2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iyi sayılıım özgecim buğlem hastanede onu bırakıp gelirken o kadr çok ağladım ki

kızımn odaya geldiğindeki ilk resmini yükledim kızlar bakablirsinz.ocak bebkleri topğine

Canım benim Üzme kendini çok fazla bak sütün falan kesilir. İnşallah en kısa zamnda iyi olacak ve onun koklamaya kaldığın yerden devam edeceksin canım. Acil şifalar diliyorum...opuyorumnanaktan

Canım benim Üzme kendini çok fazla bak sütün falan kesilir. İnşallah en kısa zamnda iyi olacak ve onun koklamaya kaldığın yerden devam edeceksin canım. Acil şifalar diliyorum...opuyorumnanaktan

süreki sağıd götüryoruz eşimle sabah gittk bıraktık şimdi geldi babsı yine götürdü gece yine götrcez .sabah çıkar inaşllah

hayırlısıyla sağsağlim bizde kucağımıza alsak 34 günüm var daha geçmek bilmiyor

herşeyin ayrı güzellği var canım hamillkde çok güzel inanın buna doğum anı onu kucağına ilk alış eve ilk getrmek hepsi çok güzel bnde çok var diyordum ama hemen geçiyor zamn annesi

teşekkür ederim canım hayırlı doğumlar nasip etsin darısı size

aman kız şaşırtın bizi senin velette aceleci cıktı
çok gecmiş olsun MEVLAM ANALI BABALI SAGLIKLI BÜYÜTMEYİ NASİETSİN BAHTI ACIK OLSUN
dikiş yerlerin nasıl daha önceden agrın vardı zaten şimdi nasılsın

dipmle doğum yapmış çok sevindim darısı başımıza artık

canım yaa gecmiş olsun zor ama yarın cıkarma ihtimaliniz varmış
mevlam saglık versin bebişe canım

sağol canım teşkkür ederim .inşallh yarın çıkar senin sağılığınn nasıl

[B .!.:
HoyaCarnosa[/B] .;10650623]
17 aralıkta epidural normal doğum yaptım canım saat 21.45te
Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq:

ammiiinnnnn:Saruboceq:

Son düzenleme:
Miniğimin cicilerin ütüledim kızlar... hihoyyyt Ütü yapmaktan nefret eden ben,ilk kez bu kadar zevk aldım ütü yapmaktan. Gözlerim doldu herbir kıyafette. Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:

ben çıkıyım kızlar birzdan yine gelirm ağrım var az uzanıyım dün çok ağladım gerldim bugün ağrım çok fazla açarım 1 saat sonra yine

sağol canım teşkkür ederim .inşallh yarın çıkar senin sağılığınn nasıl
teşekür ederim canım ben çok iyiyim
Miniğimin cicilerin ütüledim kızlar... hihoyyyt Ütü yapmaktan nefret eden ben,ilk kez bu kadar zevk aldım ütü yapmaktan. Gözlerim doldu herbir kıyafette. Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:

bende senin gibi hisettim çok farkı bir duygu

canım bızım kayınbaba ısmı degıl kı onların bulacagı ısım sozkonusu :))))
esım erkek olsaydı ıstıyordu babasının ısmını ama o ıstedıgı ıcın sorun yoktu
sımdı onların buldugu ısmı koymak zorundaymısız gıbı davranılıyo.

bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın kafanıza hiç bişeyi takmayın kendinizi üzeceğinize başkasını üzün rahatlayın hadi by

cok haklısın canım da esım uzulecek ona kıyamıyorum ben

isim icin kari koca kavga eder de kaynanayla kayinbabanin kavga ettigini ilk defa duydum kaydirigubbakcemile3
.

he canım bızde bole gelır de benı bulur zaten :))

kzlar boğaz ağrısına ne iyi gelir bana yardım edin

canım bal lımon ıhlamur..
bır kasık bal bıle rahatlatır yatmadan ıc uyuyana kadar ıdare eder senı..

evet canım son günler çok zor sen normal doğum mu düşünüyorsun bende 37+0 dayım

canım ben cok ıstıyorum normal ama bakalım haftaya bellı olacak ama umudum pek yok bebek ırı bızım dr rıske atmayalım dıyo..

ahhh canımmm masallah analı babalı saglıcakla buyut yavrunu..
sen alısıksın kucuk bebege :)) tecrubelı anne ne eder parmak bebıs sana canım benım..

sagol tatlısım yaaa cok guzel tarıf etmıssın aynen bende bu haldeyım krndım bu kadar guzel tarıf edemezdım..
evet canım oglak burcuyuz yaa tahammulumuz az bazı seylere gezmek degıl de haksızlıga verdıgıız tepkıler..

ahhh canım benım senı cok ıyı anlıyorum erkek demıslerdı bıze bastan o zaman esımle tartıstık bu konuda cok..
sımdı kızımız oldu oh rhatladık demıstım baktım baska taraftangeldı sorun..
keske esım ıstese benım ıcın esım degerlı valla esımın ıstedıgı bır ısım var mesela cok ıstedıgı begenmesemde nu da koyacam ıkıncı ısım dıye kontenjan doldu dıyecem gıdıp..
ahahhahhaha...

evet sanırım öyle ama yinede ne olur ne olmaz tetikteyim :)

canım rahat ol tatlım olmayacak bırsey :)) dınlen bol bol strese sokma cıdden doguracan ama stresten..

gecmıs olsun tatlısım bebegıne olsun her bebekte oluyor bak sen ıcını ferah tut gelecek ınsallah eve en kısa zamanda..

oohhh maşallah canım mıs gıbı ınsallah canım hepımızınkıne gıymek nasıp olsun..

ben çıkıyım kızlar birzdan yine gelirm ağrım var az uzanıyım dün çok ağladım gerldim bugün ağrım çok fazla açarım 1 saat sonra yine

gecmıs olsun canım dınlen hemen hıc yorma kendını oturupta yat uzan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…