparken ayris ne yapıyor acaba?

canım o bebek bakmıyorki onun kızı oyuncak bebe laelaelaelaelae oturttuğun yerde kalıyor kuzumun ağzı var dili yok işte balllı bu ecrin.bizimkiside bir saniye görmese ortalığı birbirine katıyor.

delf valla mamasını yedirdim altını altım yatırmıştım oynasın diye uyumuş süpürgenin sesine:)))
maşallah benim kzııma yaa..allahım herkese böyle uslu bebe versin.gerçi böyle yaramaz anne babadan bu çocuk nasıl oldu şoktayım ama:))ben felakettim amannn...hastaneden kırıktan kurutulamzdım:)

ecrin kız diyet topiğinde inceliyorumda şu çörekotu varmış kız yemeklerden önce yarım saat önce içiyormuşun zayıflarmıyımkine denesemmi bilemedimbilmiyorumkismile

ceyce sorma evet öyle bi çorba ama işin komigi sitede üstte saç boyası varya orda isimleri yazıyotr ben açlıktan onu kahveli bişi okudum kendime güldüm sonra:))

ben emzrimiyorumya dün lahana aldım yaptım bakalım 3 kase içtim açlıktan ölüyomm başım agrıyor:))

ohh mis gibi olmuştur şimdi benim evde rezil durumda resmen.bu arada evi karıncalar bassmış ne yapsam acaba çamaşır suyu elimde gezer oldum yuvalarını tespit edip oraya döküyorum bakıyorum sabah başka yerden çıkmışlar orayada döküyorum çamaşır suyu valla başedemiyorum heryerdeler çok sinir bozucu

benden de çıktı.
mecburen karınca yemi koydum, çok üzüldüm ama.
Ayaz olmasa toplar toplar bahçeye atardım ama şimdi mecburum yayılmasına engel olmaya.

bu arda ceyce evde abur cubur tatlı büsküci ne varsa hepsini bitirdim almadım dolap boş ancak kıvırcık yerim mö gibi o var:)))işi garantiye aldım güya bakalım dayanabilcemmi:)

ceyce sorma evet öyle bi çorba ama işin komigi sitede üstte saç boyası varya orda isimleri yazıyotr ben açlıktan onu kahveli bişi okudum kendime güldüm sonra:))

ben emzrimiyorumya dün lahana aldım yaptım bakalım 3 kase içtim açlıktan ölüyomm başım agrıyor:))

kız sen yapamazsın bunu demedi deme şimdiden sinyal vermeye başlamış ayrisi tavuk fln görmeye başlama akça pakça kızın sempatiksalakcinni.durulurmu kız sadece çorbayla infilak edersin haaa sırnaşık şey

ayyy bende sinir oluyorum şu karıncalara....
valla ben gördüm mü kaşınıyorum...
bende karınca tozu aldırdım napim başedemiyorum...yuvalarıda buldum....çok şükür kurtuldum gibi....

kızlar bu çörek otu anne sütünün kalitesini hemde miktarını arttırıyormuş bilginize sunarım.

Back
X