2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam teyzoşlar... nasıllarız bugün?

Biz yine gittik doktorumuza bugün, Begüm hanımla bakıştık-karşılıklı gülüştük :)

2100 gr olmuş sonunda kızım, epeyce minyon olacak gibi görünüyor... gidişat öyle yani. neyseki gelişme geriliği yokmuş, 1,5 aydır her hafta takipteyiz.. düzenli kilo alıyor, sorunu yok çok şükür.

ama bu hafta ben çok kilo almışım, 2 kg birden...
72- 58 = 14 kilo... şimdiye kadar 14 kilo aldım. ama 26. haftadan beri sadece 2 kg almıştım.. şimdi 1 haftada 2 kilo almışım.. doktorum kızdı azıcık.
şekerli şeyler, tatlı, vb.. tamamen sıfır... yasaklı hale geldi..
azıcık sinirlerim bozuldu ama, napıyım öffff

ya kızlar şimdii aldım aynyı elime bi baktım göbegimin altı çatlamış hep ya sizdede varmı çatlak çok moralim bozuldu yaaa((((((((((

benim karnım da haritaya döndü.. altları rezalet durumda.. üstlerinde de var artık yeni çatlaklarım.
aniden 2 kg aldığım için olmuş son 1 haftada gelişen çatlaklarım.
offf offff

selam kızlar bizde bugün doktor amcamıza gittik oğlum 3000 gr olmuş nst de yapıldı herşey yolundaymış.kesin doğum tarihimizide aldık 11 ocakta geliyor bebeğim.aslında ben 10 ocak istiyordum çok ama doktorum o gün nöbetçiler rahat etmezsin filan diyerekayın 11 ine gün verdi bence pazar günü gelmeyi istemedi doğuma ama neyse sağlıkla hayırlısıyla gelsinde oğluşum ne farkeder.bugünden sonra 15 gün kaldı yani çok heyecanlıyım.yarında kayınvalidem kayınpederim geliyor.bakalım artık ev curcuna olacak biraz belki bu kadar sık giremem siteye.

maşallah Begüm hanıma ne güzel tutunuyorlar hayata canı içinde saglıgı iyi olsun annesi
benim oglan seninkinden zayıf haftasından geride olsun diyorum saglıgı iyi içimde kıpırdıyor mevlamdan ne isterimki
yasaklarına gelince bena onlar 3 aydır yasak

ya kızlar şimdii aldım aynyı elime bi baktım göbegimin altı çatlamış hep ya sizdede varmı çatlak çok moralim bozuldu yaaa((((((((((

bende hiç çatlağım yok sanıyordum ama aynen senin gibi aynayla aşağıya doğru bir baktım amanınn o ne harita olmuş göbüşün alt tarafı.çok moralim bozulmuştu ama ne yapalım olacak o kadar birde ben sürekli düzenli çatlak önleyici krem kullandım sözde.bide kullanmasam ne olacakmış acaba.

ayyy kızlaaar gecmıse alıntı yapıyorum sozde aklıma takıldı gıttım cam sıldım sınır oldum teyzeye para verdık cagırdım cıkar dedım tulu yıkayacam el mı yaman bey mısımdı odayı sılıyo bırdaha da gelmesın ama yarım ısını tamamlasın dı mı!!!
ben salak yarım ısını bıraktırıyorum tmm demeye alısmısım herseye..

maşllahbebişine melam ikinizide kurtarsın sag salim

canım sıkma canını o kadının iş yapmayacagı zaten sen ilk anlattıgında beliydi kaynanan nediiyor bu işe
benim anlamadıgım babane yok ne yapacakmış bu hanım boş boş oturacakmışmı ama para verilecek

biz geldik dr gittik nst ye girdik tık yok biizmkinde..
3360 gram olmuş 51 cm boyu..
dr kanala tam oturmamış bu tembel dedi:)cinsiyetni sordum göstermedi şansına ne çıkarsa artık dedi dr:))
merakımdan sordum bugune kadar birkere sordum kız demişti birdaha da sormamıştım ama göstermedi, terbiyeli kızım benim:))
perşembe sonun sonu dedi:))nst ye gircekmişim alttan bakıcam dedi sonra duruma göre hareket etcez dedi
perşembeye kadar dogurmam lazım bu kızı:)))))))
sonra weniceye gittim kızıma ciciler aldım..
bizden haberler bukadar...

Son düzenleme:

canım bu saydıklarından sadece süt sağma lazım oldu canım

kız biz ayris diyip duruyoruz şüpriz olma ihtimalimi var
haberler güzelmiş
ne olcak şimdi perşembeye kadar dogurmazsan sezaryanmı diyecek yani

yalelcim maşallah begüme sen kiloyu takma canım kafana begüme iyi bak onun içinde ye iç yat dinlen

oferta maşallah bebeyine canım sağ salim gelsinlerde doğum tarihleri önemli deyil

ay sorma canım benım ben de bır gece oyle danalar gıbı yatıyorum esım geldı bu ne dedı bır egıldım kı sol tarafta 1 er cm lık catlaklar ordusu sadece orada soyle bır karıs mesafe baska yerde yok..
bır ara iki gun krem kullanmadım dıye gogus altımda ve kalcamda hatta bacaklarımda olmustu. bu mınık catlaklar ordusu cok ılgınc bır goruntu yalnız harıta mısalı..
bebek cıkınca emınım daha buyuklerı ortaya cıkacak..

ben de şeker yüklemesinden beri yasaklıydım ama, arada bi kaçak yapıyordum. bugün, doktorumuz çatlaklarımı görünce, kaçak yaptığımı anladı sonunda.
tamamen kati olarak yasak getirdi. :)

ne güzel yazmışsın bocuk, sağol canım, çok iyi geldi valla.
aynen öyle, canı içinde olsun, gerisi boş... normalmiş, biraz ufak tefek ama.. maşallahı var çok hareketli bizim sıpa.

ben de.. sürekli ve düzenli kullandım hep. kullanıyorum. hele son 2 haftadır elimde kremle geziyorum evin içinde, aklıma geldikçe sürüyorum hemen hemen.
lierac kullanıyorum ben.
aynı zamanda amway'in vücut kremini ve zaman zaman bebe yağı da kullanıyorum.
fakat ve lakin... çatladım, hem de nasıl.... demekki bünye meselesiymiş bu işler. ben buna karar verdim bacım :)

yalel nasısın canım

merhaba hakoperi, iyiyim canım, sen nasılsın?
canım sıkılmıştı ama, demin bocuk pek güzel yazmış, okuyunca kafamı topladım azıcık..

ay maşallah ayris'e yahu... çok çok maşallah.. kocaman kız olmuş bu valla annesi..
sen naptın? kaç kilo aldın bu arada?

eminim. bu göbüşler şimdi gergin, pek görmüyoruz aslında. göbüşler inince, bebişler çıkınca görücez asıl manzarayı biz.

yaa de mı bellıydı ama ıcerde ıs yapıyo suan cok kızdım bırdaha gelmesın..
kayınvalıdem yol verırız gıder dedı bız fazla sımarttık belli oldu dedı zaten kendısı ısım verdı bıze o gelsın dıye o dedıgı kısı zaten eskı bakıcı can atıyo gerı gelmek ıcın..
cıkmasının nedenı kayınvalıdemın tasınmasıydı sımdı gule oynaya gelecekmıs cagırsa..bılmıyorum ne yapacak..

maşallah canım ne guzel saglıgı yerındeymıs bak cok sevındım :))
canım benım sen 14 kıloyu mu dert edıyorsun benım suan ıtıbarı ıle tam 20 kılo oldu ahahahah olecem yaaa yemıyorum da cok neden alıyorum onu anlamıs degılım 50 den 70 e cıktım ama ılgınvtır yuzum ve kol bacaklarım hala ıpınce..
benım kızım yıyo zaten bellı degıl mı babaya cekmıs..

sekercım benım az kaldı az daha sabır yasaklar da bıtecek.
bu arada esın gelıyormus coook sevındım anlatamam sagsalım gelsın canım ne kadar kalacak kısmetse?

maşallah ayrise ecrin..
insallah son anda cınsıyet surprızı yapmaz.
bızımkı yaptı bılıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…