iyi sayılıım özgecim buğlem hastanede onu bırakıp gelirken o kadr çok ağladım ki
kızımn odaya geldiğindeki ilk resmini yükledim kızlar bakablirsinz.ocak bebkleri topğine
enee dimplem da doğurmuşmaşallah çabucak büyür o merak etme
feyzae canım üzülme geçer inşallah
sen de benim gibi 38+0 da mı doğurdun?
Canım benim Üzme kendini çok fazla bak sütün falan kesilir. İnşallah en kısa zamnda iyi olacak ve onun koklamaya kaldığın yerden devam edeceksin canım. Acil şifalar diliyorum...opuyorumnanaktan
hayırlısıyla sağsağlim bizde kucağımıza alsak 34 günüm var dahageçmek bilmiyor
Tirsma canim, hatirladiigm kadariyla cogu doktor tavsiyesiyle sezeryan oldu,
ben de korkuyordum, Türkiyedekiler mi abartiyor bilmiyorum burda normal dogum yapan 3 arkadasla konustum gecen gün, ücü de hicbir agri kesici yöntem kullanmadan dogum yapmislar, hepsi de güzel anlatiyor, birinde yirtik bile olmamis,
Bu isler biraz daha psikolojik burdaki doktorlar cok rahatlatiyor seni, o yüzden dogum yapan arkadaslar hep güzel seyler anlatiyor. Ben bu forumdaki konusulan seyleri topladim acaba bende de olur mu diye doktora sordum adam bana güldü stress yapmayin hamileliginizin tadini cikarin bunlar nerden geliyor akliniza hesabi cok normal bir bebeginiz var dedi.
O gün bugün dogumdan korkmuyorum zemuszemus
Ayy canim yaaa kücük sarilik
ins. gecer bu günlerde canim ya her dogan bebegin sorunu galiba bu sarlik akannehir
Allah sifa versin, Bir an önce bebisine kavusursun ins.
evet canım senle aynı gündü bizim galiba ben 18 aralıkta sezeryan sen normal doğum dimi?
herkese meraha
salı dr a gitmeye hazırlanırken
aniden suyum geldi
hemen evden çıktık doğum başlamıştı kahvaltı yaptığım için akşam 6:30 da ameliyata alındım
boyu 49 cm 2.750gr parmak bebişim oldu
bu gün öğle eve geldik
genel anesteziyle oldum
herşey iyi geçti
ben yokken başka doğuran oldumu
az kalmış canım seninde ben tam 38 haftaya girdiğim gün doğdu kızım .
moralim çok bozuk kızım 2 gündür yok yanımda sarılık oldu hastanede yatıyor yarın çıkcak çok zor onu bulmuş kokusuna doymadan 2 gündür hastanede
dipmle doğum yapmış çok sevindim darısı başımıza artık
17 aralıkta epidural normal doğum yaptım canım saat 21.45te
Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq:
aman kız şaşırtın bizi senin velette aceleci cıktı
çok gecmiş olsun MEVLAM ANALI BABALI SAGLIKLI BÜYÜTMEYİ NASİETSİN BAHTI ACIK OLSUN
dikiş yerlerin nasıl daha önceden agrın vardı zaten şimdi nasılsın
canım yaa gecmiş olsun zor ama yarın cıkarma ihtimaliniz varmış
mevlam saglık versin bebişe canım
[B .!.:HoyaCarnosa[/B] .;10650623]
17 aralıkta epidural normal doğum yaptım canım saat 21.45te
Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın:Saruboceq:
teşekür ederim canım ben çok iyiyimsağol canım teşkkür ederim .inşallh yarın çıkar senin sağılığınn nasıl
Miniğimin cicilerin ütüledim kızlar... hihoyyyt Ütü yapmaktan nefret eden ben,ilk kez bu kadar zevk aldım ütü yapmaktan. Gözlerim doldu herbir kıyafette. Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:
selam misafirin biri bendim sayfam otomati açılıyodu ama açılmamış farkında değilim isim konusu bizdede var ama eşim ve ben kararlıyız kayınbaba ismi koymuycaz oğlumuza çok isteyen varsa doğursun koysun dedim en sonunda
bende çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın kafanıza hiç bişeyi takmayın kendinizi üzeceğinize başkasını üzün rahatlayın hadi by
isim icin kari koca kavga eder de kaynanayla kayinbabanin kavga ettigini ilk defa duydum kaydirigubbakcemile3
.
kzlar boğaz ağrısına ne iyi gelir bana yardım edin
evet canım son günler çok zor sen normal doğum mu düşünüyorsun bende 37+0 dayım
herkese meraha
salı dr a gitmeye hazırlanırken
aniden suyum geldi
hemen evden çıktık doğum başlamıştı kahvaltı yaptığım için akşam 6:30 da ameliyata alındım
boyu 49 cm 2.750gr parmak bebişim oldu
bu gün öğle eve geldik
genel anesteziyle oldum
herşey iyi geçti
ben yokken başka doğuran oldumu
kibelem üsme bebem kendini=):teselli:arada bunaltı geliyor zaten biliyorsun duygusal rehavetlerin en çok arttığı aylardayız kış ayları bide hormon dalgaları esince soldan soldan üstüne birde gece uykusuzlukları vücut sıkıntıları illaki arada bir geliyorlar insanın içine birer birer olumsuz ruh halleri kafamçokkarıştıçık dışarı gezin biraz..kaydirigubbakcemile5..3 gün sıkıldım evde ..bak dün çıktım dışarı neşem nasıl yerindeydi akşam...sende çık dolaş birazda soğuk diye evlere tıkınıyoruz.....kan dolaşımımız yavaşlıyor beyne temiz kan gitmeyince negatif duygular depreşiyor kafamçokkarıştıyürüyüş yap açık havada kendine sevdiğin bir yemeği ısmarla..ne bilim..yap işte bişeyler..zemuszemus..seni oğlak seni gezesin geldi dimiiiiiiiiiiiiiiii=):roflol::roflol:
kibelem canım benim ben ne sorunlar yaşadım eşimle isim yüzünden,buradaki çoğu kişi de bilir mevzuyu. Ama en son tartışmada oturdum düşündüm,kendi psikolojim yetmiyormuş gibi bir de karnımdaki doğmamış yavrunun da psikolojisini bozuyordum. neredeyse hergün ağlıyordum. Sorunumuz belki aynı değil,en azından senin eşin sana destek. Ben de baktım eşim beni anlamayacak,üzülmem,bebeğimin üzülmesi umrunda değil bıraktım inadı. Koysun istediği ismi,ben 2. kendi koyduğum ismi kullanıcam,diğer ismi asla kullanmayı düşünmüyorum... Sen de sıkma canını,bebeğini düşün...opuyorumnanaktan
evet sanırım öyle ama yinede ne olur ne olmaz tetikteyim :)
az kalmış canım seninde ben tam 38 haftaya girdiğim gün doğdu kızım .
moralim çok bozuk kızım 2 gündür yok yanımda sarılık oldu hastanede yatıyor yarın çıkcak çok zor onu bulmuş kokusuna doymadan 2 gündür hastanede
Miniğimin cicilerin ütüledim kızlar... hihoyyyt Ütü yapmaktan nefret eden ben,ilk kez bu kadar zevk aldım ütü yapmaktan. Gözlerim doldu herbir kıyafette. Rabbim sağlıkla giymeyi nasip eder inşallah:Saruboceq:
ben çıkıyım kızlar birzdan yine gelirm ağrım var az uzanıyım dün çok ağladım gerldim bugün ağrım çok fazla açarım 1 saat sonra yine
oohhh maşallah canım mıs gıbı ınsallah canım hepımızınkıne gıymek nasıp olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?