abisi yok hacı ondan çok daralıyom zaten o anneannesi gille gitti
gerçekten çok zor aynen ağız burun salya sümük vıyık cızık inşallah doktor hastalığı atmaya başlamış der
esmer bizede bronşiolit nese ondan dedi götürcem bakalım bugün başka doktordan randevu aldım önceden yoktu işte bu burnunda çıkarmaya başlayalı daha şiddetlendi hastalığı zaten normaldede en az 4 sefer uyanıyodu şimdi dahda arttı ya öksürüyo ya burnu tıkanıyo başlıyo ağlamaya
iyi az önce cadı çiğerlerde bişey yok yazdıyaa
haklısın cnm kendim ettim kendim buldum..gece uyusa gündüz bana yapışsada olurda gecedeuyku yoktekrar götür doktora cadı. antibiyotik zaten ya 1 haftalık ya da 10 günlüktür. etki etmesi gerekirdi şimdiye kadar.
ventolin şurupta nefes açıcı. bu suya sıktığının şurubu işte.
Ayaz'ın gece uykularını etkilemedi hastalık. sadece daha kıpır kıpır oldu geceleri.
Öksürüp uyanıyor bazen ama geri uyuyor kendisi.
ayaz'a bronşit dedi doktor.
tutku; hoşgeldin.
hiiçç şikayet etme anacım utku bana çok bağlandı diye. bebeyi bu kadar sakınırsan olacağı bu tabi. kimsenin kucağına vermiyorsun ki çocuğu
o mobilyacıları sorma zaten sinir ediyolar insanı inşallh bir an önce gelir evde beklemk çok sinir ediyor
ben buzluğa hiçbieşey koymadım yaa aman ne biliym hep bu hafta diyorum ama hiçbişey koymuyorum
gece uykusu bizim oturdu yanına uzanıyorum hemen uyuyor
gündüzleride beşiğinde yada tv karşında uyuyor
sağol canım biz biraz iyileştik ömer nasıl
geçmiş olsun canım
olsun tek tek yesin daha iyi bnde kahvaltı yapmadım öyle ama kendim yerken veriyorum hep
yanlış biliyor demek ki o
bronşia ya da bronşit demişlerse hastalık ciğerdedir.
haklısın cnm kendim ettim kendim buldum..gece uyusa gündüz bana yapışsada olurda gecedeuyku yok
buluşma işi ne oldu.yarın buluşuyomuyuz
hacı kan aldılar film çektiler çok az ciğerlerde var ama çok fazla değil dedi acilin doktoru soradan kontrolle götürdüğümde çok iyi dedidi doktor arkadaşa temziliğe gittikten sora azdı çğanaın hastalığı
ama sen anam gibi profsun sen diyosan bronşit öledir ayz nasıl ayaz maşallah zaten hastalıkta sağlıkta her türlü uyuyo maşalahh kırkbinkere
ben yarın yokum Ayaz'ı doktora falan götüreceğim :1no2:
yok yavv ben illa vardır demiyom.
Ama bronşit olunca zaten akciğerler inmiş oluyor.
Bize geçen hafta röntgen çekmediler, sadece dinledi doktor. Henüz başlangıcı, haftaya geçmediyse röntgen alırız dedi.
Ama şu an ilerledi farkındayım. Gece uyuyor da Ayaz gündüz hiiç durmuyor.
Kaç gündür delirtiyor babayı huysuzluktan.
ya organize yapılmadımı ben yokken..haftaya ayarlayalım bari..oruç tutanlar gelemez ama
Öyle yazınca bende buğlem gb sandım inş ayazda
yanlış biliyor demek ki o
bronşia ya da bronşit demişlerse hastalık ciğerdedir.
evet diş henüz çıkmadı belki çıkınca olan tüm düzen bozulacak bakalım bekliyorhaklısın cnm kendim ettim kendim buldum..gece uyusa gündüz bana yapışsada olurda gecedeuyku yok
buluşma işi ne oldu.yarın buluşuyomuyuz
maşallah cnm kızına ne güzel düzene girmiş uykunuz..diş çıkarken düzen falan kalmıyo amaeyvahedigeldismile
mobilyacıları sorma ya deli ettiler beni..
bende taze fasülyeyle barbunya koydum bezelye önceden koymuştum..fazla erteleme zamanı geçer bide..vişne reçeli yaptım bi kaç çeşit reçelle domates yapıcam..kışlıklarım hazır olucak
selam kızlar ancak yazabildim ayrsiten ne huysuz oldu bu yaw:)
tüm hasta bebelere geçmiş olsun..
mehlika yeter okadar kahvaşltılık....
çok sinirliyim ayrıca...off.
benden başka el atan yok ki.
benim de hastalıktan aklıma gelmedi.
hem aklıma gelse de kendim gelemyeceğim organizasyonu niye yapayım ayol sempatiksalakcinni
valla ben tutmuyorum, eğer sağlık sorunu olmazsa gelirim.
ben ayaz'ı iyileşti sanıyordum hala geçmedi mi?
offff yazık bebelere ya sıcaklar mahvetti
cadı çağan 'a da çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah
tmm cnm ben bu hafta giremedim hiç o yüzden haberim yok..haftaya ayarlarız..
sen neden gidiyosun dr a rutin kontrolmü
ben ayaz'ı iyileşti sanıyordum hala geçmedi mi?
offff yazık bebelere ya sıcaklar mahvetti
cadı çağan 'a da çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah
kızlar bu ebru şallı platesi yapanlar nereden yapıyor cd mi almal nette varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?