merve ben burda ecrini fln eleştirmiyorum ondanda bahsetmiyorum.ben genel konuşuyorum.genel olarak bakıldığında son zamanlarda bir zıtlaşma var ben ondan bahsediyorum
arkadaşın biri çıkıp facede ocak anneleri sayfasında siyası bişeyler yazıyor onun yeri orasımı sizce bence değil herkesin düşüncesi farklıdır saygı göstermek gerekir ama herşey yerinde güzeldir.
Ceyce rengarenk zambakkiz saolun kızlar inşallah problem yoktur bakalım doktora gidelim de
mervetalha bu sadece teşekkür olayı degilki daha onceden de hiç ima edilmeyen seyleri öyle soykemisiz ki yargilayan kendisiydi hiç böyle bı hakkı olmadıgı halde ayrıca tartismak tartismayı bildigin sürece gayet medenice bir davranistir fakat facede herkesin okuyabildigi ortak alana yazılan mesajların ortalığı karıştırmak isteyen insanlar tarafından bazı arkadaslara mesajla gönderilmesi de mı iyi niyet sence
zambakkız ve jasmin çok geçmiş olsun....
teşekkür ederim. Allah hepimizin bebişlerini korusunjasmin zambak geçmiş olsun.
ben olayları bilmiyorum ama burda hemen hemen hepimiz aynıyız evde ayrı meşguliyet işte ayrı bazı şeyler gözümüzden kaçıyo Malesef,esmer yazdıklarında haklı ama olay sadece bu değil ki kızlar
yene aynı şey oluyo haksızlık etmeyin lütfen
ecrinin teş.beklentisi yanlış olmuş
yakından tanıma fırsatım oldu hiç öğle biri değil
çok acımasız ca eleştiri yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?