• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smhsmh cnm
kısmetse bızımde oglumuz olacak
ÖMER KOYACAGIZ

ayyy julı nın ıyı olmasına cok sevındım
darısı basımıza
vaktıyle gelsınler ınsallahh

dımple uzulme cnmm
allah dagına gore kar verır derler
cocuklara sıhay turpu oy ıcıne bal koy
bı gece dısarda pencere kenarında beklet
ıyı gelsın
kendıne de yapabılırsın bunu

kızlar sizdede oluyo mu artık habire hasta oluyorum. dikkat de ediyorum bugünde burnum akıyo. sırt ağrıları sizdede var mı

casmınnn
sende laz mısın cok guzel konusuyosun
bıttım
casmınım kara turp al
ıcını oy bal koyup 1 gece dısarda beklet cam kenarında
bogazına ıyı gelır uşagum

kızlar
juli msj attı
Melisa çok iyiymiş hele doymasın basıyomuş çığlığı
birazdan evlerine gideceklermiş
darısı sizlere öyle güzel bir duygu ki demiş
ve hepinize çok selam söyledi :asigim:

ayy ne güzel maşallah darısı başımıza semiham senle bi gün arayla doğum yapıcaz kısmetse

merhaba kızlar
acıların kadını olarak bende yine iyi haberler yok
iki oğlumda hastalandı
büyüğümü okula yollamadım annem dr a götürdü
hafif burnu akıyo ama çok öksürüyo
küçüğümünde burnu şelale misali hiç durmuyo

çok moralim bozuldu hem doğum yapıcam hemde çocuklar hasta annem hangi birimize yetişecek
oofff
geçmiş olsunn..

havalar bir ısınıyor,bi soğuyor,tam hastalık zamanı.. :((
üzme kendini,herşey hallolur ,annen de varmış nasolsa..bol çorba vs..atlatırsınız inşallah..

blue canım çok geçmiş olsun..neye baglı olarak gelmiş sancıların bişey söyledimi doktor..hem bu arada ikimiz beraber doğurucaz dedik yan yana yatacaktık ne acelesi var senın yakısıklının beni yanlız bırakmayın vereliniortak işin şakası bu tabi canım.. daha erken vaktinde gelsin inşallah sağlıkla gelsin..bende geçen hafta temizlik yapmıştım akşamına bir belim agrıdı hala yatıyorum çok dikkatli olun kızlar valla yürümeye takatim bile yok..

canım benim böbrek problemim var ya onunla alakalı iyi bile dayandın dedi jale hanım. şimdi ilaçlarla tutuyoruz. ama sana biraz anlatayım jimeri. tahmin ettiğinin çok üstünde ilgi alaka var. sabaha kadar 1 saat ara ile tansiyon, ateş, ilaç, temizlik sürekli hiç durmadı. ve herkes acayip güler yüzlü. c.tesi gecesi yattım ve ertesi gün oazar malum jale hanım çalışmıyor pazar günleri. benim ağrımda geçmişti pazar günü ama yinede geldi kontrole ilgi on numara. odalar süper sıcacık, refekatçı için de geniş koltuk yastık yorgan herşey var. çok ama çok rahat ettik kısacası daha öncede özel hastanede bulundum ama bizimki 5 yıldızlı otel konforunda için rahat olsun.

kızlar
juli msj attı
Melisa çok iyiymiş hele doymasın basıyomuş çığlığı
birazdan evlerine gideceklermiş
darısı sizlere öyle güzel bir duygu ki demiş
ve hepinize çok selam söyledi :asigim:

ayyy canım ne güzel yaaa. sende slm söyle bizden msj gönderirsen

merhaba kızlar
acıların kadını olarak bende yine iyi haberler yok
iki oğlumda hastalandı
büyüğümü okula yollamadım annem dr a götürdü
hafif burnu akıyo ama çok öksürüyo
küçüğümünde burnu şelale misali hiç durmuyo

çok moralim bozuldu hem doğum yapıcam hemde çocuklar hasta annem hangi birimize yetişecek
oofff

canım üzülme allahın izniyle toparlar çocuklar sen hasta olma doğum üstü çocukların bünyesi bizden daha kuvvetli anneler mücedeleci olur biliyosun doğumdan sonrada o yatar sen bakarsın birkaç gün ona dinlendirir öyle yollarsın evine...=)çocuklar belliki doktorluk olmuşlar ama ..büyük öksürüyor demişsin..öksürük için kara turp ile yapılan bir kür var istersen yazarım nasıl yapıldığını=)

bende dışarı çıkıcam eşime mail attım dışarı çıkcam diye benle dalga geçiyor burda bi yokuş var yuvarlanırsın güm pat küt diye küstüm ona...bu adam benimle hep dalga geçiyorr amaaaa.

ecrin canım seninde az kalmış artık akşam sabah alırız seninde hayırlı haberlerini heyacan varmı valla ben doğuranları duyunca heyecanlanıyorum hatta bazen özenip bi an önce doğsada sevsem diyorumopuyorumnanaktan

inşallah womarch

aşkitom
duymuştum bende siyah turpu
dr dan gelsin bakalım olmazsa bide onu deneyelim

ev zaten aktarla eczane arası bişi oldu

her yer ot
her yer şurup
dolaplarda yer yok artık

aşkitom anacım benim babam trakyalı selanik göçmeni aslen oralıyım ama annem trabzonlu ordan şeyediyom yani ucundan köşesinde..ama inanmıyacaksın ne annem ne tayzemler hiçbiri şiveli konuşmaz hatta hiçbiri hamsi bile pişirmez nasıl trabzonlular bilmem=)=)

naber kızlar gene coşmuşunuz bi 2 saat yattım doldurmuşunuz gene sayfaları atlaya atlaya baktım kaçırdığım şeyler olabilr. sabah erken kalktık gecede yatamadık mecburen işte sızdım biraz kendime geldim

yaaaa korkutmayın beni yaaa. ben en iyisi su içip yatiiim biras.offf:sinifsinif:

korkma kız korkulcak bişi demedimki. benimki gibi bişeyin olsa anlarsın demek istedim. baya baya şiddetli bi ağrıydı ne yatabildim ne oturabildim ne yürüyebildim öle kitlendim kaldım anlarsın yani farklı bir ağrı olduğunu gaz sancısının çok ama çok üstünde bi ağrı

Back
X