2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

AY BEN ONU YERİİİİİİİİM
BU ARADA GÜNAYDIN MI DSEM TÜNAYDIN MI DESEM BİLEMEDİM KISLARkaydirigubbakcemile3

oğluşumu hıçkırık tuttu hık hık hıçkırıyo ya kuzum nasıl merak edyorum hele julinin yazdıklarını okuyunca iyice sabırsızlandım

Günaydın tatlı hamişler,nasılsınız bakalım? Ya kızlar ben artık sabahları acayip derecede aç kalkıyorum ve doymak bilmiyorum,daha da çok var bu gidişle ben yarım dünyalıktan tam dünyalığa terfi edicem kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:ehehe benim zeynomda 3400 doğmuştu ve saçlarını görünce aman alahım dedim bu neee?düşün artık 1,5 ay sonra ilk saç kesimini yapmak zorunda kaldık doktorun ısrarıyla=)sositosositohayırlısı olsun bol emmeli günler sütün doyursun yeter ki annesi bundan sonra kim için varsın=):ecrin_bebek:

selam kızlar geçmişi okudum anca gelebildim
juliye çok sevindim ya bide çok duygulandım neden bilmiyorum:))
bende dün gece rüymda abuk sabuk ne kadr şey varsa uğraştım
oooh hastaneye doğuma gittim uğraştım uğrştım ama doğuramadım
hmile bi arkadaşım vr onu doğurtmaya çalıştım oda olmadı
sabah kalktığımda sersem gibiydim
neyse bol çikoltalı bir kahvltı yaptımda azcık kendime geldim yaww

bu arada hakikaten topic git gide sessizleşmeye bşladı ocak ayında kimse klmıcak sanırım
kuruyup gidecek topiğimiz

selam kızlar
aldım kızımı geldim :lepi:
hersey yolunda
ee kimler doğurdu bakem
juli sanada kızınada maşallah canım ya valla yazdıklarını okuyunca iyice heveslendim yılbaşından önce doğurmak istemiyorum derken şimdi gelsin diyorum sağlıcakla kurtuldunuz canım darışı başımıza inş

kuzum maşallah bizim geline valla iyi bakıyorsun kızımıza demir bey okadar iri değil hatta minicik ama olsun ben kararlıyım alcam tobik kızını :sm_cool::sm_cool::roflol::roflol:

kıslar işim var o yüzden kaçıcam bakim dedim doğuran varmı yada doğurmayan kaldımı=)pc açık kalsın arada bakarım size....baktım kocamdan hayır yok gagtım kızımın gardolabıyla benimkinin üstünü indirdim yavaş yavaş aşağıya.....kızımın ki alçakta sildim güzel düzenledim ama bizimkine yemedi gözüm indirmek paha değilde kaldıramıcam kusura bakmasın...temizleyip ayıracaklarımı ayırdım koydum yatak odasının bir köşesine herşeyi akşam pazardan gelince çık dicem tepeye=)ay bu erkeklere siz işe başlamadan işe başlatamıyorsunuz çok hata yaptım çokkkk 2. çocukta akıllandım geç kaldım ....=(ufak ufak okucam canına=)onada kıyamıyorum ya.......çok ağır işi var .hele bu soğuklarda kulaklar eller mosmor ayaklar su içinde geliyor adam zaten duş alıp yemek yiyene kadar hoşaf oluyor....olduğu yerde uyuyakalıyor soğuklarda ......işte biraz iş benden birazı ondan napim bana da yazık....kendimi çok zorlayamam ağır taşıyamam yani can buda korumam lazım=(

Kolay gelsin canım.Aman zor olanları bırak yapsın kocan,sakın sen elleme lmaz: Onun işi de zor demişsin ama sen de bir can taşıyorsun,biraz katlanıcak artık...

:roflol:
özgecim hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
aynı şeyi dün ben yazdım doymak bilmiyorum bende ya gece wc ye kalkıyorum ozaman bile açım ne olacak sonumuz bilmiyorum sen ne zamandır böylesin benim son 1 haftadır cuma dr gitcem sorcam sürekli yesem olacak yani anca doyarım belki

adaş hoşgeldin demek bi doğuramadın rüyanda :roflol:
belki rüyan tersine çıkar çok rahat doğurursun
bu arada kocanla barıştınız mı aldın mı gönlünü kocam bana diyo sen doğum yaklaştıkça iyice sapıttın kendi kendime kavga ediyorum küsüyorum barışıyorum ağlıyorum allahtan adam bana uymuyo yoksa çoktan boşanmıştık ben bile kendime tahammül edemiyorum eşime şaşırıyorum bana nasıl dayanıyo diye:roflol::roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar nasılsınız? 2-3 gündür internetimde problem vardı giremedim aklım hep sizdeydi ne var ne yok? en son julii doğum yapmıştı var mı başka gelişmeler? biraz geçmişe bakacağım ama hepsini okuyabilmem mümkün değil

Esracım biz de iyiyiz iznimiz başaldı ya miskinlik yapıyoruz oğluşla kaydirigubbakcemile3 Benim de 2-3 gündür bu şekilde. Hatta gece 1 de karnım acıktı dedim eşime,evde ekmek de yoktu;hadi çıkalım bir yerlerde bişeyler yer geliriz dedi ama onu da gece gece yormak istemedim yattım uyudum. Sabah bi kalktım açııımmmcokacimcoook yedim ama daha verseler yerim. ben de cumartesi sorayım dra bakalım...

ahhh kızlarr ahhh
eşim grıp olmuş
dun gece çok huysuzdu,resmen kişilik degiştirdi adammm
amanınnn kocası huysuz ınsanlar napıyor acep
şimdi onları daha ıyı anladım
halimize şukur vallahaaa

hoşgeldin tatlım bende birazdan seni arayacaktım ne yapıyorsun sesin çıkmıyo diye iyimisiniz kızın nasıl
varya halim olsa havalarda soğuk olmasa çıkayım sana da pınarada gideyim hem bebekleri göreyim hem tanışalım diyorum ama yerimden kalkacak halim yok

merhaba canım,biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım? Juliyle birlikte 3 kişi daha doğum yapmıştı sanırım haberin vardır,onun dışında topic olarak beklemedeyiz :CüvCüv:

yok adaş ya doğuramadım valla karman çorman çıkamadım işin içinden
inşallah dediğin gibi tersi olurda pıt diye doğuruveririm
barıştık barıştık oğluşuna araba aldı pazar günü onunl oylandım unuttum küs olduğumuzu zaten oda uzatmadı işte öyle bitti gitti
aynen bende nefesimle kavga durumundayım
diyorum ya julinin yazısını okudum gözlerim doldu noluyosa anlamadım
hormonların hain oyunu bu bence :))

nasılsınız kızlarrr

iyi şeker sen nasılsın

hoşgeldin şekerim bugunlerde doğuran yok
haftasonuna doğru harekete geçiyo bizimkiler:)

aynen bende böyleyim yani bıraksalar 24 saat yer 8 ayda aldığım toplam kg kadarda 1 ayda alırım abartmıyorum yani ciddiyimakannehirakannehir

ahhh kızlarr ahhh
eşim grıp olmuş
dun gece çok huysuzdu,resmen kişilik degiştirdi adammm
amanınnn kocası huysuz ınsanlar napıyor acep
şimdi onları daha ıyı anladım
halimize şukur vallahaaa

Geçmiş olsun canım... Valla erkeklerin çoğu hastalanınca huysuz oluyor,ama şükür benim eşimin o huyu yok. Aksine ben hastalanınca nasıl iyileştireceğini şaşırıp strese giriyor adam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…