evet esra ilerlemesini engeller ve rahatlatır 2 saat bekletip silersin...
zaten sadece karabiberler kalıyor balı emiyor...
hamsi o şekilde kurumuyo mu? en çok yağda çıtır çıtır kızaranını severim cokacimcoook ama sağlıklı olsun diye fırında yapmayı tercih ediyorum. kurumuyosa bi de ben deneyeyim bakayım. peki tavada z su derken ne kadar koyuyorsun. dibini ıslatacak kadar mı
güle güle iyi günlerde giy canımmdün bana tam 268 yetale verip pardesü aldı ben çok pahgalı lmayalım dediğim halde...
sağolun kızlar üzerimi kuruttum geldim fabrikanın personele dağıttığı swetlerden giydim oooh sıcak sıcak pantolonumuda dibime ısıtıcı koydum onla kuruttum montum peteğin dibinde ama bugün anlaşılan benim ters günüm bir taraftanda adet oluyorum onu keşfettim biraz önce oof oof.
julicim kazmadım mazmadır benim adam arada bir tutar insafı akşam keremle hep o ilgilendi bana sen git yat hayatım ben oğluma bakarım uyuturumda dedi oynamışlar uyutmuş gece fln hep o kalkıp baktı kereme ben sabah açtım gözümü iyi geldi deliksiz uyku özlemişim yaa.
:roflol::roflol:
bizim bebeemizde seninki gibi günüz 5 saat uyusa bizde mikemmel oluruk cnm
önemli olan uslu bebeyle mikemmel omak deel,azman bebekle mikemmel olabilmek,örnek:cadı
kızlar bebekleri özel dr götürenlere bi sorun olacak her götürdüğünüzde vizite ücreti ödüyor musunuz yoksa bi gittiğinizde verip diğerinde ücretsiz mi muayene oluyorsunuz?
canım bal+ karabiberigüzelce karıştırıyorsun
bebiş yatmadan önce sırtına güzelce sürüyorsun üzerine bir geazete parçasını delik delik yapıp seriorsun...ve uyutuyorsun sabaha hiçbirşeyi kalmadığını göreceksin yada çok az öksürecek...
eğer geçmezse ertesi gece aynı işlemi göğsüne uyguluyorsun...
yalnız iki tafara birden asla olmaz bi dene canım ben yaptım kaana ilaç kullandığıma pişman oldum birdaha öksürürse tekrar deneyeceğim...
umarın işe yarar
2,5 saate hepsini sığdırabildin mi gerçekteen:1shok::1shok:bebem uslu olabilir ama ben zaten çok pratik biriyimdir..dun mesela ani misafire 2,5 satte 4 çeşit yemek tatlı börek ev silip süpürme bebemle de ugraştım çok mızmızdı dun:)))delikafadulden:roflol:
evet berille yatıyorum,ama sarılarak değil,zaten sarılarak uyumaz,emerken uyur yatırırım,sen berillemi yatıyon ..akşam yanıma alayım dedim melisayı ama nerde zaptetcem..peteğe gidiyo perdeyi ccekiyo dedim biz yatamıcaz herkes yatağına..bu kız neden baaa sarılıp yatmıyo acep :çok üzgünüm:
size de geçmiş olsun cnm,inş. kısa sürede iyileşir bebikin..günaydınlar.
hasta bebiklere geçmiş olsun.
ceyce sana da geçmiş olsun.uyuz adam,özür diledi mi bari? müşteri alacak ya fazladan bir tane ezilsek umurlarında değil.
bir hafta şehir dışındayık,tüm düzenimiz bozuldu,uyku düzeni tamamen allak bullak oldu ben olmadan uyumuyo.yine yatağında yatıyo ama kendi kendine uykuya dalmak hayal oldu. yaz tatilinde bozulmuştu tam rayına otumak üzereydi yine başa döndük. bi süre gitmemek lazım bi yerlre.
üstüne bir de hastalandı miniğim. burnu tıkanıyo sonra birden acayip akıyo, ilaç kullanıyoruz o ilaç da ishal yaptı. kıyamam gece nası inliyo uyurken.
zeynepnaz gözün aydın. Allah hayırlısını nasip etsin. kızım yaşına girsin ben de çok istiyorum. okudukça sizi iyice heveseniyorum. hayırlısı bakalım...
afferim kocenealkisalkisalkisalkisalkisalkisbende bu zamana kadar ne hamilelikte ne doğumdan sonra loğusalıkta nede şimdi 1 gece bile ayrı yatmadık...
ben git demem desemde eşim gitmez...
kaanın çok huzursuz olduğu gecelerde bile gitmez başka odaya benimle birlikte uğraşır bizim veletlen...
canım kosişim benim çok seviyorum seniiii....
dün bana tam 268 yetale verip pardesü aldı ben çok pahgalı lmayalım dediğim halde...
ohh ne güzel,senin kocenede afferimalkisalkisalkissağolun kızlar üzerimi kuruttum geldim fabrikanın personele dağıttığı swetlerden giydim oooh sıcak sıcak pantolonumuda dibime ısıtıcı koydum onla kuruttum montum peteğin dibinde ama bugün anlaşılan benim ters günüm bir taraftanda adet oluyorum onu keşfettim biraz önce oof oof.
julicim kazmadım mazmadır benim adam arada bir tutar insafı akşam keremle hep o ilgilendi bana sen git yat hayatım ben oğluma bakarım uyuturumda dedi oynamışlar uyutmuş gece fln hep o kalkıp baktı kereme ben sabah açtım gözümü iyi geldi deliksiz uyku özlemişim yaa.
sana ve oğluşuna çok geçmiş olsun cnm,selam kızlar çok fenayım boğazlarım aynii yanii cayır cayır yanii grip olcam ellam
büyük oğlan hasta onu doktora götürcem gitmişken çağanıda kontrolünü ettircem hava soğuk yağmur yağiiyo
esracım sen beni anlatmışsın demeyi çok isterdim emme malesef yemek konusu tamam ama temziliği istediğim gibi yapamıyom temizim ama dağınığız
julli gaza gelme yap derle ama bakan tek olusun benden demesi acuk daha büyüsün enzından çişini desin
rapunzel urasmı hasta geçmiş olsun hızlı hızlı baktım geçmişe
delf naber
mehlika fatma zehta hemşirem nabersiniz
biz her seferinde veriyouz esracımkızlar bebekleri özel dr götürenlere bi sorun olacak her götürdüğünüzde vizite ücreti ödüyor musunuz yoksa bi gittiğinizde verip diğerinde ücretsiz mi muayene oluyorsunuz?
sen berillemi yatıyon ..akşam yanıma alayım dedim melisayı ama nerde zaptetcem..peteğe gidiyo perdeyi ccekiyo dedim biz yatamıcaz herkes yatağına..bu kız neden baaa sarılıp yatmıyo acep :çok üzgünüm:
demiri zor uyuttum burnu tıkalı ve biraz biraz öksürük başladı serum fizyoloji de sıktırmıyor burnuna zorla sıkabildiğim kadar sıktım
sivri bu bal karabiber karışımını çok öksürük olmadan sürsek ilerlemesini engeller mi ki
selam kızlar çok fenayım boğazlarım aynii yanii cayır cayır yanii grip olcam ellam
büyük oğlan hasta onu doktora götürcem gitmişken çağanıda kontrolünü ettircem hava soğuk yağmur yağiiyo
esracım sen beni anlatmışsın demeyi çok isterdim emme malesef yemek konusu tamam ama temziliği istediğim gibi yapamıyom temizim ama dağınığız
julli gaza gelme yap derle ama bakan tek olusun benden demesi acuk daha büyüsün enzından çişini desin
rapunzel urasmı hasta geçmiş olsun hızlı hızlı baktım geçmişe
delf naber
mehlika fatma zehta hemşirem nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?