2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ank ben hiç kaşıntı sorunu yaşamadım onun için bilmiyorum ama bi ıslak bezle sil yada duş al genellikle kaşıntıları su gideriyo

ben ayvaya bayılıyorum çokta yiyorum bana yemek vermesinler meyve versinler sabah yataktan kalkınca ilk işim meyve yemek oluyo

eysancım sezeryanı bende istemiyorum ama olmayınca olmuyo canım bazıları isteyerek yaptırıyo bazılarımızda mecburiyetten yoksa bizde sezeryanın zorluklarını biliyoruz.ama elimizden bişey gelmiyo

hakoperi
Bende 2 gündür akşamları artan bir kaşınma problemi var. Ama karnım değil heryerim kaşınıyor. Önereceğiniz bişey var mı? Yada sizde de oluyor mu? Bu gece sabaha 6.30 a kadar sürdü.

Canim kasinti bazen önemli olabiliyor, doktora gidip bazi testler yaptirsan iyi olur, karacigerle ilgili bir sorun olabiliyormus. en azindan icin rahat eder.

eysancım sezeryanı bende istemiyorum ama olmayınca olmuyo canım bazıları isteyerek yaptırıyo bazılarımızda mecburiyetten yoksa bizde sezeryanın zorluklarını biliyoruz.ama elimizden bişey gelmiyo

yok ben sonrası zorluklarından bahsetmiyorum zaten. isteyerek yapılacak birşey değil ona hayret ediyorum...yinede Allah herkese hayırlı doğumlar versin.

Normal doğumun da çok riskleri var bence
Mesela bebeğin kafasını vakumla çektiklerini biliyorum bazı özel durumlarda
Sonra aşağısını fazla keserlerse ilerde idrarını tutamıyosun, ayrıca rahim sarkması oluyo
Bende basur var, kabız olduğum zaman fazla ıkınayım hemen kan gelmeye başlar tuvalet esnasında
Normal doğumda nasıl ıkınıcam, ordaki damarlar çatlar alimalla

sevcancım bide annede mantar gibi hastalık varsa doğum sırasında bebekte enfeksiyon kapıyo canım her ikisininde riskleri var

Tabi canım doğum bu, normali de sezeryanı da riskli
Hakkımızda hangisi daha hayırlıysa o olsun inşallah
Ben çıkıyorum kızlar
Görüşürüz yineopuyorumnanaktan

Canim kasintilarini ihmal etme. Ozellikle geceleri artan, eller ve ayaklarda daha cok olan, siddetli ve inatci kasintilar "Gebelik kolestazi" olabilir. Internetten arastir istersen sana uyuyorsa mutlaka doktoruna git. Karaciger enzimleri ve safra asiti testi yapacaklardir.

riskleri açısından bakarsan en basit diş çekiminin bile riski var, yani her tür tıbbi operasyonda risk var, sadece doktorlar her defasında bu risklerden bahsetmiyorlar. ben opersayonun ta kendisinden bahsediyordum.
bendede basur var ama gebelik basuru, çok büyük bir ihtimallede doğum esnasında kanayacak ama büyük sorun değilmiş. doktor dikişler için ağrı kesici ve antibiyotik vereceğinden basur ağrısınada iyi gelecek.

selam kızlar nasılsınız?
ayy kızlar dayanamıyorum yazacam gecmısı okumadan cok canım sıkıldı..
cevap yazmanıza gerek yok sadece ıcımı dokeyım sınır oldum..
bız kayınvalıdemle karsılıklı oturuyoruz buyuk babannemız var ve onun bakıcısı..
sımdı babannem yok halamda teyze de benım temızlıge bakıyo dogum ıcın..
yalnız kadına laf soylenmıyo basında durmak lazım vs vs..
dun dısarı cıkacam dedım yaa cıktım o da evı temızledı sozde..bır geldım bırsey yok sadece balkonları yıkamıs ve camları yıkamıs hah bırde kucucuk tuv ve banyonun duvarlarını mopla sılmıs kı 5 dk surmez bu dedıgım cok agır elı..
neyse sadece supurtmus en son gıtmıs..
bu saydıklarım tas catlasın 4 saat surer kı temızlıkcıler bılıyorsunuz kac saatte bunları yapıyo ustune halı fılan sılıyorlar..
neyse esımle bır gırdık ıcerı hıc kokmuyo ustune ev berbat kokuyo..
lavaboda ıkı sut bardagı vardı elde yıkamıs makınaya atmamıs dıbınde sut duruyo!!!!
demekkı durlamıs sadece bız de onun elınden yemek yıyoruz..
koltukların derı kısımları var tozlu bezle sılmıs kuruyunca camur surulmus gıbı olmus.
esım bıle sınır oldu temızlık mı yapıyo pıslık mı dagıtıyo..
neyse sabah dedım kı!
bugun devam edecek mısın?
yerler fılan sılecek ee bugun yok devam etmeyecegım dedı.
ben de soyledım surası burası dıye..
bana baska bırının ısmını verdı o ıs arıyo ona soyleyın dedı..
hıc begenmısyorsun yaptıgımı dedı bıde neyı begenecem yok kı yapılan bısey kaldım ben..
meger o bu gunu beklıyormus..
onden onden para ıstemeyı bılıyor ama..
parası bıtınce not kagıdı bırakıyo bıze..
bız senı aılemızın ıcıne aldık dedım..
bunu bu sekılde mı ogrenmem lazım.
sıkıntın varsa soylersın yetısemıyorum dıye senı zorla mı tuttuk..
sınır oldum...
kahvaltı yapacaktım aldım cayı geldım eve yok bole bırsey yaa bız cok sımartmısız.
aıleden gıbı davrandık ona
ne yersek hersey ortada ne yaparsak ona da ama maalesef..
kızları da hep bızde hıc anlamıyorum daha ne yapacagız ona..

aynen canım ya ben de hiç rahat değilim şu uyku konusunda.ne sağ tarafta ne sol tarafta rahat edebiliyoru.hele sırt üstü hiç yatamıyorum.
kızlar şimdi drdan geldim
kızım 3180 gr. olmus (3300 olur dıye tahmın edıyodum az geldı bana)
nstde ıyı cıktı
tarihi belirledık bakalım 39+3 ken
yanı 11 ocak
çok heyecanlıyım
gayet iyi kızının kilosu.doğuma kadar 3500 ü geçer bence.

ben sezeryan istiyorum
epidural sezeryan

kocan daha gelmedi miakannehir
bebeğinin herşeyini alabildin mi peki

canım neden sezeryan istiyorsun eğer sorunlu değilse normali bekle, iki haftadır ağrlarım sancılarım devam ediyor ama normal doğum sancısının iki hafta sürenini hiç duymadım. sezeryan çok zor veb bence sezeryan bir doğum şeklinden ziyade ağır bi ameliyat

kızlar 3 gündür çok mide yanmam varya dayanılacak gibi deyil ne iyi gelir

bana ayva ve gaviscon şurup iyi geliyordu

kesinlikle en güzeli normal doğum ama malesef TR'de bu bizlere pek bırakılmıyor doktorlar hemen sezeryana alıp işlerini kolayca halletmek istiyorlar tabi gece yarısı yataklarından kalkıp doğuma gitmek zorunda da kalmıyorlar böylece. benim normal doğum görünüyorduy herşey yolundaydı suyum gelip hastaneye gittiğimizde ise dr açıklık var mı diye bile bakmadan suyun gelmiş bekleyemeyiz dedi ve sezeryana aldı o şaşkınlıkla normal istiyorum bekleyelim bile diyemedim ama şu anda çok pişmanım iki haftadır hala sancılarım var hele yataktan kalkmak işkence gibi işin en kötüsü hayatım boyunca soğukta sıcata en ufak bişeyde bile dikişlerimi hissedeceğim.

kibele canım takma boşver diyeceğim ama insan çok sinir oluyor gerçekten hele bir de yıllarca aileden biri gibi davranmışsın her ihtiyacında yanında olmuşsun sonra böyle yapması gerçekten sinir bozucu, ilk kez çağırdığım bi temizlikçi vardı seni yazdıkların onu hatırlattı bana kabus gibi bi gün geçirmiştim kadın gittikten sonra iki gün temizlik yapmıştım

ya kızlar şimdii aldım aynyı elime bi baktım göbegimin altı çatlamış hep ya sizdede varmı çatlak çok moralim bozuldu yaaa((((((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…