Sinemis sakın ha. ben uzun zamandır demir eksikliğiyle boğuşan biri olarak çok araştırdım. doktorumda böyle söyledi. düşün et yediğin zaman bile yanında süt ürünü olmasın dedi. çünki misal yoğurttaki kalsiyum , pekmezdeki demir birbirini nötrlüyomuş. yani sadece karnı doymuş olur ne kalsiyum nede demir almış olur. Bana sorarsan verme. yinede sen bilirsinburda olan gruplaşmamış arkadaşlarım :roflol:
yada ben hangi gruptaysam o gruptan olan arkadaşlarım size bi sorum var
yoğurtun veya sütün içine pekmez katınılınca besin değeri düşüyormuş diyorlar
kimileri hayır bişey olmaz diyor ben ne yapmalıyım bu yüzden çocuğa pekmez veremiyorum bi türlü
yoğrutla birlkte veriyimi vermiyimi?
kızlar ya siz bebişlere kan ilacı veriyomusunuz
Biberon, snaırım okuyorsun. Kelimelerimi seçerek yazıyorum ama yanlış birşey varsa mesajımı silebilirsin.
İkili tartışma olarak görülürse de -ki tartışmıyorum- ne gerkiyorsa yapılabilir. Burası daha sohbet içerikli bir topik olduğu için yazıyorum..
keçi boynuzu kullanıyorum bende içine sumu koyuyorsun.
Nesecim Burak'ın gözü kizarmisti bir oyuncağı ile zedeledi sanırım doktora götürdüm şükür bişeyi yokmuş 1 yas göz kontrolü de yapılmış oldu erken sorun yokmuş artık 3 yasında sonraki kontrolü
ecrin nAsıl canım bu gece kocis gelyor bu arada yuppi senin koca burdami yalnizmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?