meltem hoşgeldin diyeyim,günlerdir yoksun,tatil nasıl gidiyor??
krizalit,sen de dr a gitmişsin ptesi okudum,sevindim herşeyin yolunda olmasına..o yumuşama olayını anlamadım ama..
kıslar hastane çantanıza bebek havlusu koyacak mısınız?_
tansiyonun filan mı çıktı acaba?benim çıkınca midem de bulanır.alet varsa ölç bakalımmidem çok bulanıyor kızlar neden acaba?
midem çok bulanıyor kızlar neden acaba?
ben koymadım krizalit gerek yokki onlar suyun altına tutup veriyor bebek yıkamıyorsun hastanede.
ayy kendimi iyi hissetmiyorum midem çok bulanıyor dogurcammı ne..
kızlar ben dün bir ara karnımda hafif bir uyuşma hissettim. Kocacım da evde yoktu,çok uzun sürmedi ama oturdum ya bişey olduysa diye ağladım,bir de hareket etsin diye biraz bağırarak konuştum oğlumla neyseki düzeldi...Sizde hiç oldu mu böyle bişey?İyice evhamlı bi tip oldum çıktım...
Son haftalar reflüden oluyor.Varsa bir soda iç.Benim de faranjitim kabardı gene.Boğazım acıyor.Sinir oldum iyice.Hayırlısıyla doğursaydık bir.Gebelik her yönüyle stresli.aman hasta olmayım aman şunu da yiyiemi ay çocuk kımıldadı yok kasıldım yok gerildim.Vallahi ruh hastası olup çıkacam.lülülülülülü
Son haftalar böyle ruh hastası gibi oluyor insan.Ben de aynı moddayım.Evde eşim oğlum da olmayınca her bişi üstüme üstüme geliyor..neyse doğurunca da bu hormonlar hızla çekilmeye başlayacak o zaman da sıkıntılarımız olacak .Ayy neyse az kaldı birşey kalmadı.Hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?