2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

seninki nasıl binip eliyor kız o ikinci el arabalara dışarda wc yemek ne yapıyor bu adam senin

yaa daha cok sayarım sıze de kalsın bunaltmayayım..kaydirigubbakcemile
canım ben de cok temızlıge duskunum aynı senın gıbı ozellıkle beden ve kıyafette oyleyım evde esım kadar degılım ama..
ay bende de koklama huyu var kıyafetler kokarsa soyle azıcık yemek bıle olsa ya havalandırmaya asılır yada yıkanır..
genelde yıkanır da olakı tekrar gıyılmesı gereken bırsey varsa banyoda ozel askı yaptım oraya asıyoruz havalanınca yerıne asılır.. ya da gıyılır..

kocama bebek yapacak zaten benım ıstedıklerımı :))
evde nedense boyle.. dısarıda daha relax..

seninki nasıl binip eliyor kız o ikinci el arabalara dışarda wc yemek ne yapıyor bu adam senin

canım allahtan dısarıda cok rahat eve geldıgınde corabını cıkarıp banyoya gıdıyo elınde o corapla eve gırmıyo oo ben gırıyorum amaaannn dıyorum..
dısarıda baska hayat var evı baska..
elınde coraplarıyla banyoya gıder uzerındekılerı aynen cıkarır ve dırek dusa gırer gırmese de elını kollarını yuzunu yıkar.
yemekle sorunumuz yok heryerde yer onun sorunu bızım ev temız kalsın ıstıyo hep yoksa yurtdısına cıkarız hotellerde kalırız o boyle gıdınce baska yerlerde kalır ama eve sokmuyo dısarının kırını boyle acayıp bır kocam var benım..
arabalarda da aynen oyle bıner gezer ama o koltuga oturdugu kot hıc evde bıryere degmez..
aslında bu yaptıkları bana yararlı oluyo kendı ısını kendı yapıyo camasır toplamıyorum arkasından..

anamm saat 2 oldu ben kaçıyorum istemiyorum ama kaçmam lazım sabah kahvaltıya erken kalkacam 5 saat kaldı uyuyabilirsem birkaç saat uyurum.....eşimde diyor uyu uyu son günlerin ecinli gibi dolaşıcan yine sabaha kadar....eheheh uyumak adetim yok pek.....arada tutarsa....yada çok hasta olursam....kıpırtılı raziyeyeim ben...şu ahir ömrümü uyuyarak geçirmek istemiyorum bir yazar demişti bunu bak söylerken hatırladım şimdi....ama kim olduğunu hatırlıyacak kadar kafam yerinde değil..zaten isim özürlüyüm....haden ben bugün mutluyum ya çok anlatacağım şey var çenem düştü yine.....kulaklarınıza sağlık versain rabbim gözlerinize....öptüm gızlar sizi doğurmayın heeeeeeeee......hadin gaçtım ben....böyyyyyyyyyyyyyyy.

selam kızalr geçmişte dolandım başım döndüakannehir ne var ne yok nasılsınız bakalım ben bugün son olarak 3. eşofmaınımıda aldım dahada çıkmıcam dışarı akşa 6dan beri yatıyom acayip kasıldım çocuk çıkcak sandım resmen aşağıya vurdu hep anca 1 saatir yavaşladı hareketleri 1de çıkıp 6ya kadargezersen olacağı bu dedi eşimde:sinifsinif: neyse ayın 4üne bişiy kalmadı inşallah sıkarım dişimi yarın kaynanamla annemdegeliyo acık daha rahatlarım

iyi geceler güzelim
ben uykuyu çok severim benim eşimde uyuyarak ömrümü bitiremem der

temizlik konuşuyorsunuz akpakta geldiiikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akannehirakannehir:roflol:anam devlet büyüklerinden sonra bizidemi dinlemeye aldılar eheheh herkes lafın üstüne geliyo ay gızlar...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gorusuruz canım ben de yatacagım artık ayy ben cok uykucuyum bıraksalar uyurum delıksız arada bırsey yer yıne yatarımzemuszemuszemuszemus

gecmiş olsun canım yaa pamuk tıka ışık görüpte gelmeye kalkmasınşutarafagitti

merhabaa
aman canım cok yorma kendını
annenler gelınce dınlenırsın ınsallah

mirmirmirmir benimde uykum geldimirmirmirmir
mikiliml ben yatıyorum kızcelermirmirmirmir

kızlar ben de uyuyayım artık oturunca cok sırtım agrıyo..
sabah zor kalkıyorum valla yarın da temızlık var boyanan yerler battı azıcık yıne gelecekler hem kucuk odanın duvarları sılınecek amaaann ne cok ıs varmıs en ıyısı ben yatayım offf..

merhabaa
aman canım cok yorma kendını
annenler gelınce dınlenırsın ınsallah

inşallah canım zaten daha kocamdan bana fayda yok kendisi bankada çalıştığı için malum yıl sonu 10dan önce gelemez eve aman zaten iş güç hepsi yeni yapıldı onlar yapar ben yerim gerçi ikiside yeşiillik çok yiyo ay ben size demeyi unuttum dün pasta yaptım difrizi doldurdum vallaha gül tatlısı yaptım 3 poşet koydum incirli kurabiye normal un kurabiyesi cevizli tuzlu pasta difrizin bi katı sırf pasta oldu vallaha doğumda rahatedim dedim dün öle bütün gün ayakta bugün öylee anam ağladı ama artık doğursamda gam yemem:lepi: herşeyim hazır kendi çantamda bitek göğüs kremim yok onuda netten alcam lansinoh yazmış çoğu kişi o eyce sanırsam alımda dursun lazım olursa kullanırımyerimseniben

ayy canım neler yapmıssın ole masallah
kız annenler gelıyo yaptırsaydın ya onlara :))

aman bacım annem elinden ameliyatlı kaynanamda hassas yerindenkaydirigubbakcemile3 hani bi laf vardır gelin iki canlı görümce nişanlı dön koca karı dön ben aynı o hesap işte anca yemek sofraonu yaparlar bide akşama kadar evlendirme programı izlerler:lepi: rabbim sağlık sıhhatversinde biran önce doğırıyım ayağa kalkıyım bana kalsa doğırıyım öle gelin dedim ama kocam hergün arıyo saolsun gelin ben geç geliyom çocuğu servise indirirsiniz ekmek alırsınız falan diye zaten komşularımda diyo birileri seni yanına gelmezse sen yollarda doğurcan hep dışardasın diyelülülülülülü ben çocuğa doğmadan havaaldırıyom aslındalaelaelaelaelae

neyse kızlar ben didiyom yatmaya belim ağrıyo bide miydem çok ekşiyo neden anlamadım acık kocamla yatım acık oğlumla yatım sabah olur zaten yarın benimkilere ıspanak yemeği yapca kendimizede etsotekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…