anam sen de benden :)) ama kocam kadar degılım..
bır de benım kocamı gorsen
bızımde oyle yatak pıjamasıyla evde gezılmez..
hatta oturma odasına bıle gecılmez.
oturma odasında esımın kosesıne mısafır oturtulmaz oturursa anında dezenfekte.
karsıya kayınvalıdeme gecersek elımızde ortu kıcımızın altına onu sererız kayınvalıdem bır bozuluyo ama onun oglu ben yapmıyorum.
coraplar herdaım degısır..
yere sıkıyosa otur o oturdugunpıjama aynen banyoya gıder..
ben o kadar tıtızlenmıyorum..
degısık dgısık pıjamalar gıyılır evde
bır gorsen ve bunları yapan kocam..
evımız de cok temızdır haa mısafır odasında derı koltuk var hep sılıyoruz.
oturma odasındakılerın kılıfları cıkıyo hep yıkanır..
ayaklarımızı koydugumuz yere oturmuyoruz zaten bası sonu bellıdır koltugun..
mısafırın oturdugu bolume degmıyoruz bılelmaz:
bebek gelınce gorecem ben onuklava:
benım yerıme onun canına okuyavak :))))))))))))))
temizlik konuşuyorsunuz akpakta geldiiikaydirigubbakcemile3
anam one kız o kadarda değil ben temizim dedim senin kocen titiz allah kolaylık versin sana..bende huyluyumdur ama herşeyi koklama gibi bir adetim var kirli bile olsa...kokan yada kokma ihtimali bulunan şeylere tahammülüm yok ahahah..ama dedim ya titiz asla değilim erkeğin titizide sıkar kızz allah kolaylık versin sana....hahah inadına bezleri ona değiştirt yada kirli bezleri onun eline uzat dicem yazık adama daha beter azar bu sefer titizliği banyoda el yıkamaktan alamazsın alimallah=):roflol:
seninki nasıl binip eliyor kız o ikinci el arabalara dışarda wc yemek ne yapıyor bu adam senin
uyguladıgı taktige bayıldım eşinin acıkcası olması gereken zaten
canım allahtan dısarıda cok rahat eve geldıgınde corabını cıkarıp banyoya gıdıyo elınde o corapla eve gırmıyo oo ben gırıyorum amaaannn dıyorum..
dısarıda baska hayat var evı baska..
elınde coraplarıyla banyoya gıder uzerındekılerı aynen cıkarır ve dırek dusa gırer gırmese de elını kollarını yuzunu yıkar.
yemekle sorunumuz yok heryerde yer onun sorunu bızım ev temız kalsın ıstıyo hep yoksa yurtdısına cıkarız hotellerde kalırız o boyle gıdınce baska yerlerde kalır ama eve sokmuyo dısarının kırını boyle acayıp bır kocam var benım..
arabalarda da aynen oyle bıner gezer ama o koltuga oturdugu kot hıc evde bıryere degmez..
aslında bu yaptıkları bana yararlı oluyo kendı ısını kendı yapıyo camasır toplamıyorum arkasından..
anamm saat 2 oldu ben kaçıyorum istemiyorum ama kaçmam lazım sabah kahvaltıya erken kalkacam 5 saat kaldı uyuyabilirsem birkaç saat uyurum.....eşimde diyor uyu uyu son günlerin ecinli gibi dolaşıcan yine sabaha kadar....eheheh uyumak adetim yok pek.....arada tutarsa....yada çok hasta olursam....kıpırtılı raziyeyeim ben...şu ahir ömrümü uyuyarak geçirmek istemiyorum bir yazar demişti bunu bak söylerken hatırladım şimdi....ama kim olduğunu hatırlıyacak kadar kafam yerinde değil..zaten isim özürlüyüm....haden ben bugün mutluyum ya çok anlatacağım şey var çenem düştü yine.....kulaklarınıza sağlık versain rabbim gözlerinize....öptüm gızlar sizi doğurmayın heeeeeeeee......hadin gaçtım ben....böyyyyyyyyyyyyyyy.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3temizlik konuşuyorsunuz akpakta geldiiikaydirigubbakcemile3
akannehirakannehir:roflol:anam devlet büyüklerinden sonra bizidemi dinlemeye aldılar eheheh herkes lafın üstüne geliyo ay gızlar...kaydirigubbakcemile3
anamm saat 2 oldu ben kaçıyorum istemiyorum ama kaçmam lazım sabah kahvaltıya erken kalkacam 5 saat kaldı uyuyabilirsem birkaç saat uyurum.....eşimde diyor uyu uyu son günlerin ecinli gibi dolaşıcan yine sabaha kadar....eheheh uyumak adetim yok pek.....arada tutarsa....yada çok hasta olursam....kıpırtılı raziyeyeim ben...şu ahir ömrümü uyuyarak geçirmek istemiyorum bir yazar demişti bunu bak söylerken hatırladım şimdi....ama kim olduğunu hatırlıyacak kadar kafam yerinde değil..zaten isim özürlüyüm....haden ben bugün mutluyum ya çok anlatacağım şey var çenem düştü yine.....kulaklarınıza sağlık versain rabbim gözlerinize....öptüm gızlar sizi doğurmayın heeeeeeeee......hadin gaçtım ben....böyyyyyyyyyyyyyyy.
selam kızalr geçmişte dolandım başım döndüakannehir ne var ne yok nasılsınız bakalım ben bugün son olarak 3. eşofmaınımıda aldım dahada çıkmıcam dışarı akşa 6dan beri yatıyom acayip kasıldım çocuk çıkcak sandım resmen aşağıya vurdu hep anca 1 saatir yavaşladı hareketleri 1de çıkıp 6ya kadargezersen olacağı bu dedi eşimde:sinifsinif: neyse ayın 4üne bişiy kalmadı inşallah sıkarım dişimi yarın kaynanamla annemdegeliyo acık daha rahatlarım
selam kızalr geçmişte dolandım başım döndüakannehir ne var ne yok nasılsınız bakalım ben bugün son olarak 3. eşofmaınımıda aldım dahada çıkmıcam dışarı akşa 6dan beri yatıyom acayip kasıldım çocuk çıkcak sandım resmen aşağıya vurdu hep anca 1 saatir yavaşladı hareketleri 1de çıkıp 6ya kadargezersen olacağı bu dedi eşimde:sinifsinif: neyse ayın 4üne bişiy kalmadı inşallah sıkarım dişimi yarın kaynanamla annemdegeliyo acık daha rahatlarım
gecmiş olsun canım yaa pamuk tıka ışık görüpte gelmeye kalkmasınşutarafagitti
evde şışkları kapadım zaten oğlanla babası uyudu bende heryeri kapadım karanlıktan tırssında gelmesin diyeekaydirigubbakcemile3
merhabaa
aman canım cok yorma kendını
annenler gelınce dınlenırsın ınsallah
ayy canım neler yapmıssın ole masallah
kız annenler gelıyo yaptırsaydın ya onlara :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?