2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben zehraya 4-5 tatlı kaşığı yoğurta 1 tatlı kaşıgı pekmez koyup veriyorum acaba erkenmi daha..

bizim büroya habertürk geliyor pek okumuyorum çok yalan haber yapıyor,
arkadaş zaman gazetesi getiriyordu o da getirmemiş bugün,zamanı seviyorum..
bu arada eurovision da 2. olmuşuz,dün akşam gördüm haberlerde..
ispanya ekibi şarkı söylerken sahneye bir adam atlıyor dansçılarla birlikte dans etmeye başlıyor çok komikti yaa:roflol:

bende sabah ilk bilgisayarı açtığımda gazetelere söyle bi bakarım
ya evet manga 2 ci oldu açıksası beklemiyodum şaşırdım

ben de kızıma su vermeye başladım,2 seferdir veriyorum,
kana kana içiyor,kaç çay kaşığı vermek lazım acaba:uhm:

sıhhatler olsun cnm,
alışırsın merak etme,sık sık aynaya bak bir günde alışırsınsempatiksalakcinni

teşekkür ederim canım
inşallah alışırım

sced o zaman perma ilacıda yasaktır bioxin yasaksa..

muhtemelen yasaktır

kızlar ben zehraya 4-5 tatlı kaşığı yoğurta 1 tatlı kaşıgı pekmez koyup veriyorum acaba erkenmi daha..

bence şimdilik tek yoğurt ver
önümüzdeki ay pekmezli verirsin
biz geçen ay yoğurtdu tek verdik
bu ay kahvaltısına ekliyoruz

mervecım düz saçtan çok sıkıldım saçlarımda çok dökülüyo onun için perma yaptırayım diyorum..

geldim geldim bende geldim pazartesi sendromu yaşıyorum hala adapte olamadım işe birde ay sonu oof offfff.esmercim çok geçmiş olsun canım hiçç uslu durmuyorsun haa baksan gezerken çıkarmışsındır parmağını kaydirigubbakcemile3 yaaa bende saçlarımı boyatmak istiyorum bir fırsat bulsam.

bütün şehitlerimize allah rahmet eylesin. hepimizin çocukları var sen büyüt büyüt bir dengesiz gelip onu senden alsın yazıklar olsun. hepsi ana kuzusu.

öyle yapayım o zaman canım..
mehlika bende veriyorum su çünkü havalar çok sıcak sanki bana susuyordur gibi geliyo belki psikolojik ama genede veriyorum işte..3-4 çay kaşığı..

yaa kerem su içmiyor biberona koyuyorum biberondanda içmiyor anca çay kaşığıyla verirsem içiyor ondada boğulcak gibi oluyor korkuyor oğlum sudan yaa yıkanırkende korkuyor neyapsam ya su içmesi için bilemedim şu alıştırma bardaklarından flnmı alsam akıl verin bana kızlar

kızlar kuzularınızın üstünü nasıl giydiyorsunuz
eşimle kavga ediyoruz çoçuğu çok giydiriyosun diye kızıyo bana

canım ben dün pantolon içine çıtçıtlı kolsuz badi üzerine kısa kollu tişört kafasınada şapkasını taktım öyle gezdirdim ona rahmen terledi

aman bizim ki de bugün bana kızıyor kızı kalın giydirdin hasta ettin diye,
kuzucuğum hasta oldu ,öksürüyor gözleri sürekli çapaklanıyor,
bugün iş çıkışı dr götürecez..
ben kısa kollu giydiriyorum arık..

saçımı kestirdim geldim
çokkkk kısa oldu ya
nasıl alışcamm

fotoo fotooo fotoooosempatiksalakcinni

ben de kızıma su vermeye başladım,2 seferdir veriyorum,
kana kana içiyor,kaç çay kaşığı vermek lazım acaba:uhm:

canım ben biberonla veriyorum suyu. içiyor bol bol ama sonra oyun yapıyor ısırıyor filan.
mervecım düz saçtan çok sıkıldım saçlarımda çok dökülüyo onun için perma yaptırayım diyorum..

ya benimde innaılmaz dökülüyorrr. perşembe günü tiroid kontrolum var bakalım soracağım. (tiroid hastasıyım da ben :çok üzgünüm:)

canım tek body ile dolaşıyor bizimki altta sadece bez alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…