aman bacım annem elinden ameliyatlı kaynanamda hassas yerindenkaydirigubbakcemile3 hani bi laf vardır gelin iki canlı görümce nişanlı dön koca karı dön ben aynı o hesap işte anca yemek sofraonu yaparlar bide akşama kadar evlendirme programı izlerler:lepi: rabbim sağlık sıhhatversinde biran önce doğırıyım ayağa kalkıyım bana kalsa doğırıyım öle gelin dedim ama kocam hergün arıyo saolsun gelin ben geç geliyom çocuğu servise indirirsiniz ekmek alırsınız falan diye zaten komşularımda diyo birileri seni yanına gelmezse sen yollarda doğurcan hep dışardasın diyelülülülülülü ben çocuğa doğmadan havaaldırıyom aslındalaelaelaelaelae
poseidon 83 bugün doktora gittim bugünden itibaren bebeği bekliyoz dedi. heyecanlandım. senle günlerimiz aynı sen normal mi doğuracan
Normal dogurucam ins. ben de dün hastaneye gittim, baktilar hersey normalmis. basi assagidaymis, saglikli bir bebekmis. 3 hafta sonrasina tam doguracagim güne randevu verdi tekrar,
Sen nasil dogurmayi düsünüyorsun? Doktor ne dedi. Orda kilo söylüyorlar kac kiloymus seninki?
kızlar, ben 20 aralık pazar sabahı saat 9:20 de spinal doğum yaptım, işaret ve suyum gelmeye başladığı için doğum iki hafta erken oldu, 3, 400 gr, 49 cm doğdu Tuna, 15 dk da o doğdu, 15 dk da ben çıkmışım, ikimiz de iyiyiz, evdeyiz, hatta ben ufaktan ev işlerine başladım bile, hastanede iki gece kaldık, Tuna anne sütü de alıyor, çok şükür, darısı diğer bekleyenlerin başına...
biz geldik....
yarın sabah sezaryanla kızımı kucağıma alacam inşallah....
çoook heyecanlıyım....nasıl vakit geçireceğimi ne yapacağımı şaşırdım....
arkadaşlar herkese slm
jüli sana ve diğer anniş olanlara gözünüz aydın diyorum.
bizim gün pazartesiydi ama cumaya çekildi sezeryanımız(gerçi dr.a kalsa yarın sabah yapacak :) ) eğer daha erken gelmezse bebişimiz hayırlısıyla cuma sabahı bende taze annişler arasına katılıcam bundan sonra giremeyebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar merhaba
bende yarın sezeryan oluyorum
sabah 10 da hastaneye gidecez
çok heycanlıyım ve korkuyorum.
gelelım mevlud meselesıne cok heveskendım anemın ahdıda varmıs ben ılkonce ıstemedım cnku bana gelen ana olmaz dedım anamda olsun ben herkesın cocuguna gıttım ustelıkde altın taktım dedı gelen gelsın hedıye getıren getırsın getırmeyende getırmesın dedı neyse kabul ettım kuzenım dogurdu bebek mevludune gıttk annem ben ve bacım bırer altın taktık yanınadda bebek yelegı ordum herkes gıttı hedıyeler acıldı ve kım ne getırdıyse yazıldı sasırdım teyzemle anam bulasıkları yıkarken abla neden altın taktın sımdı bende...kızına altın takmak zorunda bıraktın ama sen taksanda ben kızına takmıcam bacısına taktım dedı ve bunları ben duyayım dıye hızlı sekılde soyledı dıger teyzemde bende takmam dedı cnku ben uzaktaydım bende uzuldum ben sızden altınmı ıstıyom keske duymasaydım hıc hedıye beklemıyom sızden dedım bacım abla bılıyon yenı ev aldık taksıtteyız bebek hedıyesını 5-6 ay sonra sen gelınce versem olurmu dedı ben ona buyuk altın ve bır bohca hazırlamıstımda gercı bırsey dıyemem 6 aydır evınde yıyıp içiyom hedıye bıle takmasa olur ama yınede ınsan boyle dusunduklerı için uzuluyor bende yıne bır aıle toplantısında karnımdakı bebek olmasaydı tupbebek için tam 12 mılyar ıstedıler bu yaradanımın mucızesı ve kendılıgınden oldu 12 mılyar bıze kaldı kımseden hedıye beklemıyom zaten yaradanım bana hedıye verdı dedım dunya bozulmus ınsanlar hep maddıyatcı olmus verırken karsılıgında ne alabıleceklerını hesaplayarak verıyorlar kucagıma alabılırsem doyasıya alısverıs edecem yaradanım bana saglık versın ve calısabıleyım onlar boyle dusunsede ben yıne karsılıksız verecem anamda bacımla ben arasında ayırım yapıyor ona gore yapmıyor ama bana gore yapıyor bırkere esım para yatırmakta gecıktı anamdan borc aldım kurusunu bıle hesapladı ama bacıma pazar alısversı yaptı 30 mılyonluk parasını ıstemedı gurbet uzaklı zor anladmkı gozden ırak olan gonuldende uzak oluyor ustelık unuversıteyı okyan bır bacım var ben ona her ay duzenlı olarak para gonderıyorum kaynanamlarada gonderdıgımız için bende bacıma verıyom ne kadar para versende sevılen sevılıyor anam benden borcunu aldı demedı sen kardesıne para gonderıyon odestık demedı paraparayı cekıyor belkıde ben uzaktayımya ılerde anama bırsey olursa bacım bakacak dıye bukadar onu kayırıyorlar sevıyorlar cunku ben uzaktayım hep derlerdı uzulme yeterkı senın bebegın olsun bız herseyı yaparız alırız dıye hepsı lafmıs sımdı hamıleyım ama harsey untuldu neyse anlattımda rahatladım hayırlısıyla 25 gun gecerde sadece bebegım bana yeter bebek ozlemım sona erer onun kokusu bana hersyı unutturur herkese ıyı gunlerrr
bende normal doğurmayı düşünüyorum. kafası aşağıda benimkinin. bana haftaya cumartesi randevu verdi tekrar. en son ne zaman gititn doktora
senindemi ilk doğumun olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?