2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım gecmıs olsun
sana kalmasın ısler bır bebek bakayım derken ıkı tane daha eklenmesın..
gercı olmaz oyle de :))
:)) sen ısını garantıye almıssın zaten onlara tasımak kalmıs onu bunu sadece.

aynen öyle kibelecim benim karakterm zaten kimseden çok darda kalmadıkça iş bekliyemem saolsun kocam dedi yapma bişiy ben hazır alırım diye ama diyomya annemlerde gelcek çayla falan yenir diye düşündüm gelene gidenede olur şimdi kafam rahat hertarafımda mis gibi tek sorun yatmaya gidiyom geri kalkıyom pcnin başına oğlanı okula yollarken seme tavuk gibi oluyom onlar olunca oğlanı yollayınca uyurum biraz yoksa hiç fırsatım olmuyo malefey yemek evişi derken senin doğum ne zaman nasipse

canım bellı degıl haftaya bakacak alttan muayene edecek ama normalı 12 ocak olması lazım
tabıı haftaya kadar gelmezse :))

mayıoralım bozuk paylasmassam çatlıcam en gzel yanıda benı ve anlattıgım kısılerı tanımamanız.Bebegım olmuyordu yaradanımın ıznıyle hamıleyım son 25 gunum ınsallah korkuyom bırsey olacak dıye dr a yalvardım erken alalım dıye ama kabul etmedı gebelıgım sorunlu gectıı ılkonce kanama sonra seker ve tırod vb neyse ben de calısan bır anne adayıyım hemsıreyım 657 esımı benım aılem benıde esımın aılesı ıstemedı cunku ben kendı memleketımde calısıyordum esım ıcın doğuya gıttım aılem her seferınde kendın ıstedın der uzulsem ozlesm bacım anamların yanında o da hemsıre cocuguna anam bakıyor evını topluyor aksam yemegını yapıyor ve aksam bulasıklarınıda yıkıyor anne kıskandım dedım gıtmeseydın sende uzaklara dedı anam 5 yıldır dogudayım ılkyıl geldıler bırde 2009 nısan ayında onuda ben cok ısrar ettım oyle geldıler neymıs doguya korkuyorlarmıs ben hep ordayım kımse bana bırsey yapmadılar dedımde zorla geldıler hormonlardan heralde ınsan daha duygusal ve kıskanc oluyor bebegıme son ana kadar ben bırsey almıcam dedım cunku hala ben bıle ınanamıyom ve korkuyom bırsey olacakta kcagıma alamıcam dıye ama topıkte alınan cıcılerı gorunce bırde aılemde tam benle beraber 7 kısı hamıle onların aldıklarını gorunce ınsan heves edıyor ustelık hepsı bebek mevlud yaptı bızım buralarda bebek mevludu yapılır adettendır ben uzakta oldugm için daha cok meraklıyımdır boyle seylere bekarkende cok ceyıze duskundum severım ne bacım ne annem ne kuzenlerım madem sen alamıyon ufak tefek bız alalım demedıler benım cocugum 5 sene olmadı her bebege hedıye aldım ve kucuk yelek ordum karsılık beklemedım zaten cocugum olmuyordu belkıde olmıcaktı en son dayanamadım hadı ben almıyom sız neden almıyonuz dıye cıkıstım ama yınde almadılar en sonunda kredı kartımı verdım bacım ufak yefek sadece ılk ıhtıyacları aldı bacımın durumu kotu zannetmeyın 3 katlı kaynanasından ev dusuyor ayrıca 2 tanede sonradan kendıne aıt ev aldı altındada son model pasatı var neyse hastane cantam hazır sukur ama uzuldm kaynanam zaten uzakta durumu ıyı degıl takacagı hedıyenın parasını yanıma geleceklerı parayı bıle bız gonderdık belkıde bıze oyle yapıyor bılmıyom gorumcemlere aldı ama parasını kım verdı bılmıyom belkıde onlarıda esım vermıstır

Ibem 77,

Bozma moralini, ben yurt disindayim kimse gelemicek diye seviniyordum cünkü destekten cok köstek olucaklar. Kaynanam geliyor ve bütün masraflarini biz karsiliyoruz vize ve diger masraflar icin para yolluyoruz ama yine de degerimiz bilinmiyor,

Hediyeyi gec cocuk senin cocugun digil sanki sen tasiyici annesin de onlarin torunlarini dogurdun, bu senin isin olarak bakiyorlar. kötükedihüso

Walla kendi annem tarafindan sansliyim ama kaynanam geldiginde Lohusayken büyük olaylar patlicak gibime geliyor.

Bosver milleti senin derdinden yine sen anliyorsun,

hastanede once 21 gun 2 ay sonrada 16 gun yattım ozel odada benım telfonm heryere ucretsız oldugu için caldırdılar ben aradım ama hıckımse zıyaretıme gelmedı enson sitem ettımde teyzem geldı benım tum ailem burada ve 28 yıl burada yasadım sadece 2 kızlık arkadasım geldı ve bılıyonuzmu onların maddı durumu ıyı degıl ıkısıde farklı ılceden hususı geldı ne cok sevındım dogu dogu derler ama doguda ılışkıler daha sıcak kım hasta olsa hemen herkes zıyaret edıyor yemek yapıyor benım cocugum olmmadıgı için ve esım nobet usulu calıstıgından her ıhtıyacı olana gıdıyordum doguma yanlarında gıttım yemek yaptım ev temızledım ama batıda bu yok yapıncada yanlış anlıyorlar acaba benden ne beklıyor dıye kuskuyla baktılar ıkıncı hastaneyede seker sebebıyle yattım 16 gun teyzem ve dayımın oglu geldı sevındım gelırkende bana kuzenımın gunu varmıs teyzem ordan gelırken bana ıkı dılım yas pasta getırmıs yeterkı para harcanmasın batının ısı gucu para olmus ama yınede sevındım cunku hastanede ınsanın canı cok sıkılıyor hele zıyaret saatınde kapın calınıyor kafayı uzatıyorlar sonra yanlıs oda deyp kapatıyorlar ben alısmıstım ama yınede gelmıceklerını bılebıle ınsan beklıyor

ibem77 çok üzülerek okudum yazdıklarını ama olsun rabbim sana en güzel hediyeni verecek yakında sen bebeğini ve bundan sonra onunla beraber geçireceğin mutlu günleri düşün kimseyide takma kafana.inşallah çok kolay bir doğumun olur sağlıkla alırsın bebişini kucağına.kendinide bebenide üzme artık ama.

poseidon 83 bugün doktora gittim bugünden itibaren bebeği bekliyoz dedi. heyecanlandım. senle günlerimiz aynı sen normal mi doğuracan

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

ibem canım seni anlayabiliyorum bunları kafana takıp morelini bozma hepsi geçici şeyler senin durumun varsa git herşeyi istediğin gibi al canım

poseidon 83 bugün doktora gittim bugünden itibaren bebeği bekliyoz dedi. heyecanlandım. senle günlerimiz aynı sen normal mi doğuracan

Normal dogurucam ins. ben de dün hastaneye gittim, baktilar hersey normalmis. basi assagidaymis, saglikli bir bebekmis. 3 hafta sonrasina tam doguracagim güne randevu verdi tekrar,

Sen nasil dogurmayi düsünüyorsun? Doktor ne dedi. Orda kilo söylüyorlar kac kiloymus seninki?

gelelım mevlud meselesıne cok heveskendım anemın ahdıda varmıs ben ılkonce ıstemedım cnku bana gelen ana olmaz dedım anamda olsun ben herkesın cocuguna gıttım ustelıkde altın taktım dedı gelen gelsın hedıye getıren getırsın getırmeyende getırmesın dedı neyse kabul ettım kuzenım dogurdu bebek mevludune gıttk annem ben ve bacım bırer altın taktık yanınadda bebek yelegı ordum herkes gıttı hedıyeler acıldı ve kım ne getırdıyse yazıldı sasırdım teyzemle anam bulasıkları yıkarken abla neden altın taktın sımdı bende...kızına altın takmak zorunda bıraktın ama sen taksanda ben kızına takmıcam bacısına taktım dedı ve bunları ben duyayım dıye hızlı sekılde soyledı dıger teyzemde bende takmam dedı cnku ben uzaktaydım bende uzuldum ben sızden altınmı ıstıyom keske duymasaydım hıc hedıye beklemıyom sızden dedım bacım abla bılıyon yenı ev aldık taksıtteyız bebek hedıyesını 5-6 ay sonra sen gelınce versem olurmu dedı ben ona buyuk altın ve bır bohca hazırlamıstımda gercı bırsey dıyemem 6 aydır evınde yıyıp içiyom hedıye bıle takmasa olur ama yınede ınsan boyle dusunduklerı için uzuluyor bende yıne bır aıle toplantısında karnımdakı bebek olmasaydı tupbebek için tam 12 mılyar ıstedıler bu yaradanımın mucızesı ve kendılıgınden oldu 12 mılyar bıze kaldı kımseden hedıye beklemıyom zaten yaradanım bana hedıye verdı dedım dunya bozulmus ınsanlar hep maddıyatcı olmus verırken karsılıgında ne alabıleceklerını hesaplayarak verıyorlar kucagıma alabılırsem doyasıya alısverıs edecem yaradanım bana saglık versın ve calısabıleyım onlar boyle dusunsede ben yıne karsılıksız verecem anamda bacımla ben arasında ayırım yapıyor ona gore yapmıyor ama bana gore yapıyor bırkere esım para yatırmakta gecıktı anamdan borc aldım kurusunu bıle hesapladı ama bacıma pazar alısversı yaptı 30 mılyonluk parasını ıstemedı gurbet uzaklı zor anladmkı gozden ırak olan gonuldende uzak oluyor ustelık unuversıteyı okyan bır bacım var ben ona her ay duzenlı olarak para gonderıyorum kaynanamlarada gonderdıgımız için bende bacıma verıyom ne kadar para versende sevılen sevılıyor anam benden borcunu aldı demedı sen kardesıne para gonderıyon odestık demedı paraparayı cekıyor belkıde ben uzaktayımya ılerde anama bırsey olursa bacım bakacak dıye bukadar onu kayırıyorlar sevıyorlar cunku ben uzaktayım hep derlerdı uzulme yeterkı senın bebegın olsun bız herseyı yaparız alırız dıye hepsı lafmıs sımdı hamıleyım ama harsey untuldu neyse anlattımda rahatladım hayırlısıyla 25 gun gecerde sadece bebegım bana yeter bebek ozlemım sona erer onun kokusu bana hersyı unutturur herkese ıyı gunlerrr

bende normal doğurmayı düşünüyorum. kafası aşağıda benimkinin. bana haftaya cumartesi randevu verdi tekrar. en son ne zaman gititn doktora

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah Tuna' ya çok güzel bir ömür nasip etsin ne güzel fazla bişey anlamamışsın 15 dk.da olmuş herşey darısı bizlere....

biz geldik....
yarın sabah sezaryanla kızımı kucağıma alacam inşallah....
çoook heyecanlıyım....nasıl vakit geçireceğimi ne yapacağımı şaşırdım....

Ayçacım Allah yardımcın olsun belkide aldın bile kucağına bebişini hayırlı olsun....

Canım seninde rabbim yardımcın olsun, kordonu hallettiniz ama yinede sezeryan diyor doktorun neden acaba?

kızlar merhaba
bende yarın sezeryan oluyorum
sabah 10 da hastaneye gidecez
çok heycanlıyım ve korkuyorum.

Canım Allah bir avazda kurtarsın belki sende şimdilerde çıktın ameliyathaneden Acil şifalar, bebeğinede güzel bir ömür dilerim

Canım sen neden halen bunları düşünüyorsunki bence kafandan çıkar duyduklarını unut çünkü dediğin gibi Allahım sana zaten en güzel şeyi vermiş eşinle yavrunla güzel bir hayatın olacak bu durumdayken tek düşündüğün şey bebeğin mutluluğun olsun maalesef hayatta acılarda var tatlılarda acıları bazen en yakınlarımız yaşatıyor olabilir ama bize düşen GÜÇLÜ olabilmek...

bende normal doğurmayı düşünüyorum. kafası aşağıda benimkinin. bana haftaya cumartesi randevu verdi tekrar. en son ne zaman gititn doktora

dün gittim iste ben doktora.

bir sikinti olmadigi sürece ayin 14 üne kadar randevum yok artik.

ama sikinti olursa dogum baslar ya da aksi bir durum olursa gidicem doktora tekrar.

Kızlar ya bu kasılmalar nasıl oluyor? dün gece su içmek için ayağa kalktım alt tarafıma kasıklarımdan bacaklarıma doğru bir ağrı saplandı. Yatak odasına geçtim yine oldu. Bu ilk kez oluyor. Yatınca ya da oturunca herhangi bişey yok. Sabah kalktım biraz önce yine oldu. Offf,belim de hafif ağrıyor... Yalancı sancı dedikleriniz böyle mi oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…