hakoperi
Bende 2 gündür akşamları artan bir kaşınma problemi var. Ama karnım değil heryerim kaşınıyor. Önereceğiniz bişey var mı? Yada sizde de oluyor mu? Bu gece sabaha 6.30 a kadar sürdü.
:lepi:
Ben de sezeryana mecbur kalirim diye cok korkuyorum, karnimin 7 kat kesilip dikilmesini istemiyorum :1no2:
eysancım sezeryanı bende istemiyorum ama olmayınca olmuyo canım bazıları isteyerek yaptırıyo bazılarımızda mecburiyetten yoksa bizde sezeryanın zorluklarını biliyoruz.ama elimizden bişey gelmiyo
Eyşan sende Ocak annesimiydin, hatırlayamadım
Doğum ne zaman
normal doğum mu yapıcaksın
hakoperi mide yanmam olduğunda yada genelde yemeklerden belli saat sonra olması sebebiyle ayva yiyerek -özellikle akşamları-bu sorunu çözdüm. Ama keşfettiğimden beri günde en az bir ayva yiyorum. Sanırım mide öz suyunu çekerek yanmayı önlüyor. Tavsiye ederim.
Bende 2 gündür akşamları artan bir kaşınma problemi var. Ama karnım değil heryerim kaşınıyor. Önereceğiniz bişey var mı? Yada sizde de oluyor mu? Bu gece sabaha 6.30 a kadar sürdü.
ben ayvaya bayılıyorum çokta yiyorum bana yemek vermesinler meyve versinler sabah yataktan kalkınca ilk işim meyve yemek oluyo
Normal doğumun da çok riskleri var bence
Mesela bebeğin kafasını vakumla çektiklerini biliyorum bazı özel durumlarda
Sonra aşağısını fazla keserlerse ilerde idrarını tutamıyosun, ayrıca rahim sarkması oluyo
Bende basur var, kabız olduğum zaman fazla ıkınayım hemen kan gelmeye başlar tuvalet esnasında
Normal doğumda nasıl ıkınıcam, ordaki damarlar çatlar alimalla
aynen canım ya ben de hiç rahat değilim şu uyku konusunda.ne sağ tarafta ne sol tarafta rahat edebiliyoru.hele sırt üstü hiç yatamıyorum.Ben de artık ne sağa ne de sırtüstü yatabiliyorum. Hemen oğlum kıpırdanmaya ve canımı acıtmaya başlıyor. Uyuyamadığımı söylüyorum eşime inanmıyor,deliksiz uyuyorsun diyor. Ah ah beni bi tek siz anlıyorsunuz...
gayet iyi kızının kilosu.kızlar şimdi drdan geldim
kızım 3180 gr. olmus(3300 olur dıye tahmın edıyodum az geldı bana)
nstde ıyı cıktı
tarihi belirledık bakalım 39+3 ken
yanı 11 ocak
çok heyecanlıyım
ben sezeryan istiyorum
epidural sezeryan
kocan daha gelmedi miakannehir
bebeğinin herşeyini alabildin mi peki
kızlar 3 gündür çok mide yanmam varya dayanılacak gibi deyil ne iyi gelir
valla benimde idrak edemediğim burda 90% sezeryan tercih edilmesi, geçtiğimiz günlerdede yazmıştım. sanırım sezeryanın nasıl bir ameliyat olduğunu,ileriki yıllarda karşılacak sorunları kimse bilmiyor. benim eşim doktor ve ben çok detaylı bilgiye sahibim bu konuda ve acil müdahale gerekirde sezeryana gerek kalırsa diye çok korkuyorum.boşver sen normal doğum en iyisi. (bu arada tüm doktorlar ve doktor eşleri normal doğum yapar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?