• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun :teselli:
hayırdır canım yaa
nasıl oldu ne oldu neden oldu
şimdi çok şükr iyisiniz inşallah

geçmiş olsun canım.

bluenes
gecmış olsun

deri yoluyla herşey emiliyor,bebeğe de geçiyor diye biliyorum ben ama..yine de araştırmak lazımm,tüy dökücünün içeriği de pek iyi değildir..saç boyası da aynı şekilde saç dibinden emildiği için zararlı..ucuna röfle yapılsa sorun yok da,e onun için de dibine illa bir boya yapılıyor,sonra röfle gölge oluyor..katmer katmer boya -tatlicadiarzu-

geçmiş olsuunnn,çok şükür atlatmışsınız..bu bebişler korkutuyor arada bizi böyle,bi rahat dursalarr..

çok sağolun kızlar şimdi ilaç içip tutuyoruz bakalım bizim yaramazı. iyiyiz şükür şimdilik ama korkuttu tabi bizi.

bu bebişlerin telaşı nedir anlamadım ya.sanki bişi var dünyada yatın ananızın karnında ekmek elden su gölden.sıcacık tekrar girme şansım olsa hiç çıkmazdımdelikafadulden

Allak bullak oldum ya, evde otur otur, canim cok sikiliyor

depresyon böyle bisey mi

mafoldumben

belki annesine falan gitmiştir yada neti bozuktur.kötü düşünmeyelim hemen.anam benim uykum geldi gidim koçişin yanına uzanım biraz

yalelin dogum yapacagı hastanenin dogan bebeklerine baktım begüm yok.dogum yapmadı sanırım.
ben de şimdi medipol e baktım juli var mı diye :)) ama randevusu bugündü zaten,medipolde olmamıştır..
tülay dediğiniz dr.hangi hastanedeydi?ona mı gitti acaba,yoksa en son pendik e gitmişti galiba..

bu bebişlerin telaşı nedir anlamadım ya.sanki bişi var dünyada yatın ananızın karnında ekmek elden su gölden.sıcacık tekrar girme şansım olsa hiç çıkmazdımdelikafadulden

Ayyy alemsin ya ..delikafadulden Ama haksızda değilsin.yerimseniben.Gerçekten bazıları çok acelecii.kaydirigubbakcemile.İllaki yeni yıla anne ve babalarıyla girecekler..hihoyyytMerak ediyolar heralde..:uhm:Sabırsızlanıyorlar....:emir_bebek:

tülayın oldugu hastane hospitalium du..ama ben göremedim orda öyle bir bölüm.pendik şifaya gitmişti en son.

smhsmh cnm

benden 1 gun oncesın

normal mı olacak sezeryan mı
canım haftaya salı günü sezeryan olucam Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa
yalelin dogum yapacagı hastanenin dogan bebeklerine baktım begüm yok.dogum yapmadı sanırım.
harbiden nerde bu hatun
ben de şimdi medipol e baktım juli var mı diye :)) ama randevusu bugündü zaten,medipolde olmamıştır..
tülay dediğiniz dr.hangi hastanedeydi?ona mı gitti acaba,yoksa en son pendik e gitmişti galiba..

bu kız nerde doğum yapmıştırki acep en son nereye gitmişti

canım haftaya salı günü sezeryan olucam Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa

harbiden nerde bu hatun

bu kız nerde doğum yapmıştırki acep en son nereye gitmişti
hospitalium a gidiyordu,pendik şifa ya gitti geçen hafta,bugün de medipole gelecekti :))
medipolde yok melisacık,demekki diğer ikisinden birinde..

semiş kız niye sezeryan olucaksın ?
daha önce geçirdiğim bir göz ameliyatı yüzünden zorunlu sezeryan şekerim
ıkınmamam lazımmış

hospitalium a gidiyordu,pendik şifa ya gitti geçen hafta,bugün de medipole gelecekti :))
medipolde yok melisacık,demekki diğer ikisinden birinde..

canım msj attım juliye normal olaraktan daha cevap gelmedi bakalım
o bugün büyük ihtimal hastaneden çıkıyodur yada çıkmıştır
hadi bakalım
bende merak ediyorum

Back
X