Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o bebek bakmıyorki onun kızı oyuncak bebe laelaelaelaelae oturttuğun yerde kalıyor kuzumun ağzı var dili yok işte balllı bu ecrin.bizimkiside bir saniye görmese ortalığı birbirine katıyor.
delf valla mamasını yedirdim altını altım yatırmıştım oynasın diye uyumuş süpürgenin sesine:)))
maşallah benim kzııma yaa..allahım herkese böyle uslu bebe versin.gerçi böyle yaramaz anne babadan bu çocuk nasıl oldu şoktayım ama:))ben felakettim amannn...hastaneden kırıktan kurutulamzdım:)
kızlar bebkle tatile cıkacak var mi bu yaz??
sinek kovar kullaniliyor mu cocuk bulunan odada?bir de surulen losyon varmiş sinek kovucu cocuk icin hic duydunuz mu??
biz çıkacaz cnm tatile....
ben şuan evde esemmat kullanıyoruM...elektrikli hergün bir tablet koyuyorum...
.:biz çıkarmıyız tatile hiçççççççç bilmiyorummmm.eşim iş değiştirdi. izni yok bu sene. ama belki kaçamak yaparız 3-4 gün. o zaman dr a sorarım. sinekler yemesin bebişleriii
ceyce, benim kayınvalidem de bir süredir yapıyor onu, en son gittiğimde acayip kilo vermişti, ama dikkat et, çörek otu kanı sulandırıyormuş, öyle problemin varsa kullanma...ecrin kız diyet topiğinde inceliyorumda şu çörekotu varmış kız yemeklerden önce yarım saat önce içiyormuşun zayıflarmıyımkine denesemmi bilemedimbilmiyorumkismile
cadolozzz masallahh masallahhh:))
cok sevindim senin adina devami gelsin insallah:))
gezecem gezecem yarında gezecem ayça senin faceedeki ismin negeezzzz cadııııı gezenti cadııııı evde duramayan cadııııılülülülülülülülülülülülü
trosyd hemen iyi eder travazol yada bu ikisi antibiyotikli pişik kremi oluyor canım çok ince bi tabaka halide günde 2 kez uyguluyosun ben günlük her bezden sora niveanın pişik önleyici kremini kullanıyorum yoksa çağanında oluyokızlarr
oğlumun poposu pişk olmuş sanırsam ptür pütür az vardı ama kızarmış çoğalmışta
ya bu antibiyotik yaptı ya arada verdiğim meyva falan
çünkü ne ıslak mendili nede bezi değiştirdim
içim acıdı önerisi olan varmı acaba
kızlar susam kilo aldırır mı?