canım benimde gözlerim doldu ağlamamasına baksana nasıl içlendiyse
canım benim kardeşi olunca aman iihmal etmeyin sakın
gerekrse genelde onunla ilgilen o daha biliçli olacak
boş zamnlarında onla ol
çok zekiler herşeyi biliyorlar ya
inş 6 kasımda kızın olacağını öğrenirsi canım
gerçi hakkından hayrlısı olsun diyorum
sağlıklı olsun miniş
nasıl tepikliyormu ayy göbüşün büyüdümü :CüvCüv:
zambak inşallah kızın olur ozaman ikinci oğlan olunca azman oluyo:)) yani benimki aslan değil azman:)))
sağol cnm iyi diyelim iyi olsun..senden nbr,buğlem nasıl..güzelim ya bunlar bacak kadar boylarıyla karşımıza geçip depresyondayım anne dokunma banada diyecekler..eltimin oğlu 6 yaşında annesine öyle diyo bazen ne tatlı oluyo maymun..tutku ne haber canım nasılsın
hayırıdır niye keyfin yok
zambak inşallah kızın olur ozaman ikinci oğlan olunca azman oluyo:)) yani benimki aslan değil azman:)))
tutku noldu gözüm genemi odun üzdü yoksa seni ayy bu odunlar hiçmi eğilmezki acaba:))))
herşeyde bi hayır var ne yaopcaksınah sinemiscim
valla çok zromuş çalışan anne olmak. bide onun halini en iyi ben anlarım erkek kardeşimde benden 15 ay küçük. yiğitimin adına çok üzüldüm ilk öğrendiğimde. ama dedikki vardır Rabbimin bi bildiği
buda hareketlere yeni yeni başladı, Göbüşü sorarsan zaten bend ehiç iç karın diye bişey yok galiba sempatiksalakcinni
Hayırlısı olsun cadalozcum.
Hem sen gör bak büyüyünce uslu olcak tombiş çağanın demedi deme
sağol cnm iyi diyelim iyi olsun..senden nbr,buğlem nasıl..güzelim ya bunlar bacak kadar boylarıyla karşımıza geçip depresyondayım anne dokunma banada diyecekler..eltimin oğlu 6 yaşında annesine öyle diyo bazen ne tatlı oluyo maymun..
keyfimde haftosonu eşimle kavga etmiştik konuşmuyorum hala sinirim geçmedi..ona kalsa bişey yok konuşuyoda ben çok kızgnım
cnm ya sen ne muhteşem anasın..anneler gününde senin için yılın anası diye başvurcam bak sonunda..çok tebrik ediyorum cnm biz biriyle zor başediyoruz valla..
doğru tahmin cnm ya yine bu odun..atsam atılmıyo satsam ikinci el oldu değeri kalmadı..napcam bu adamla bilmiyorum
selamlar nasılsınız kızlar oğlum uyuyo uyansın parka götüreceğim onu bende bu arada size bakayım dedim
heee bu arada sanursam c.tesi bzde buluşuyoruz:))))pınar sevcan ben ve ulaşabilirsek hatice
başka izmirde olan yok değil mi
herşeyde bi hayır var ne yaopcaksın
allah sabır versin sana üzülme
boşver uzatma anlatmıştın olayı ne yapcaksın hepsi odun gibiler
idare edeceğim artık
bunalım ki ne bunalım bizmklier daha küçük boylarıyla mum tutuyolar
esra iyiyiz canım sen nasılsın
buluşun tabi bnde bir dahaki istanbul buluşmasına gitmek istıyorum
yokki adana da kimsebenneyaptımki
teşkkür ederim esracım çok tatlı oldular büyüdükçe şirin oluyorlar bebişlerimizn hepsine maşllhsağol canım bizde çok şükür iyiyiz bi yaramazlık yok demirin peşinden koşturuyorum
bu arada face buğlemin videosuna bayıldım maşallah ya çok tatlı Allah nazardan korusun cimcimeyi
sinemis ben de az önce gördüm ,maşaallah çok tatlı olmuş cimcime..
cadının en son bozulmuştu sanırım...yaptırda gel adanaya yanuma accuk ....
Ooooooo izmir buluşması mı varmışşş havada güzeldir iyi eğlencelr kızlar...
tutkucum bu kadar dert etmesen kendine bak kaçgündür onda bişey yok gayet normal diyorsun olan sana oluyor herkesin keyfi yerinde olacak sen dertli olacaksın olurmu yaaaa!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?