2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım ne desen haklısın..
ınsallah yanında olur bebek ıcın gereklı calısmak lazım benım esımde sırf bebege gelır olsun dıye hep yollarda cok uzuluyorum bu gece ulasamadım uzun sure mesela cok merak ettım cok kotu bırsey..
yarın ısı olmazsa yıne daha da uzaga gıdecek ne yapacagız boyle bılmıyorum..
yollarda hep aklım onda..

yalel eşimin tayzesi aldı 2,5 senedir kullanıyor o zaten bana ısrar ediyordu al yasemin çok memnun kalıcaksın diye...eskiden çocuğun herşeyini ütülüyordu şimdi alıyorum şöyle bir sıvazlayıp katıyorum mis gibide kokuyor diyo....onun yalancısıyım dedim ya kullanıyım ses ederim ben sana....kibelem bereket tanrıçam bebem yurt olayı gibi bişey olsa emin ol bende huylanırım ...haklısın yani.....ama evdeyiz ya bizimkiler yani...zaten en çok zeynomla benim çamaşırım çıkıyor....zeynep her gün külottan kota kadar okuldan gelince soyuyorum....emin ol..3 günde bir makine onun zaten eee nevresimi bizimkiler eşim pazarcı o hep çamurlu ayyyhhhh kendimi arçelik satıcısı gibi hissetrtim....kısaca sonuç sinüzit...durun hele bir kullanıyım hemen yazıcam sie...sonrada arçelikten prim isticem.....

Allaha emanet olsun canım kapıdan cıkarırken dua et hep arkasından gecenyaz ankara da ev cankırı kırıkkkalev şantiyesi vardı gidip geliyordu ister istemez eyfam yapıyor insan

ahhaa ıste seker prım degıl maas baglasınlar sana :))
dıyorum ya zaten sen ıslakken goreceksın camasırı bız goremıyorduk ıslak gormeyınce benım ıcıme sınmıyordu evde baska olur tabııkı..
benım kocam ne camasır cıkarıyo bır gorsen aslında once bana lazım..
gunde uc cıft corap hergun yenı gomlek ıc camasırı benım 4 tane gecende saydım usenmedım onun 22 tane camasırı vardı..
bebekle ıkısı canıma okuyacaklar kı ben cok tıtızım gıyınme konusunda ben de asla gıymem ıkıncıye nasıl becerıyo anlamıyorum bu kadar cok degıstırmeyı ahahaha...

kibele... eşin ne iş yapıyor......

canım benım esım normalde end. muhendısı ama ısını yapmıyor arabaları cok sevdıgınden araba alıp satıyor ıkıncı el galerı yanı..
ama arabaları alıp getırmek lazım oradan buradan ıstanbul ankara adana neredenuygun araba bulursa gıdıyor sırf bebek ıcın gelırı fazla olsun dıye
yoksa beklese yıne araba gelır ama bekleyınce zor oluyo onun ıcın uzun sure para fılan alamıyor sonucta yasadıgın yer tanıdık yer tanıdıktan para almak cok zor..
boyle shırdısından alınca pesın para herkes yoluna..

Allaha emanet olsun canım kapıdan cıkarırken dua et hep arkasından gecenyaz ankara da ev cankırı kırıkkkalev şantiyesi vardı gidip geliyordu ister istemez eyfam yapıyor insan

ahh canım cok sagol hep dua edıyorum Allaha emanetız hepımız..
yapmaz mı hele ulasamayınca bazen tel cekmıyo tunele fılan denk gelıyo bazen sarjı bıtıyo delırıyorum..

ama ıyı yonlerı de var her turlu arabayı kullandım ben de ahahaha :)))
arabayı alınca bana denettırıyo eglencelı oluyo :))
bır kamyon kaldı onu da alırsa kullanırım artık hahahah..

kaydirigubbakcemile5bak üstüme başıma çok özenirim he şıklık başka bişey zevk meselesi o kadar iddialı değilim ama...beden temizliğme kızmınkine özen gösteririm...yatak pijamam ayrı....iş yaptığım kyafet ayrı banyomu yapar en son temiz giyerim ayrı....teyzemlere gidiyorum bazen tayzem kolumdan tutup omzumu koklamaya başlıyor allahım ya diyor ben bu kızın bi gün kötü koktuğunu duymadım eheheh....sositososito anama benzemişim oda çok özenir beden temizlğine......anam şimdi çocuk bakıyorda yoruluyor bazen hafta sonu bir bakıyorum kaçıyor bana çocuğu anasına bırakıpta beni görsen daha eve giriyor kadın soyunmaya kalmadan duşa sokuyorum onu keseliyorum çıkıyor saçını kurutuyorum maske yapıyorum kremliyorum diyorum anne yat biraz dinlen hoşafı çıkıyor.....:roflol::roflol:

hımmm kibelecim eşinde iş var o zaman hem ticaretten anlıyor hemde extra bebek geliri için uğraşması iyi bir eş ve baba olduğunu gösterir....benim eşimde 4 pazarı vardı zeynoya hamile kaldım 5 e çıkardı...eylüle hamile kaldım şimdide pazardaki çeşitleri değiştirdi arttırdı yani....haftada bir gün çarşambaları yarım gün görebiliyorum onu öyle pazar tatili matili hak getire...rabbim güç kuvvet versin ikimizede kimseye muhtaç etmesinde gerisi boşşş....=(.bu iyi bir şey bence erkeklerin kendi işi olunca böyle girişken olmaları yani....

anam sen de benden :)) ama kocam kadar degılım..
bır de benım kocamı gorsen
bızımde oyle yatak pıjamasıyla evde gezılmez..
hatta oturma odasına bıle gecılmez.
oturma odasında esımın kosesıne mısafır oturtulmaz oturursa anında dezenfekte.
karsıya kayınvalıdeme gecersek elımızde ortu kıcımızın altına onu sererız kayınvalıdem bır bozuluyo ama onun oglu ben yapmıyorum.
coraplar herdaım degısır..
yere sıkıyosa otur o oturdugunpıjama aynen banyoya gıder..
ben o kadar tıtızlenmıyorum..
degısık dgısık pıjamalar gıyılır evde
bır gorsen ve bunları yapan kocam..
evımız de cok temızdır haa mısafır odasında derı koltuk var hep sılıyoruz.
oturma odasındakılerın kılıfları cıkıyo hep yıkanır..
ayaklarımızı koydugumuz yere oturmuyoruz zaten bası sonu bellıdır koltugun..
mısafırın oturdugu bolume degmıyoruz bılelmaz:
bebek gelınce gorecem ben onu klava:
benım yerıme onun canına okuyavak :))))))))))))))

bekomu deppo mu gız aşağıya baktım bende hemen sen anlaşamadık diyince deppo vardı dedim heralde buda yanlış neyse......evet komik olmuş hakikaten arçeliğin üstüne gelmesi.....

SİZ benim nedemek istedigimi anladınızmı ben sizinkini anlamadım

anldım sekercım ben ondan yazdım zaten konustuk cagırdık arcelıgı bekoyu gondermısler dedım ondan :))
onlar kardes degıl dırek aynı fırma da ondan :))

yaa Allah razı olsun kavga da etsek arada yolda yururken aklını calıstırır sagolsun..
ıs yaratır kendıne..
bak senın esın de ne guzel aynı demekkı emınım cok ıyı baba olacak benımkı de..
sadece takıntılıyız temıslıkte bakalım bebek kusunca neler olacak :lepi:
kıyamaz ona o temızler heralde dıyorum..

aşagıda kullanıcılar yazan yerde beko rumuzlu biri bizi okuyordu ben onu kastettim

evet gordum ben de ondan sonra yazdım :))

anam one kız o kadarda değil ben temizim dedim senin kocen titiz allah kolaylık versin sana..bende huyluyumdur ama herşeyi koklama gibi bir adetim var kirli bile olsa...kokan yada kokma ihtimali bulunan şeylere tahammülüm yok ahahah..ama dedim ya titiz asla değilim erkeğin titizide sıkar kızz allah kolaylık versin sana....hahah inadına bezleri ona değiştirt yada kirli bezleri onun eline uzat dicem yazık adama daha beter azar bu sefer titizliği banyoda el yıkamaktan alamazsın alimallah=):roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…