selamm sekerlerrr ben halenn dogurmadimmmm
kızlar aşkitom facebook a acayipbişeyler ayzmış kk ya giremeyeceğim şu an çok üzgünüm filan diye neden olduğunu bilen varmı çok meraklandım benn.
maşallah diyelim ama heran olabilir dimi artık.
selamm sekerlerrr ben halenn dogurmadimmmm
bende baktım şimdi eşi hastaydıya bide bayagı kızıyormuş kk belki büyüzden tartıştılarsa girmeyecektir daha kötüye yormak istemiyorum
ALLAH bilirde bugun doktordaydim 2 hafta gecikmeli olabilir dediiiiii akannehirakannehirakannehir:sinifsinif:
hoş geldin dogurursun bunun41 haftasıda var unutma
bende baktım şimdi eşi hastaydıya bide bayagı kızıyormuş kk belki büyüzden tartıştılarsa girmeyecektir daha kötüye yormak istemiyorum
oyy oyy maşallah bebişe yerini sevmiş demekki aman sağlıkla gelsinde artık zamanı önemli değil canım.
rabbim ikinizede sağlık versin canım inşallah çok çok kolay doğum yaparsın.minnoşuna da maşallah bir kere daha
meraba kızlar. melekleriniz gelmeye başlamış. anlaşılan aeleci çıktı bu ocak bebişleri. ahhhh benimki d eokadar aceleci olmayıp ben d ebu heyecanlı konuşmalra dahil olabilseydim. sizin adınza okadar çok seviniyorumk. ateş düştüğü yeri okar yakıyoki. Allah kimseye evladının acısını göstermesin. diyorum ben de alıp ekleiiğim o cicileriyle oğlumun esmini ekleyebilseydim. 22 gündür gözümde yaş kalmadı kızlar. o minik melekelerinizle baan dua edin sabır ve dayanma gücü daha sonra da sağlıkla hayırlısıyla Denizimin kardeşini versin bize. buna ço ihtiyacım var.
yavruna sağlıcakla kavuşmana sevindim cnm,slm
bebisim suan kollarimda :ecrin_bebek::
spinal sezeryanla 36 haftalik dogum yaptim
kizcem 2820 gram ve sagligi yerinde
birkacgun hastanede kalacagiz
ayrintilari eve gecince yazacagim
cok guzel tarif edilmez duygular icerisindeyim :kedi:
zamani gelince darisi sizlerin basina....
kocamaaan opuldunuz...kaydirigubbakcemile3
ay geçmiş olsun cnm,inş. düzelir ve bir daha böyle problem yaşamassınız,ben de göğüs ucu kremine başlamamıştım biran önce başlıyayım en iyisi..selam kızlar a.s.
kötü bi gündü göğüslerim resmen sakır sakır kanadı
kızımın ağzı kan içinde kaldı
en sonunda mama aldık sussun diye verdik bütün gün ağlamaktan gözlerim balon gibi
ne kadar krem varsa denedim kafayı yicem yaa
şimdi biraz düzeldi
hakkında hayırlısı olsun cnm,inş. sağlıcakla ve en hayırlı zamanda gelir yavrun:Saruboceq:ALLAH bilirde bugun doktordaydim 2 hafta gecikmeli olabilir dediiiiii akannehirakannehirakannehir:sinifsinif:
cnm imtihanın çok büyük,ama sabredersen mükafatını alacaksın inş.Rabbim böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın,ve kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin,inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve meleğine sağlıcakla kavuşursun:Saruboceq:meraba kızlar. melekleriniz gelmeye başlamış. anlaşılan aeleci çıktı bu ocak bebişleri. ahhhh benimki d eokadar aceleci olmayıp ben d ebu heyecanlı konuşmalra dahil olabilseydim. sizin adınza okadar çok seviniyorumk. ateş düştüğü yeri okar yakıyoki. Allah kimseye evladının acısını göstermesin. diyorum ben de alıp ekleiiğim o cicileriyle oğlumun esmini ekleyebilseydim. 22 gündür gözümde yaş kalmadı kızlar. o minik melekelerinizle baan dua edin sabır ve dayanma gücü daha sonra da sağlıkla hayırlısıyla Denizimin kardeşini versin bize. buna ço ihtiyacım var.
Merhaba kizlar, misafirlerim yeni cikti, esim de onlari evlerine birakmaya gitti,
mutfak berbat durumda ama hic halim kalmadi toplamaya yarin benim ellerimden öperler artik :sinifsinif:
Siz napiyorsunuz kimler var, ne var ne yok?
meraba kızlar. melekleriniz gelmeye başlamış. anlaşılan aeleci çıktı bu ocak bebişleri. ahhhh benimki d eokadar aceleci olmayıp ben d ebu heyecanlı konuşmalra dahil olabilseydim. sizin adınza okadar çok seviniyorumk. ateş düştüğü yeri okar yakıyoki. Allah kimseye evladının acısını göstermesin. diyorum ben de alıp ekleiiğim o cicileriyle oğlumun esmini ekleyebilseydim. 22 gündür gözümde yaş kalmadı kızlar. o minik melekelerinizle baan dua edin sabır ve dayanma gücü daha sonra da sağlıkla hayırlısıyla Denizimin kardeşini versin bize. buna ço ihtiyacım var.
Merhaba kizlar, misafirlerim yeni cikti, esim de onlari evlerine birakmaya gitti,
mutfak berbat durumda ama hic halim kalmadi toplamaya yarin benim ellerimden öperler artik :sinifsinif:
Siz napiyorsunuz kimler var, ne var ne yok?
amin aminnyavruna sağlıcakla kavuşmana sevindim cnm,
Allah yavruna hayırlı sağlıklı,uzun ömür versin,bahtı açık olsun,analı babalı büyüsün:Saruboceq:
ay geçmiş olsun cnm,inş. düzelir ve bir daha böyle problem yaşamassınız,ben de göğüs ucu kremine başlamamıştım biran önce başlıyayım en iyisi..
hakkında hayırlısı olsun cnm,inş. sağlıcakla ve en hayırlı zamanda gelir yavrun:Saruboceq:
cnm imtihanın çok büyük,ama sabredersen mükafatını alacaksın inş.Rabbim böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın,ve kimseyi böyle bir acıyla imtihan etmesin,inş. en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve meleğine sağlıcakla kavuşursun:Saruboceq:
şükür atlatmışsın cnm,Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?