ohhh mis gibi olmuş evin güle güle otur canım, ben temizlik yapamadan geldi kızım annesine o yardım edecek heralde
juli ilk günler bizde de pişk oldu ben bezi değiştirmedim primaya devam ediyorum pişiklerimizi ilk doktorumuz farketti pişik başlamış dedi bi krem verdi doktordan sonra pişikler arttı çok kötü oldu sonra 2 krem daha takviye yaptık geçti. ama pişik olayı tamamen benim hatamdı hastaneye uni ıslak pamuk mendillerin yerine mustela ıslak mendil götürdüm onlar da pişik yaptı. uni pamuk mendiller çok iyi başka bişey kullanmayın aklınızda olsun kızlar.
göbeğimiz 10. gün düştü 11. gün banyomuzu yaptık. sizede söylemişlerdir hastaneden günde iki kez alkolle bakım yapıyorduk.
kızlar bol bol bez alın walla bez yetiştiremiyorum, bugün 12. günümüz şimdiye kadar 2 paket 50'li prima 1 numara bitirdik şimdi de 68'li prşma 2 numaranın yarısındayız.
ben 3 saate bi uyandırıyorum önce altını değiştiriyorum böylece uykusu açılıyor sonra emzirip gazını çıkartıyorum bu arada tekrar altını kirletiyor onu değiştirken yeni bezi koyduğum gibi daha bağlamadan onu da hallediyor yani nerdeyse her seferinde 3 bez kulanıyorum benimki babasının bez fabr var sanıyor
ohhh valla ben yatıyorum yatmasam da yatak odamdayım. ya kızım kucağımda ya da bilgisayar kaydirigubbakcemile2
dikişlerle nasıl korse takılır ki? ben de göbeğim gitmeyecek diye korkuyorum bir de basenler var tabi. bundan sonra her göbeğimi ölçmeye karar verdim keşke doğumdan sonra da ölçseydim dedim sanki biraz indi gibi ama daha çok var
benim hediyemde daha gelmedi çok merak ediyorum ne alacak diye.
geçenlerde ne istersin diye sordu ben de bişey söylemedim
kendin karar ver benim için daha değerli dedim
valla canım mis gibi oldu ama daha bitmedi yarın mutfakla salonuda hallettikmi tamamen mis olacağız inş.
sonrada benim genel temizliğim var onuda yılbaşından sonra yaptırmayı düşünüyorum demir acelle etmez inş.
ev temizliği sonradan da yapılır da bu kuaför işi beni düşünüdürüyo
sanada melek kızın yardım eder artık sen daha şanslısın:):):):)